Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή Ψυγειο διπορτο Comet πανω απο το 2 δεν κοβει το μοτερ.

Χαιρετώ όλους και Χριστός Ανέστη !Πάντα εύχομαι υγεία και χαρά για όλους μας.Στο θέμα μας.Ενα ψυγειο μετρίου μεγέθους δίπορτο οικιακό μάρκας COMET (θα προσπαθήσω αργότερα για φωτός) το οποίο δεν είναι NO FROST αλλά κατά την αγορά του ,μου είχαν πει στο κατάστημα ότι μια φορά στους 6 μήνες η στο χρόνο (δεν θυμαμαι ακριβώς) χρειάζεται μια απόψυξη.Ετσι και γίνεταί.Ολα καλά απο το 2005 που αγοράσθηκε καινούριο.Ομως...το περσινό καλοκαίρι μόλις έπιασε Ιούνης (στο 2 το χειμώνα στο 3,5 το βαζουμε τα καλοκαίρια , μέχρι 5 είναι η διαβάθμιση του) και έβαλα 3 το μοτέρ δεν σταμάταγε να δουλεύει.Επίσης έπιανε πάγο στην κατάψυξη.Πιό πολύ πάγος ....πιο πολύ δούλευε και δεν σταμάταγε.Τα λάστιχα είναι ΟΚ.Αφου έγιναν 2 αποψύξεις σε 10 μέρες μου ήρθε η φαεινή ....και το κατέβασα με αγάπη στο 2.Ω τι χαρά! ...δούλευε και έκοβε και όλα καλά.Κατάψυξη κανονική συμπεριφορά ,συντήρηση ΟΚ στην λειτουργία της.Ομως....πάλι έπιανε πάγο στην κατάψυξη και ήθελε απόψυξη ,αλλά τώρα όχι τόσο συχνά αλλά κάθε 12 μέρες περίπου με 15.Το παράτησα να δουλεύει στο 2 και έφυγα διακοπές επειδή δεν μπορούσα να το βλέπω(αστείο ήταν αυτό).Επέστρεψα τέλη Σεπτέμβρη (μέσα Αυγούστου είχα φύγει) DSC00764.jpgκαι ο χειμώνας πέρασε όνειρο.Ολα καλά στο 2 και χωρίς πάγους ούτε και αποψύξεις....δεν χρειάστηκαν.Τώρα που ανέβηκε κάπως η θερμοκρασία ,πάλι άρχισε να πιάνει σύντομα πάγο η κατάψυξη.Στο 3 πάλι δεν κόβει το μοτέρ,στο 2 οι θερμοκρασίες του πανω και κάτω είναι ΟΚ αλλά πάγος στην κάταψυξη.Βέβαια αν φουλάρω τρόφιμα και θέρος θα πρέπει να ανεβάσω στο 3-4 που όμως δεν του αρέσει.Επίσης να αναφέρω ότι κάνει κάτι θορύβους κάποιες φορές όχι δυνατούς αλλά ιδιαίτερους και τώρα που γράφω και είναι βράδυ και πήρε μπροστα(δίπλα μου τόχω) αρχικά ανέβασε σαν μίνι τουρμπίνα και σε 4-5 δευτερολεπτα έστρωσε ο ήχος στο απαλό βουητό λειτουργίας του.Πίσω έχει κάποια λίγη πρασινίλα σε κάποιο σωληνάκι απο πέρυσι που το είδα.Είναι συμπαθητικό ψυγείο ,θα ήθελα να το σώσω.Τι θα μου προτείνατε αγαπητοί φίλοι? Με εκτίμηση Γιώργος DSC00765.jpgDSC00766.jpgDSC00771.jpgDSC00772.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ Π : 13-05-17 στις 02:19 Αιτία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-14, 18:14
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-08-14, 10:59
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-13, 02:16
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-13, 12:20
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-12, 22:50

Δικαιώματα - Επιλογές