καλησπερα!!χρειαζομαι το αρχειο,μηπως κανει για μια arieli led 4018
καλησπερα!!χρειαζομαι το αρχειο,μηπως κανει για μια arieli led 4018
καλησπερα και απο μενα , μπορω σασ παρακαλω να εχω και εγω το bin για την ιδια tv Arielli LED3229HD
ευχαριστω thodoris211@hotmail.com
Καλησπέρα, μιας και έχω κι εγώ μια Arielli με ίδια χαρακτηριστικά (32D7HD), θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι ακριβώς το δικό σας μοντέλο, και ποιο bin χρησιμοποιήσατε (link)?
Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω bin μιας Lobod με ίδια μητρική/panel που έχω βρει (https://repairalltv.com/lobod-le-32d...k-t-rt2957p61/) αλλά θα προτιμούσα να δοκιμάσω την δικιά σας δοκιμασμένη λύση.
Ευχαριστώ
καλησπέρα, επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα κι εγώ με ARIELLI LED3229HD μήπως θα μπορούσα να έχω ένα αρχείο .img για αναβάθμιση μέσω usb? ευχαριστω
kostas.anasto@yahoo.gr
gkstore (18-02-23)
Ευχαριστώ για τη βοήθεια klik Καλή Χρονιά!
Είχες δίκιο φίλε μου μία σειρά led strip απο τις 3 που έχει δεν λειτουργεί.Θα τις αντικαταστήσω και τις τρείς.Πιστεύω να είναι ο.κ.Ευχαριστώ
Καλησπέρα Κώστα, θα μπορούσες να μου στείλεις το bin στο mail μου: kratoynis@gmail.com
Καλημερα και απο εμενα ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω την arielli led 32DN9A7 smart 32 led hd ready και στα καλα καθουμενα σε οποιο καναλι και να βαλω ανοιγουν οι υποτιτλοι απο μονοι τους ακομα και σε ελληνικες σειρες και καποιες αλλες φορες ξεκιναει και το χρονομετρο για να κλεισει απο μονη. Την εχω αφησει να κλεισει μπας και στρωσει αλλα τπτ. Η μονη λυση μου και στις δυο περιπτωσεις ειναι να βγει απο την μπριζα για λιγο και να ξαναμπει,μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια. Επισης μου βγαζει προβλημα και στο νετφλιξ δεν μπορω να βαλω κωδικους βγαζει σφαλμα. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος...
Φιλε καλησπερα χρειαζομαι το bin εχω μια arieli LED 2488HD να κανω μια προσπαθεια μηπως και την φτιαξω