Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚ
    Περιοχή
    ΧΑΝΙΑ

Προεπιλογή Πρόβλημα με πλυντήριο Brandt ( αναμοσβήνουν όλα τα led και δεν προχωρά )

Για σας , σας συγχαίρω για το site , θέλω να σας αναφέρω το πρόβλημα μου.
    Εχω ενα πλυντήριο Brandt άνω φόρτωσης μοντέλο του 2009 WT 05735 G , όταν το βάλλω να ξεκινήσει αναμοσβήνουν όλα τα led που έχει και δεν προχωράει.
    Έφερα ενα φίλο μου τεχνικό έκανε διάφορες μετρήσεις με το πολύμετρο και κατάληξε ότι η πλακέτα δεν δίνει ρεύμα στον ασφαλειοδιακόπτη της πόρτας του πλυντηρίου για να ασφαλίσει.
    Πήρε την πλακέτα για να δεί αν επισκευάζεται.
    Θέλω να σας ρωτήσω αν συμφέρει να επισκευαστεί η πλακέτα , αν συμφέρει να αγοράσω καινούργια ;
    τι να κάνω ;

το κουφό είναι οτι έχω ένα άλλο πλυντήριο brandt 20 ετων παλιό με σκουριασμένες - τρυπημένες λαμαρίνες
    και δουλεύει κανονικά και έτσι εμπιστεύτηκα την εταιρία , αλλα μάλλον την πάτησα.
    Τα καινούργια μάλλον είναι ψεύτικα ....

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chrgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
    το κουφό είναι οτι έχω ένα άλλο πλυντήριο brandt 20 ετων παλιό με σκουριασμένες - τρυπημένες λαμαρίνες
    και δουλεύει κανονικά και έτσι εμπιστεύτηκα την εταιρία , αλλα μάλλον την πάτησα.
    Τα καινούργια μάλλον είναι ψεύτικα ....
    Χωρίς την παραμικρή διάθεση να υπερασπιστώ τη συγκεκριμένη εταιρεία, δεν έχει την αποκλειστικότητα στη συγκεκριμένη λογική. Ολες οι συσκευές πλέον σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα λειτουργίας, το "για μια ζωή" δεν ισχύει πια. Και υπάρχει ένα σκεπτικό από πίσω: εφόσον η τεχνολογία προχωράει με άλματα, δεν έχει νόημα να φτιαχτεί μία πανάκριβη συσκευή που θα λειτουργεί ακόμη όταν η τεχνολογία θα την έχει ξεπεράσει κατά πολύ. Οπότε σχεδιάζεται και κατασκευάζεται μία συσκευή με σαφώς χαμηλότερο κόστος, που θα αντικατασταθεί με νεώτερης τεχνολογίας μετά από κάποια χρόνια. Προσωπικά δεν είμαι αντίθετος σε αυτό το σκεπτικό.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚ
    Περιοχή
    ΧΑΝΙΑ

Προεπιλογή

Δεν έχεις άδικο αλλά στην σημερινή κατάσταση , στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης δεν μπορούμε πλέον οι περισσότεροι να ανανεώνουμε τις ηλεκτρικές μας συσκευές.
    Τα πλυντήρια Brandt γενικά είναι ακριβά και αναμένει κανείς μια αξιοπιστία απο την συγκεκριμένη εταιρεία και όχι να σου χαλάσει η πλακέτα στα 6 χρόνια λειτουργίας . .

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-15, 10:39
  2. [Φορητός Η/Υ] Sony vaio δεν ανάβει και αναβοσβήνει το power led??SOS
    από daharis5260 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-14, 10:04
  3. [Φορητός Η/Υ] Vaio Netbook: Πρόβλημα με touchpad/on-off switch/wifi switch και όλα τα leds μπροστά
    από makatas στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-06-13, 21:16
  4. [Brandt] πλυντήριο Ρούχων Brandt WM601 δεν γυρνάει ο κάδος
    από SDrikos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-12, 08:48
  5. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-12, 14:08

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι