Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 73
    Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να δείτε πόσο εύκολα γίνονται τα θέματα πουτάνα, πρέπει να έχετε λίγη παρατηρητικότητα και μόνο αυτό.

Ο Κυριάκος γράφει πικραμένος ότι δεν πήρε βοήθεια.. ( Σε καταλαβαίνουμε Κυριάκο δεν είσαι ο πρώτος)

Ο ΚΟΚΑΡ (μια προβληματική φυσιογνωμία του φόρουμ ) ξεκινάει να κάνει αρνητικό κλίμα, γράφοντας σε ένα θέμα που δεν τον ενδιαφέρει μόνο και μόνο γιατί βρήκε το Κυριάκο μέσα. ( τον οποίο τον ζηλεύει για άλλα θέματα )

μα καλά , είσαι τόσο "γκαου" που αυτό κατάλαβες ?

Αρχίζει το πανήγυρη με τον δεύτερο που μπαίνει στο χωρώ και λέει τα δικά του, επηρεασμένος από τον πρώτο, και ενισχύοντας το τίποτα φορτώνοντας απλά με περισσότερη αρνητική ενέργεια την ατμόσφαιρα.

Μπαίνει Γρηγόρης και χωρίς να φιλοσοφήσει τι παίζει, βάζει και την δική του πινελιά.

Μπαίνουν και κάποια καλικαντζαράκια και γράφουν και τα δικά τους τα κουλά, πάλι για τον Κυριάκο , ο οποίος ο άνθρωπος δεν έγγραψε τίποτα άλλο από το παράπονο του.

Μπαίνει και διαχειριστής Β , και λέει θα του σβήσω τα θέματα ( δηλαδή μας εκβιάζει και από πάνω) .. Ο Κυριάκος συνεχίζει απλά να παραπονιέται,
    και τελικά μπαίνουν και άλλα καλικαντζαράκια, και διακωμωδούν περισσότερο το Κυριάκο, αλλα κανένας δεν σκέφτεται για ποιο λόγο πραγματικά το κάνουν, απλά το κάνουν.

Ο Κυριάκος από την άλλη, που είχε το τεχνικό πρόβλημα, πάει στον καλύτερο τηλεωρασάκια της πόλης του,
    τον κοιτάει στα μάτια και του λέει: φίλε εχω πρόβλημα και θέλω βοήθεια γιατί εχω να κάνω μεροκάματο κάτι βδομάδες..
    Ο άλλος απο φιλότιμο του λέει πως να κινηθεί , και βρίσκεται η διέξοδος στο πρόβλημα.

Και τώρα έχουμε μια χούφτα ανώνυμους να τα χώνουν στο Κυριάκο διότι έγραψε ότι δεν ξερνάει το μυστικό.

Λυπάμαι, αλλά εάν αυτό λέγεται θετικό κλίμα μέσα σε φόρουμ, είναι προτεινόμενο να το φάει ο γάιδαρος.
    Σίγουρα κάποιοι και όχι όλοι, εάν έχετε τέτοιες προβληματικές ιδέες για το θέμα συνεργασίας μεταξύ τεχνικών στην ανταλλαγή λύσεων, θα μείνετε στην μοναξιά σας για πολλά πολλά χρόνια.

Το μόνο που εύχομαι είναι να σας φωτίσει ο Θεός ( Μόνο αυτός), για να αλλάξετε συμπεριφορά μπας και αρχίσετε να κερδίζετε κάτι στην ζωή σας.
    Αυτά τα ολίγα...

Υστερόγραφο..
    moutoulos ... μην μπερδεύεις την προσωπική φιλία η σχέση, με το τι γίνεται στο φόρουμ.
    Εαν συνεχίσεις να το κάνεις, σημαίνει ότι όλη σου η ζωή είναι ένα φόρουμ στο ίντερνετ, και τίποτα παραπάνω.
    καλά, όταν μιλάς σε τρίτο πρόσωπο σαν τον άλλο μέγιστο τον Κουλούρη με στέλνεις αδιάβαστο !!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69

Προεπιλογή

Εφόσον σας αρέσουν τα βιντεάκια, δείτε και αυτό που έχει και το όνομα μου.
    Σε όσους δεν με πάνε θα τους προβληματίσει, για αυτό να μην το δουν.

http://www.youtube.com/watch?v=oOZ94ewqY0M

Το avatar του χρήστη spirakos
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Εντυπωσιακο, Πρωτογνωρη εμπειρια!! Μπραβο
    Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ναι και το σημαντικότερο είναι ότι ο Κυριάκος ΑΠΑΙΤΕΙ να βάζουν το όνομα του λες και είναι κάτι που το έχει κάνει σαν μοναδικός στον κόσμο.
    Κυριάκο εσύ δεν είσαι βιομηχανικός ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός/αστροναύτης/υποβρύχιος αλπινιστής και περηφανεύεσαι?
    Τώρα πώς έπεσες στις τηλεοράσεις για μεροκάματο?
    900MHz-64GHz

5. 3 μέλη ευχαρίστησαν τον leosedf για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

abet (20-01-12), street (17-01-12), The Professor (23-01-12)

Προεπιλογή

ρε κυριάκο είμαι πολύ μικρότερος σε ηλικία αλλά αν δεν πήρες βοήθεια όπως λές μήπως φταίει
    έστω και λίγο η υπεροψία σου ? γιατί μέσα στο φορουμ βλέπω ανθρώπους που έχουν 100 φορές τις γνώσεις τις δικιές σου
    και δεν έχουν τόση υπεροψία, μάλιστα βοηθάνε χωρίς δεύτερη κουβέντα , έχω μάθει τόσα πράγματα απο αυτό το φορουμ
    που δεν έχω μάθει στο τει , και αυτό επειδή κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν συμπεριφέρονται σαν δάσκαλοι και όχι σαν υπερόπτες.Συγγνώμη που στο λέω , δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά εκτός απο το πως δουλεύουν τα πολύμετρα,
    δεν έχω δει ποτέ κάποιο τεκμηριομένο-επιστιμονικά ποστ σου σε κάποιο τεχνικό θέμα.
    Αντίθετα σε έχω δει σε θέμα πχ Η/Υ που δεν ξέρεις ,να δίνεις λάθος συμβουλές και να επιμένεις μάλιστα... όχι κυριάκο δεν τα ξέρεις όλα και δεν μπορείς να έχεις γνώμη σε όλα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη picdev : 16-01-12 στις 17:42

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον picdev για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

patent61 (20-01-12)

Το avatar του χρήστη Thanos10
    Μέλος
    Όνομα
    θανος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Αυτα που γραφεις για τον Κωστα (ΚΟΚΑR) (μια προβληματική φυσιογνωμία του φόρουμ ) μπορουμε να καταλαβουμε τι ανθρωπος εισαι δεν εχω δει να γραψεις κατι καλο ενα μπραβο για καποιο απο τα παιδια που ανεβασαν καποια κατασκευη,παρα μονο για τα πολυμετρα αυτα που ενδιαφερουν μονο εσενα.

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Thanos10 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

SV1EDG (18-01-12)

Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

μα θανο μου, μέχρι εκει μπορεί και μάλιστα διαλέγει και πολυμετρα με αυτόματη επιλογή κλίμακας γιατι τα απλα τα είχε κάνει πουτ@ν@ !!!
    οσο για τον παλμογραφο αστο ειναι μια πονεμένη ιστορία, πριν λιγο καιρό ζήταγε να του χαρίσουν ενα για να μάθει !

Ρε αι σιχτίρ απο μια προβληματική φυσιογνωμία Κυριακο "μου"

Το avatar του χρήστη weather1967
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα-Περιστέρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφόσον σας αρέσουν τα βιντεάκια, δείτε και αυτό που έχει και το όνομα μου.
    Σε όσους δεν με πάνε θα τους προβληματίσει, για αυτό να μην το δουν.

http://www.youtube.com/watch?v=oOZ94ewqY0M
    Ασε βρε Κυριακο με τα παιδιαρίσματα 40 plus πήγαμε ,και εμενα 2 ιστοσελιδες μου ειναι μεσα στους πρωτους στο μεγαλυτερο Αμερικανικο site ερασιτεχνων μετεωρολογων με πατεντα κατασκευης μετεωρολογικων κλωβων (χωρις να εχει καμμια σχεση το επαγγελμα που κανω ουτε με τα μέτεο ,ούτε με τά ηλεκτρονικά) και με αναγκαζεις να κανω πραγματα που δεν μου αρεσουν καθολου γιατι με εχεις βγαλει απο τα ρουχα μου ,και τι εγινε ?

http://www.wxqa.com/shields.html

αυτο θα με κανει να με σεβαστουν περισσοτερο τα ατομα της ερασιτεχνικης μετεωρολογικης κοινοτητας αν απο χαρακτηρα ειμαι ο χειροτερος ,ο σεβασμος δεν αποκτάται ,αλλα κερδίζετε.

Εσυ κανεις το παν για να εχεις αναγνωριση στο εξωτερικο, και που να ήξεραν οι ανθρωποι του εξωτερικού,πόσο πολύ σε εκτιμούν οι συντοπίτες σου.

Προσωπικα θελω να βοηθω οσο περισσοτερο κοσμο συντοπιτες μου και οχι μονο στα μετεωρολογικα για να φανει η δυναμη μας στο εξωτερικο σε εγκαταστασεις μετεωρολογικων σταθμων,και σε τεχνογνωσία ,οτι η Ελλαδα ειναι εδώ και στέκεται στα ποδια της,και δινει ακομα τα φώτα της.Και με μεγαλη προθυμια εβαλα και την πατεντα αυτη που κοπιασα και καποιο μεγαλο διαστημα (Ανεβα ταρατσα κανε αλλλαγες περιμενε το μεσημερι με ηλιο τι θα δειξη,κατεβα παλι κατω ,περιμενε την αλλη μερα το μεσημερι σε ολους τους ανεμους,σε ολες τις σκαλες του ηλιου,σε ολες τις εποχές του χρόνου κ.τ.λ) για σωστες μετρησεις θερμοκρασιας υγρασιας free στην σελιδα μου να την παρει οποιοσδηποτε και δημοσιευτηκε και στο πρωτο Ερασιτεχνικο site μετεωρολογων στης Αμερικης .Και την εχουν φτιαξει απο ολο τον κοσμο ,και μονο τα ευχαριστω που ελαβα απο πολλα e-mail απο ολο τον κοσμο,αυτο και μονο έφτανε. Φανταζομαι αν ησουν στην θεση μου ,αστο καλυτερα ουτε θα το ελεγες σε κανεναν,για να εχεις τις πιο αξιοπιστες μετρησεις μονο εσυ,οι γνωσεις που ειχαν οι Αρχαιοι Ελληνες της μοιραζοντουσαν σε ολο τον κοσμο απλοχερα οπως προειπωθηκε πολυ σωστά παραπάνω,μιάς που εχεις αναφερει παλαιότερα οτι έχεις και πιστεύω φιλοπατρίας,άλλα βλέπω ότι πράτεις όμως.
    Δημήτρης
    Aθήνα - Περιστέρι
    http://users.otenet.gr/~meteo/index.html

12. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον weather1967 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

lepouras (18-01-12), street (17-01-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KOKAR Εμφάνιση μηνυμάτων
    μα θανο μου, μέχρι εκει μπορεί και μάλιστα διαλέγει και πολυμετρα με αυτόματη επιλογή κλίμακας γιατι τα απλα τα είχε κάνει πουτ@ν@ !!!
    οσο για τον παλμογραφο αστο ειναι μια πονεμένη ιστορία, πριν λιγο καιρό ζήταγε να του χαρίσουν ενα για να μάθει !

Ρε αι σιχτίρ απο μια προβληματική φυσιογνωμία Κυριακο "μου"
    Και με το τελευταίας τεχνολογίας Agilent U1272A ( έξι μηνών μοντέλο )
    που έχει την δυνατότητα συχνόμετρου + Duty cycle + Vpp + ms μήκους σήματος,
    θα εχω την δυνατότητα να σου ζωγραφίσω το σήμα σε ένα απλό χαρτί.

Και για τους φανατικούς Παλμογραφόφιλους εχω να πω,
    ότι είναι χαρά μου να σας γκρεμίζω τουβλάκι τουβλάκι τον ενθουσιασμό σας. LOL
    του διέφυγε μάλλον ότι μπορεί να ζωγραφίσει στο χαρτί μόνο περιοδικά σήματα, για τα μη περιοδηκά
    θα περιμένουμε πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να βγει το σουπερ πολύμετρο

Το avatar του χρήστη crown
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΚΩΣΤΑΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Προεπιλογή

ντροπη σου βρε ανθρωπε του θεου να μιλαs τοσο απαξιωτικα για παιδια σαν τον ΚΟΚΑΡ (δεν τον ξερω τον ανθρωπο)αλλα βλεπω τη συμμετοχη του εδω μεσα............και εχει χαρισει πολλα πραγματα(δωρεαν)σε αντιθεση με σενα που εισαι ολο στην ΤΡΑΚΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ Αι στο καλο ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΕΓΩ ΠΙΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΗ

15. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον crown για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

patent61 (20-01-12)

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία