Καλησπέρα σας... εδώ και μια διετία αντιμετωπίζω πρόβλημα πιθανώς με την αντλία του νερού. Συγκεκριμένα κάποιες φορές δεν τραβάει καλά νερό με απότέλεσμα να ανεβαίνει η θερμοκρασία. Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει όλες τις σωληνώσεις από και πρός την αντλία. Για ένα διάστημα δεν είχα πρόβλημα, αλλά κάθε τόσο το πρόβλημα επανέρχεται. Αυτήν τη στιγμή έχουμε καταθέσει πινακίδες στο εν λόγω αυτοκίνητο λόγω άλλων αναγκών που δεν είναι δυνατό να επισκευασθούν προσεχώς. Σκέφτομαι αν το κυκλοφορήσω ξανά, να αλλάξω την αντλία αν και νομίζω πως την έχω αλλάξει μια φορά όταν αγοράστηκε το 2008 (μεταχειρισμένο) .
Να περιγράψω γενικότερα την κατάσταση του οχήματος.
-Έχει αλλαχθεί μηχανή το 2011 από υπερθέρμανση που δεν προσέξαμε.. Να σημειώσω ότι ήδη η μηχανή έκαιγε λάδια. χιλιόμετρα αυ/του περίπου 235825 αν θυμάμαι καλά
- Έτος κατασκευής 1995 από την ΤΕΟΚΑΡ
- Εχει αλλαχθεί αντλία βενζίνης το 2013
- Έχουν αλλαχθεί τα ψαλίδια στους εμπρόσθιους τροχούς (2014)
Από τον Δεκέμβριο του 2014, είναι σε ακινησία λόγω ότι δεν το χρησιμοποιούσαμε πολύ και λόγω άλλων φθορών που έπρεπε να γίνουν αλλά δεν ήταν δυνατό (λάστιχα, δισκόπλακες καί στους τέσσερις τροχούς, τακάκια φρένων και τέλος αλλαγή μπροστινών αναρτήσεων (αμορτισέρ). Από την τελευταία ημέρα που ήταν σε κίνηση, έχει σταματήσει στις 327645 χιλιάδες χμ. Δεδομένου ότι θέλω να το θέσω σε κυκλοφορία ξανά και επειδή είναι σχετικά παλιό, θα ήθελα τη γνώμη σας και για το παραπάνω πρόβλημα αλλά και γενικότερα για το αν συμφέρει να κάνω κάποιες επισκευές μέχρι να πάρω κάποιο λίγο πιο καινούριο.