Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 12 από 12

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν βρίσκω πληροφορίες με αυτόν τον κωδικό
    Για τα όσα αναφέρεις στο #7 δεν θέλω να σε μπερδέψω περισσότερο αλλά υπάρχει σοβαρό σφάλμα αν δεν έχει πάρει νερό ,και είδες το πρόγραμμα να τρέχει (π.χ. να δούλευε η αντλία πλύσης ή και γιατί όχι και η αντίσταση θέρμανσης νερού με ανυπαρξία νερού στον θάλαμο .

Αλλά και αν χαλάσει το aquastop , λογικά το πρόγραμμα δεν θα τρέξει θα μείνει στάσιμο στο ίδιο σημείο δια παντός (μη επιτρέποντας να δουλέψει οτιδήποτε άλλο με εξαίρεση την αντλία αποχέτευσης ανάλογα το σύστημα ).

Για να μην λέμε πολλά , εσύ τι βλέπεις εκεί ως "κουμανταδόρο εξάρτημα" που αφορά τον έλεγχο της στάθμης νερού . (πιεσσοστάτης ? / κάποιος διακόπτης δίπλα στο παγούρι που σχετίζεται με την στάθμη νερού ?)

Γιατί ο φίλος σου αλλάζοντας το κουτί της αντίστασης είναι το μόνο που δεν έχει σχέση με έλεγχο στάθμης νερού . (άντε να έχει καμιά αντίσταση / διακόπτη πίεσης / θερμικό ασφαλείας / και κλίξον ελέγχου θερμοκρασίας )

Το aquastop πάντως δεν είναι προβληματικό (από όσα έχω δει μέχρι τώρα , δηλαδή να δουλεύει τώρα , και να μην δουλεύει μετά )

Με ποιες ενέργειες τυχαίνει μερικές φορές να πάρει νερό (τι έκανες ? περίστρεψες το πρόγραμμα σε όλο τον κύκλο χειροκίνητα φαντάζομαι επαναφέροντας το στην αρχή , και σε μια από αυτές τις ενέργειες πήρε νερό ?)
    Αυτό που βλέπω είναι στο πλάι , εκεί που έχει το μεγάλο πλαϊνό παγούρι, υπάρχει ένας μικρό διακόπτης στο παγουρι,ο οποίος οπλίζει όταν το πλυντήριο πάρει το απαραίτητο νερό … τώρα όσον αφορά τις ενέργειες που με ρωτάς , νομίζω ότι είναι με τις μέρες του .. δηλαδή σήμερα μπορεί να παίρνει νερό και μετά από δύο μέρες να μην παίρνει . ΟΤΑν δε παίρνει δεν παίρνει ! Εχω δοκιμάσει να το κουνήσω - πλαγιάσω αλλά πάλι τίποτα . Νομιζω μια φορά που το πλαγιασα αριστερά δεξιά και πίσω μπρος , μετά πήρε ,αλλά μόνο μια φορά , μετά από λίγο πάλι δεν έπαιρνε. Όσον αφορά την αντίσταση που λες ότι μπορεί να ανάβει χωρίς να έχει νερό μέσα , όχι δεν ανάβει διότι θα το καταλάβαινα. Το έχω αφήσει αρκετή ώρα να δουλέψει χωρίς νερό αλλά δεν θερμάνθηκε καθόλου . Θα το καταλάβαινα αν άναβε η αντίσταση. Τον προγραμματιστή όσες φορές και να τον περιστρέψω , δεν παίρνει νερό .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotos_ster : Χθες στις 21:47

Μέλος
    Όνομα
    Σώτος
    Περιοχή
    Βέροια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκείνα πάντως που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης του BOSCH SPS2120/00
    ( https://www.bosch-home.ca/en/support...uct/SPS2120/00 ) όταν το
    πλυντήριο δεν παίρνει νερό :

Κατηγορία προβλήματος : Δυσλειτουργία
    Πρόβλημα : Δεν τρέχει νερό

- Φίλτρο στον εύκαμπτο σωλήνα παροχής νερού φραγμένο.

- Ο σωλήνας τροφοδοσίας είναι τσακισμένος.

- Η βρύση έχει μπλοκάρει ή έχει συσσωρεύσει άλατα κι αυτό προκαλεί πολύ
    χαμηλή πίεση νερού.

Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης
    Τίποτα απ αυτά δεν συμβαίνει …. Αφού λέω ότι αν ήταν να πάρει νερό , θα έτρεμε το aqua stop, κάτι που δεν συμβαίνει πιάνοντας το… άρα μήπως φταίει αυτό ; Αλλά απ την άλλη λέω όχι γιατί αν ήταν έτσι δεν θα ξεκινούσε το μοτέρ να δουλεύει χωρίς νερό μέσα … σκέφτηκα και κάτι άλλο αλλά δίνω μηδαμινές πιθανότητες . Μήπως φταίει η πίεση νερού ; Γενικά εκείνη η βρύση που το δοκιμάζω δεν έχει πολύ έντονη πίεση … λέω εγώ τώρα !!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] ΠΙΤΣΟΣ πλυντήριο πιάτων δεν παίρνει ρεύμα
    από dimigar στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-25, 16:53
  2. [Neff] Neff πλυντήριο πιάτων s44t59n1eu/07 δεν παίρνει νερό
    από lazarosa73 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-11-24, 18:23
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-22, 13:50