Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή Προβλημα με LG 42LD450

Εχθες δοκιμαζαμε διαφορα ηχεια pc πανω της μεσω της θυρας ακουστικων, απο ενα σημείο και μετα εφαγε σκάλωμα και βλεπει συνεχώς συνδεδεμενα ηχεια η ακουστικα σε αυτην την θυρα, θελουμε να βγει ηχος απο τα δικα της ηχεια αλλα τιποτα, ακομα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων που κανουμε δεν γυρνάει με τιποτα.
    Kαι samsun μου το εκανε αυτο οταν αποσύνδεα τα ηχεια απο την θυρα ακουστικων, αλλα σε κανα 3ωρω απο μονη της επανερχοταν, αυτη εδω θα κλήση 24ωρω τωρα που δεν επανερχετε, μαλιστα συνδεω τα ηχεια παλι και ουτε σε αυτα στελνει σημα ηχου.
    Χοντρο κολλημα και μπλεξιμο.....

Kατα 90% κατι κάηκε στην Main Board, o κωδικος της ειναι EBU60803648 απ'οτι βλεπω που ανοιξα την tv και δεν ξερω αν μπορω να την βρω Ελλαδα.
    Επισης εχω περιεργια για το αν παρω αλλο μοντελο Main Board
    (http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...rt=nc&LH_BIN=1) που ειναι και ποιο προσιτες, αν θα λειτουργήσει και θα ανταποκριθεί όπως το EBU60803648.
    http://www.ebay.com/...=item3aa94943cd
    Με συμφέρει η να την παω για servis σε κανεναν ηλεκτρονικο;
    Αω την παρω θα την βαλω μονος μου, αλλα να κατσω να το επισκευασω το υπάρχων δεν νομιζω να τα καταφερω.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Σας παρακαλω βοηθήστε οποιος ξερη κατι και δεν εχουμε και αλλη tv, μονο εικονα τωρα, επιμενει να μην εχει ηχο.
    Απο αλλες LG κανουν main boards;
    Μήπως βρω ποιο φθηνη απο αυτην στο ebay, και αν εχει καποιος LG main board...
    Ευχαριστω!!

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

βάλε - βγάλε, το πιθανότερο να έχει καταστραφεί το (θηλυκό) βύσμα....
    θα το αλλάξεις.... γιατί βιάζεσαι να βρεις πάνελ;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
    βάλε - βγάλε, το πιθανότερο να έχει καταστραφεί το (θηλυκό) βύσμα....
    θα το αλλάξεις.... γιατί βιάζεσαι να βρεις πάνελ;
    Τη εννοεις ''βαλε-βγαλε'' φιλε μου;
    Κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων, πρεπει να το εχω κανει πανω απο 20 φορες σημερα, δεν βγαίνει ηχος απο τα ηχεια της tv γιατί μόλις πατησω στο ηχειο να κανω της ρυθμίσεις, δεν με αφήνει γιατί λεει ''δεν ειναι δυνατές η ρυθμίσεις του ηχουν οταν υπαρχουν συνδεδεμενα ακουστικα στο H/P (τα ηχεια του pc ειχα συνδεδεμενα)''.
    Λογικα κατι εχει καει, εντωμεταξη τωρα που σου γραφω, εχω ανοιγμενη την tv με βγαλμενο το panel μπενοβγαζα το καρφάκι μπας και επανελθει και ξεκολλησε πανω απο την πλακετα η εισοδος Η/Ρ, καλα παμε, ακομα κι'ετσι ομος, ξεκολλημένο, θα τρελαθω, βλεπει συνδεδεμενα ακουστικα.
    Δεν την παλευω αλλο.........

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από saxo kit car Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τη εννοεις ''βαλε-βγαλε'' φιλε μου;
    Κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων, πρεπει να το εχω κανει πανω απο 20 φορες σημερα, δεν βγαίνει ηχος απο τα ηχεια της tv γιατί μόλις πατησω στο ηχειο να κανω της ρυθμίσεις, δεν με αφήνει γιατί λεει ''δεν ειναι δυνατές η ρυθμίσεις του ηχουν οταν υπαρχουν συνδεδεμενα ακουστικα στο H/P (τα ηχεια του pc ειχα συνδεδεμενα)''.
    Λογικα κατι εχει καει, εντωμεταξη τωρα που σου γραφω, εχω ανοιγμενη την tv με βγαλμενο το panel μπενοβγαζα το καρφάκι μπας και επανελθει και ξεκολλησε πανω απο την πλακετα η εισοδος Η/Ρ, καλα παμε, ακομα κι'ετσι ομος, ξεκολλημένο, θα τρελαθω, βλεπει συνδεδεμενα ακουστικα.
    Δεν την παλευω αλλο.........
    ...Το θηλυκό βύσμα του ήχου έχει πάνω του διακόπτη και επαφές για τα δυο ηχεία.....αν ο διακόπτης δεν κλείνει δεν έχεις ήχο στα μεγάφωνα της tv...αν έχουν βραχυκυκλώσει και μεταξύ τους..... βάλε καινούριο βύσμα!!ΘΗΛΥΚΌ (θύρα ακουστικών) στο πάνελ!..
    βάλε - βγάλε το αρσενικό .....γφ.... το θηλυκό...

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Με ακουστικά ή με εξωτερικά ηχεία υπολογιστή παίζει; Τουλάχιστο να μην είσαστε στα μουγκά.

Μέλος
    Όνομα
    Απόστολος
    Περιοχή
    Καρδίτσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με ακουστικά ή με εξωτερικά ηχεία υπολογιστή παίζει; Τουλάχιστο να μην είσαστε στα μουγκά.
    τίποτα δεν παίζει άμα το βύσμα χάλασε!!!!! θέλει καινούριο!!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο με πατεντα για να δουμε το μπασκετ τωρα, εβαλα στον αποκωδικοποιητη mpeg4 ανταπτορα scart που βγαζει τα 3 rca (κοκκινο ασπρο κιτρινο), αλλον εναν ίδιο εβαλα στο scart της tv, ένωσα τους δυο ανταπτορες με καλώδιο rca κιτρινο και απο τον ανταπτορα που ειναι πανω στον mpeg4 πηρα το κοκκινο ασπρο και το πηγα πανω στα ηχεια, ουφφφφφφφ εχουμε κανονικα ηχο και βλεπουμε το ματς ετσι με ψεφτο πατεντα.
    Αλλα κατι πρεπει να κανω ωμός, δοκιμασα τωρα για πλακα και ανοιξα το ps3, παιζω ps3 αλλα εχω ηχο απο οτι παιζει αυτην την στιγμη ο mpeg4, οποτε καταλαβαίνεις.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Εγω πιστευω οτι απο της δοκιμες κατι εχει καει, ακουστικε απο τα ηχεια ενας τσιριχτος ηχος και απο και και περα μονο παράσιτα ακουγονται οταν ενώνουμε ηχεια η ακουστικα, δεν βγαζει ηχο και η tv ακομα και που δεν υπαρχουν πανω στην Η/Ρ ουτε ακουστικα ουτε ηχεια, βλεπει οτι υπαρχουν συνδεδεμενα πανω στην Η/Ρ, ακομα και τωρα που έφυγε πανω απο την πλακετα το Η/Ρ.
    Ξεκόλλησε και πανω απο την πλακετα το Η/Ρ, μαλον το ζόρισα με τα βαλε βγαλε τα καρφακια η ακουστικα η ηχεια και ολοκληρώθηκε το καρε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Νάξος

Προεπιλογή

Μίλησα με το servis της LG και μου ειπαν για κατεστραμμένη main board, με παρεπεμψαν στον αντιπρόσωπο της LG εδω στο νησί, μου ζηταει μοντελο, του το λεω αλλα εχει παρα διπλα και κατι αλλα γραμματα και τα θελει ολλα, τωρα ειμαι στην δουλεια, το μεσημέρι θα ξανα παρω να τα δώσω αλλα με προειδοποίησε οτι παμε για αλλαγη main board.
    Θα δω τι παιζε και ποσα θελει και αν ειναι να με γδαρει θα κανω υπομονη να βρω μια να την βαλω μονος μου.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας