Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: JVC CRT

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή JVC CRT

Έχω μια jvc crt έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα: Εδώ και 5 ημέρες κατά την ενεργοποίηση της πάει καλά(κανονικά όπως πάντα)με την πάροδο της ώρας όμως η οθόνη ανεβάζει την φωτινοτητα*σταδιακά . Μετά από 10 λεπτά αρχίζει*να ανέβενει. Ενα τέταρτο μετα η φωτεινότητα ανέβενει υπερβολικά και θαμπονει...σαν να είναι στο τέρμα από της ρυθμίσεις και πάει λέγοντας. υποψιάζεται κανείς τι μπορεί να έχει πάθει ? Την άνοιξα μήπως και φένεται κάτι οπτικά αλά..... Τιποτ (το θέμα το έχω γράψει και σε άλλα μη Κατάλληλα σημεία και κλείδωσε εδώ πιστεύω να είναι σε σωστό μέρος)

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

κατι μου λεει οτι ειναι καπιος πυκνωτης .
    οπως ειναι σε λειτουργεια ζεστανε με κανα δυνατο σεσουαρ τους πυκνωτες ,υπαρχει βεβαια και η περιπτοση να τα εχει πεξει και η πλακετα τηλεχηρισμου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Έχω αλάξει όλους τους βασικούς πυκνωτές ...... δεν ξέρω ...?????

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Έτσι για την ιστορία (εφόσον δεν έχεις γράψει το μοντέλο), κάποια μοντέλα crt της JVC, είχαν διάφορα <<τρελά>> προβλήματα που οφείλονταν (όχι πάντα) στην πλακέτα select module.
    Αν έχεις παίσει σε τέτοια περίπτωση , είναι πιστεύω λογάκι δύσκολο να βρεις τέτοια πλακέτα, καθότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που πήγαιναν για επισκευή αυτά τα μοντέλα και εκτός αυτού η παλιά αντιπροσωπεία της JVC έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Υπήρχαν και περιπτώσεις βέβαια, που η πλακέτα αυτή μπορούσε να επισκευαστεί (π.χ. αλλαγή πυκνωτών, επισκευή χαλκοδιαδρόμων κ.ο.κ.).

Καλό θα ήταν όμως να γράψεις και το μοντέλο της τηλεόρασης, για να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε, ώστε να πάρεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, από τα μέλη που γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ίσως και οι τάσεις στα νήματα του καθοδικού σωλήνα να έχουν αλλάξει.. Έλεγξε και τους πυκνωτές στη πλακέτα στη βάση του καθοδικού σωλήνα..

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι για την ιστορία (εφόσον δεν έχεις γράψει το μοντέλο), κάποια μοντέλα crt της JVC, είχαν διάφορα <<τρελά>> προβλήματα που οφείλονταν (όχι πάντα) στην πλακέτα select module.
    Αν έχεις παίσει σε τέτοια περίπτωση , είναι πιστεύω λογάκι δύσκολο να βρεις τέτοια πλακέτα, καθότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που πήγαιναν για επισκευή αυτά τα μοντέλα και εκτός αυτού η παλιά αντιπροσωπεία της JVC έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Υπήρχαν και περιπτώσεις βέβαια, που η πλακέτα αυτή μπορούσε να επισκευαστεί (π.χ. αλλαγή πυκνωτών, επισκευή χαλκοδιαδρόμων κ.ο.κ.).

Καλό θα ήταν όμως να γράψεις και το μοντέλο της τηλεόρασης, για να ξέρουμε για τι ακριβώς μιλάμε, ώστε να πάρεις πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, από τα μέλη που γνωρίζουν και μπορούν να βοηθήσουν.
    και πουλαγε η jvc τις πλακετες μαυρο χαβιαρι.πρωτα στην αργυρουπολη και μετα στην πειραιως.μπορει να ειναι και απο τον καταρακτη στο μ/τ.ανεβαζει το G2.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Παιδιά η τηλεόραση είναι μία C-21T1. Η τηλεόραση είναι πολύ δουλεμένη ο πατέρας μου την είχε αγοράσει πριν από 26 χρόνια μου είπε (αν θυμάματε καλά). Εγώ απο τότε δεν την θυμάμαι να έσβησε και ποτέ, την νύχτα κοιμόταν πάντα με ανοιχτή τηλεόραση την μέρα 8-10 ώρες δουλεύε σίγουρα(μόνη της μπαμπάλιζε)και όλα αυτά για 26 χρόνια χωρίς να πάθει ποτέ το παραμικρό πρώτη φορά χαλάει(λογικό). Άλλαξα χθες μια αντίσταση που απο την χρήση είχε μαύρισμα και είχε μία τουφα απο σκόνη απο την θερμότητα από το ρεύμα αέρα που δημιουργούσε και πλέον όταν σβήνει δεν κάνει λάμψη και φωτεινή κουκγιδα. Μία επισκευή την δικαιούτε και ας μην αντέξει ούτε μήνα

Στάλθηκε από το D5103 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

+++ καθαρισμό με αέρα στο βενζινάδικο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

+++με το service manual δεν έβγαλα άκρη :'(

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Δύο πράγματα έχω στο μυαλό μου. Μετασχηματιστής Υψηλής ή οθόνη. Δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ασχοληθείς και αν αξίζει να ρίξεις χρήματα γι αυτήν. Μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας η ποιότητα εικόνας θα είναι αλλοιωμένη. Αντικατέστησέ την με μία επίπεδη και στείλτην στον αγύριστο.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Sony] crt jvc χαλασαν τα χρωματα
    από katmadas στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-15, 13:25
  2. [HiFi] JVC VN-300
    από emeis στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-15, 14:18
  3. [Τηλεόραση] ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ JVC CRT 21'
    από SV1COA SV1COA στο forum Τηλεόραση