Αρχικό μήνυμα από
ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
Για να δείτε πόσο εύκολα γίνονται τα θέματα πουτάνα, πρέπει να έχετε λίγη παρατηρητικότητα και μόνο αυτό.
Ο Κυριάκος γράφει πικραμένος ότι δεν πήρε βοήθεια.. ( Σε καταλαβαίνουμε Κυριάκο δεν είσαι ο πρώτος)
Ο ΚΟΚΑΡ (μια προβληματική φυσιογνωμία του φόρουμ ) ξεκινάει να κάνει αρνητικό κλίμα, γράφοντας σε ένα θέμα που δεν τον ενδιαφέρει μόνο και μόνο γιατί βρήκε το Κυριάκο μέσα. ( τον οποίο τον ζηλεύει για άλλα θέματα )
μα καλά , είσαι τόσο "γκαου" που αυτό κατάλαβες ?
Αρχίζει το πανήγυρη με τον δεύτερο που μπαίνει στο χωρώ και λέει τα δικά του, επηρεασμένος από τον πρώτο, και ενισχύοντας το τίποτα φορτώνοντας απλά με περισσότερη αρνητική ενέργεια την ατμόσφαιρα.
Μπαίνει Γρηγόρης και χωρίς να φιλοσοφήσει τι παίζει, βάζει και την δική του πινελιά.
Μπαίνουν και κάποια καλικαντζαράκια και γράφουν και τα δικά τους τα κουλά, πάλι για τον Κυριάκο , ο οποίος ο άνθρωπος δεν έγγραψε τίποτα άλλο από το παράπονο του.
Μπαίνει και διαχειριστής Β , και λέει θα του σβήσω τα θέματα ( δηλαδή μας εκβιάζει και από πάνω) .. Ο Κυριάκος συνεχίζει απλά να παραπονιέται,
και τελικά μπαίνουν και άλλα καλικαντζαράκια, και διακωμωδούν περισσότερο το Κυριάκο, αλλα κανένας δεν σκέφτεται για ποιο λόγο πραγματικά το κάνουν, απλά το κάνουν.
Ο Κυριάκος από την άλλη, που είχε το τεχνικό πρόβλημα, πάει στον καλύτερο τηλεωρασάκια της πόλης του,
τον κοιτάει στα μάτια και του λέει: φίλε εχω πρόβλημα και θέλω βοήθεια γιατί εχω να κάνω μεροκάματο κάτι βδομάδες..
Ο άλλος απο φιλότιμο του λέει πως να κινηθεί , και βρίσκεται η διέξοδος στο πρόβλημα.
Και τώρα έχουμε μια χούφτα ανώνυμους να τα χώνουν στο Κυριάκο διότι έγραψε ότι δεν ξερνάει το μυστικό.
Λυπάμαι, αλλά εάν αυτό λέγεται θετικό κλίμα μέσα σε φόρουμ, είναι προτεινόμενο να το φάει ο γάιδαρος.
Σίγουρα κάποιοι και όχι όλοι, εάν έχετε τέτοιες προβληματικές ιδέες για το θέμα συνεργασίας μεταξύ τεχνικών στην ανταλλαγή λύσεων, θα μείνετε στην μοναξιά σας για πολλά πολλά χρόνια.
Το μόνο που εύχομαι είναι να σας φωτίσει ο Θεός ( Μόνο αυτός), για να αλλάξετε συμπεριφορά μπας και αρχίσετε να κερδίζετε κάτι στην ζωή σας.
Αυτά τα ολίγα...
Υστερόγραφο..
moutoulos ... μην μπερδεύεις την προσωπική φιλία η σχέση, με το τι γίνεται στο φόρουμ.
Εαν συνεχίσεις να το κάνεις, σημαίνει ότι όλη σου η ζωή είναι ένα φόρουμ στο ίντερνετ, και τίποτα παραπάνω.