Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    CHALASTRA

Προεπιλογή Brandt BX583E Σάπισε ο κάδος

Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται για ενα πλυντήριο-στεγνωτήριο της δεκαετίας του 80 αγορασμένο απο τη Γαλλία.Πραγματικά υπέροχη συσκευή. Μετά απο 30+ χρόνια ασταμάτητης χρήσης και χωρίς καμία επισκευή άρχισαν να τρέχουν νερά, Το άνοιξα εγώ ο ίδιος και διαπίστωσα οτι ο κάδος απο εμαγιέ εχει τρυπίσει αλλα και το κολάρο που ενώνει τον κάδο με το καπάκι σάπισε. θέλω να το φτιάξω όπωσδηποτε. σκεφτηκα να το κολήσω αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Και επιπλέον πώσ μπορώ να ξαναβάλω την εμαγιέ επίστρωση-υάλωση. Υπάρχει κάποια πολυ ισχυρή βαφη που μπορώ να εφαρμώσω μόνος? Ευχαριστώ

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Υπάρχει κάποια πολυ ισχυρή βαφη που μπορώ να εφαρμώσω μόνος?
    Άμα μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα , τότε μπορείς να φτιάξεις και εξ ολοκλήρου πλυντήριο ... μετά την Pitsos / Izola ευκαιρία να δούμε και τα "Zisisco" πλυντήρια τελευταίας γενιάς
    Υπάρχει καινούριος? ρώτησες?
    Το άνοιξα εγώ ο ίδιος και διαπίστωσα οτι ο κάδος απο εμαγιέ εχει τρυπίσει
    σε πολλά σημεία είναι σάπιος? σε τι έκταση?
    σκεφτηκα να το κολήσω αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ.
    Εντάξει πολλές φορές και παλιότερα κάποιοι τεχνικοί τα κολλάνε και βάζουν κάποιους στόκους εσωτερικά εξωτερικά αλλά δεν είναι για πολύ , πάλι τρυπάνε , και νομίζω πλέον με εμαγιέ δεν ασχολείται κανένας .

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Αν σου έκανε κροτάλιασμα στο στύψιμο πας για ρουλεμάν. δεν παιζει να αρπαξε καδο απο πισω και να μη ακουγότανε....δεν ξερω όμως αν ειναι εμπρόσθιας ή ανω φόρτωσης
    Από λίγο που είδα λεχει κάποια ανταλλακτικα ακομη αλλα δεν πρόλαβα να δω για καδο. Οπως όμως και να εχει αν δεν αρπαξε απο τα ρουλεμαν ωστε να χαλασει κατι απο μεταδοση αξιζει να γινει....
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    CHALASTRA

Προεπιλογή

Τα ρουλεμαν κατα ενα περιεργο τρόπο είναι ολοκαίνουρια. Η κύλιση του κάδου είναι τελείως αθόρυβη. Το πλυντήριο είναι ανω φόρτωσης και κάδο δεν μπόρεσα να βρώ πουθενά.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    CHALASTRA

Προεπιλογή

Χαχαχα το σκέφτομαι σοβαρά.Ο κάδος δεν είναι πολύ σάπιος.Είναι σάπιος στην πατούρα της φλάντζας οπου πατάει το καπάκι του κάδου.Μίλησα με έναν φανοποιό και μου είπε οτι μπορεί να το κολήσει και να το κάνει αρκετά λείο χωρίς να χρησιμοποιήσει στόκο.Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο υλικό που μπορώ να εφαρμώσω εσωτερικά (πχ καποιο σμαλτο η καποια αλλη βαφή) για να προστατεψω το σιδερενιο υλικο για να μην ξανασαπίσει. θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα. Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο υλικό που μπορώ να εφαρμώσω εσωτερικά (πχ καποιο σμαλτο η καποια αλλη βαφή)
    Οι τεχνικοί ή και οι προμηθευτές ανταλλακτικών γύρω σε αυτό το υλικό επικεντρώνονται για τέτοιες δουλειές
    http://www.texnomarket.gr/C8C102BB.el.aspx
    Το βρίσκεις και στα χρωματοπωλεία / σιδηρικά , ανακατεύεις ίσες ποσότητες και αν δεν είναι καλοκαίρι θερμαίνεις τα 2 υλικά για να γίνουν μια ρευστή "κρέμα" και απλώνεις πάνω στον κάδο . Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις και νερό στα δάκτυλα για να πετύχεις λείανση στο άπλωμα . Αλλά πρέπει να στεγνώσει πολύ καλά για μέρες . Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    CHALASTRA

Προεπιλογή

Μόλις γύρισα απο τον φανοποιό ο οποίος μου είπε οτι με 30 ευρώ θα καταφέρει να το κάνει καινούριο με συγκόληση νέου μετάλου με το μόνο μείων οτι σε εκέινα τα σημεία θα φύγει τελείως το σμάλτο. Μου σύστησε να ασταρώσω και να βάψω 2 χέρια με πυράντοχο χρώμα βαφής (κόστος 7 ευρώ)και θα βγάλει άλλα 10 χρόνια. αυτός ειναι ο κάδοςIMG_0329.jpgIMG_0330.jpg

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αμφιβάλλω μόνο στο πως θα καταφέρει τέλεια κυρτότητα στην λαμαρίνα που θα βάλει , άντε αν ήταν 5 - 10 εκατοστά κάτι γινόταν , αλλά σε τόση έκταση καλύτερα να εγκαταλείψεις.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Εγω θα σε συμβουλευα λογω των στροφων να παει και για ζυγισμα ο καδος.

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] Δεν γυρίζει ο κάδος.
    από Aristotelis_99 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-14, 21:35
  2. [Candy] Δεν γυρίζει ο κάδος
    από LedZep στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-11-13, 11:28
  3. [Pitsos] Δεν γυρίζει ο κάδος - ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ
    από tazz78 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 0