Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: HAGER SPN240D

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    Περιοχή
    ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Προεπιλογή HAGER SPN240D

Καλησπέρα....Έχω ένα αντικεραυνικό HAGER SPN240D μονοφασικό.Μπορει κάποιοσ να μου πει πως συνδέεται...?ευχαριστω.!!

Το avatar του χρήστη lepouras
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Προεπιλογή

Βαγγέλη σαν σύνδεση είναι εύκολη αλλά αν δεν έχεις την σωστή γείωση τότε όχι μόνο δεν θα καταφέρεις τίποτα αλλά μπορεί και ζημία να πάθεις. από πάνω μετά την γενική ασφάλεια βάζεις στην μπλε βίδα τον ουδετερο και στην δίπλα της την φάση και από κάτω στις 2 βίδες μπαίνει η γείωση(φυσικά με την ίδια διατομή καλωδίου που έχεις στην παροχή σου)δηλαδή συνδέετε παράλληλα στην παροχή σου(φάση, ουδέτερο γείωση) αλλά στο ξανά λέω αν δεν μετρηθεί και γίνει σωστή γείωση δεν θα έχεις τίποτα.
    Να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος της δράσης,και να δρας σαν άνθρωπος της σκέψης...
    Ποτέ δεν νικάς έναν ηλίθιο ,θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγο πείρας.
    www.drakotrypa.gr

Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    Περιοχή
    ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Προεπιλογή

Σ`ευχαριστώ για την βοήθεια Γιαννη μου.ΝΑ ρωτήσω κατι ακόμη...Έχω σοβαρό πρόβλημα κάθε που κάνει κακοκαιρία...Αν πέσει κεραυνός στην περιοχή,όχι απαραίτητα κοντά σε μένα,τοτε μου καίει ή τηλεόραση ή μοντεμ ή ασυρματο τηλέφωνο ή αποκωδικοποιητή ή 2-3 από αυτές μαζί.Πώτησα τον ηλεκτρολόγο μου γιάτι συμβαίνει αυτό και μου είπε οτι επειδή το σπίτι μου ειναι τελευταίο στο δίκτυο της ΔΕΗ και σε απόσταση λιγότερη των 500 μετρων απο το μετασχηματιστή της, δέχεται όλες τις υπερτάσεις...Ισχύει κάτι τέτοιο?..Θα κάνει δουλειά το συγκεκριμένο αντικεραυνικό? Μου είπε αν δεν κάνει δουλειά να απευθυνθώ στη ΔΕΗ.

Το avatar του χρήστη bchris
    Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Καλημερα.
    Χωρις να ειμαι ειδικος, απο τα λεγομενα σου θα ελεγα οτι εχεις προβληματικη γειωση.

Για να δουμε τι γνωμη εχει κι ο Γιαννης ομως...

Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    Περιοχή
    ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Προεπιλογή

Πόσο πρέπει να δείχνει η γείωση αν την μετρήσω?Και αν ειναι θέμα γείωσης που να απευθυνθώ?

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Δυστυχώς δεν μπορείς να την μετρήσεις μόνος σου, χρειάζεται ειδικό όργανο (γειωσόμετρο) που διαθέτουν συνήθως οι επαγγελματίες εγκαταστάτες ηλεκτρολόγοι. Θα τον χρειαστείς (τον εγκαταστάτη) και για να σου βελτιώσει τη γείωση, όπως πιθανόν χρειάζεται.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας