Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή ψυγειοκαταψυκτης Liebherr CNESF5113

εχω το παραπάνω μοντελο εδω και 1 βδομαδα. το προβλημα που εχω ειναι το εξεις:
    ο ψυγειοκαταψυκτης εχει 2 μοτερ. το ενα για την συντηρηση και το αλλο για τον καταψυκτη.
    οι θερμοκρασιες ειναι ρυθμισμένες στους +5 και -18 αντιστοιχα.
    στο προβλημά μας τωρα.
    το μοτερ του καταψυκτη δουλευει για 10 λεπτα, σταματαει για 5λεπτα και μετα παλι απο την αρχη.
    μου φαινεται μη νορμαλ η λειτουργια του αφου ειναι καταψυκτης και η πορτα δεν ανοιγει καθολου ολη την ημερα.
    το service στον νομο μου απαντησε "αφου ψυχει τον θαλαμο, ολα καλα. ετσι ειναι". δηλαδη ρε παιδια το μοτερ της συντηρησης τι πρεπει να κανει??

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτο το μοτερ της καταψυξεις
    και οτι δεν σε μπερδευει ο ηχος απο το μοτερ της συντηρησης.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αν έχεις αμφιβολίες για το πιο δουλεύει ή όχι , και πόσο . Σβήσε προσωρινά π.χ. την συντήρηση για να παρακολουθήσεις τους χρόνους στην κατάψυξη κτλ.

Αλλά μην υποτιμάς και αυτά που σου είπαν από το σέρβις . Αν ο κάθε θάλαμος έχει την ικανοποιητική και πρέπουσα θερμοκρασία , εσένα τι σε μέλλει ?
    Όσο για την πόρτα που δεν ανοίγει δοκίμασε να την ανοίξεις , όχι από το χερούλι , αλλά έλκοντας με τα δάκτυλα από την εσωτερική γωνία της πόρτας και ωθώντας με τον αντίχειρα πάνω στον σκελετό του ψυγείου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή

Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση που ειχατε στο θεμα μου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή

Το μοτερ της συντηρησης το εκλεισα γι αυτο και ειμαι σιγουρος οτι ειναι το μοτερ του καταψυκτη με αυτο το κυκλο λειτουργιας. Θα παω να προμηθευτω ενα Θερμομετρο τωρα για να δω την πραγματικη θερμοκρασια στον θαλαμο.
    Πετρο, η πορτα ανοιγει κανονικα. εννοω οτι δεν τον δουλευουμε. Αρα αφου δεν ανοιγοκλεινουμε την πορτα πρεπει να κραταει θερμοκρασια ο θαλαμος και να μην λειτουργει ετσι το μοτερ. Υποθετω τωρα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μέτρα με το θερμόμετρο που λες , αλλά και σωστή να έχει θερμοκρασία , νομίζω ότι οι χρόνοι λειτουργίας που λες είναι λίγο προβληματικοί , γιατί μου φαίνεται ότι λασκάρισε λίγο ο θερμοστάτης και δεν κρατάει μεγάλη διαφορά (Diff) . Στην κρίση σου είναι να τον αλλάξεις.

Παρόμοια Θέματα

1. [Liebherr] LIBHERR ψυγειοκαταψυκτης δουλευει συνεχεια
    από terra στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-09-12, 21:52

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία