-
Προβλημα με ρουλεμαν πλυντηριου
Καλημέρα!
Εχω την εξης ερώτηση.
Εχετε πετύχει ποτέ πλυντήριο που τα ρουλεμάν που φοράει να είναι custom έτσι ώστε για μερικά δέκατα να μην ταιριάζουν τα ρουλεμάν και οι τσιμούχες του εμπορίου, οπότε να "πλεέι" ο άξονας μέσα και τελικά να περνάει νερά στα ρουλεμάν με ότι αυτό συνεπάγεται?
Εχω ενα samsung πλυντηριο το οποιο εχει ως εξης :
Στα 4 χρονια απο καινουργιο, διέλυσε τα ρουλεμάν του κάδου. Το μπροστινό έγινε κομμάτια.
Τα άλλαξα με Timpex αλλα απο τότε μου έκανε εντύπωση το πόσο έυκολα πέρασε ο άξονας μέσα στα ρουλεμάν.
Στον χρόνο επάνω, αρχισε πάλι τα τσαλιμάκια. Ετσι ώστε στο στήψιμο εχασκαν λιγάκι με αποτέλεσμα το πλυντήριο να μην στίβει. (προφανώς έχει κάποιο αισθητήρα που καταλαβαίνει τους κραδασμούς)
Τα ξαναάλλαξα με SKF. Και πάλι πέρασε πολύ εύκολα ο άξονας στα ρουλεμάν.
Πια είχα και 3-4/10 λεπτότερο άξονα απο το ρουλεμάν. Του τράβηξα μερικες πόντες να σφίξει, του έβαλα και μία κρέμα που μου έδωσε ο χατζόπουλος που μέχρι 8/10 όπως μου είπε τα τρώει και φτιάχνει ένα στρώμα.
Ηδη όμως το ακούω λίγο παράξενο. Κάτι τριξίματα κλπ. Δεν τα βλέπω να αντέχουν πολύ ακόμα.
Οπότε καταλήγω στην πρώτη ερώτηση. Εχετε πετύχει ποτέ πλυντήριο που επιτουτου φοράει custom διατομές ρουλεμάν, για να μην μπορείς να το επισκευάσεις?
Την πρώτη φορά, η Samsung είχε απαντήσει τηλεφωνικά ότι δεν αλλάζουνται ρουλεμάν. Πετάς τον κάδο και ήθελαν κάπου στα 250€ για αντικατάσταση, οπότε για αυτό και έμεινε στην άκρη το πλυντήριο.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης