Γεία σας.
Έχω ένα Miele G593SC που "μαζεύω" μόνος μου γιατί το κόστος επίσκεψης τεχνικού θα είχε περάσει την αξία του... προ πολλού.
Πρόσφατα άλλαξα αντίσταση θέρμανσης νερού με αγορά ανταλλακτικού 25 ευρώ αντί για τα τριπλά που ζήταγε για το ανταλλακτικό η miele.
Με την ευκαιρία επειδή έβγαλα το μοτέρ, για να έχω καλύτερη πρόσβαση στην αλλαγή της αντίστασης,
θεώρησα σωστό να το ανοίξω, για να ξεκολλήσω το Impeler που είχε κολλήσει από την ακινησία.
Η αλήθεια είναι ότι βρήκα λίγο σκουριασμένο τον ροτορα του μοτέρ από υγρασίες που κατ καιρούς έχουν τρέξει από διάφορες διαρροές πλαστικών
αλλά αυτό είχε επίπτωση μόνο στον ήχο κατά την διάρκεια της περιστροφής του μοτερ.
τα ρουλεμάν του ήταν εντάξει και η κίνηση του impeler με το χέρι άνετη.
μετά από 15-20 πλύσεις παρατήρησα ότι τα πιάτα δεν βγαίνανε απόλυτα καθαρά και δουλεύοντας το πλυντήριο με την πόρτα μισανοικτη διαπίστωσα ότι η δύναμη νερού στους ψεκαστήρες στα μπράτσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε.
Έχετε μα προτείνετε κάτι που μου ξεφεύγει?
Αγορά μοτέρ αποκλείεται γιατί με τα ίδια χρήματα αγοράζω νέο πλυντήριο !!!
Αν κάποιος έχει service manual θα το εκτιμούσα γιατί δεν το βρίσκω.
Επίσης αν η άποψή σας είναι να μην ασχοληθώ άλλο μαζί του θα ήθελα την γνώμη σας
σχετικά με την αγορά νέου εντοιχιζόμενου 60cm
γιατί στις εκθέσεις φαίνονται όλα ίδια (εκτός από τα ταμπελάκια με την μάρκα και κάποιες σχεδιαστικές διαφορές)
και δεν ξέρεις που είναι ζημιάρικο από κατασκευαστικά ελαττώματα, ή ποιο έχει ακριβά ή σπάνια ανταλλακτικά κλπ
ευχαριστώ για τον χρόνο σας.