-
KDL 40WE660
Στην τηλεόραση δεν έχω τα 5ν. Έχει εξωτερικό τροφοδοτικό 19.5ν . Έχει μία πλακέτα που κουμπώνει το φις με τα 19.5ν η οποία τροφοδοτεί τα λεντ και δίνει τάση στην main .
Επειδή δεν μπορώ να βρω σχέδιο, αν ξέρει κάποιος τα 5ν τα βγάζει αυτή η πλακέτα; Έχω βρει 3.3ν στην main αλλά 5ν πουθενά.
Δυνατότητα επισκευής δεν έχω και θα προβώ σε αγορά πλακέτας γι'αυτό κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το CPH2603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mastoras1 : 23-11-25 στις 18:30
-
-
Φίλε Αργύρη,
η SONY είναι αρκετά φειδωλή στα σχηματικά των τηλεοράσεών της ακόμα και στα παλαιά μοντέλα
τ΄ οποία ανεβάζει δύσκολα - παρά τις όποιες επισημάνσεις / παρατηρήσεις της έχουν δοθεί από την Ε.Ε. - στο Διαδίκτυο.
Τα 5V το πλέον πιθανόν είναι να βγαίνουν από κάποιο από τα 3 IC΄s της πλακετίτσας που φαίνεται στη photo που ανέβασες
κι η οποία δεν είναι αρκετά ευκρινής για να φαίνονται τα στοιχεία των IC΄s αλλά ούτε κι ο τύπος αυτής (που πρέπει να ΄ναι
τυπωμένος μ΄ ανάγλυφη άσπρη γραμματοαριθμοσειρά στο πάνω ή στο κάτω μέρος της).
Ανέβασε λοιπόν μία τέτοια ευκρινή photo για περισσότερη βοήθεια, (ανέφερε επί πλέον και τους τύπους των IC΄s που θα τους
διαβάσεις με μεγεθυντικό φακό γιατί και στην πλέον ευκρινή photo αυτοί πιθανόν να μην φαίνονται).
Ανέφερε ακόμα τον τύπο της Main Board γιατί ίσως βρεθεί μ΄ αυτόν το σχηματικό στο Διαδίκτυο.
Άλλωστε με βάση αυτών των τύπων θα κάνεις αντικατ/ση πλακετών ακόμα κι αν δεν τις επισκευάσεις.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Di*Ca_Electronic για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης