μέτρα μεταξύ διόδου και πηνίου αν έχει συνέχεια
Αν εννοείς 1 αυτό που δείχνουν τα όργανα στη φωτο, δεν είναι 1 αλλά άπειρο=χαλασμένη αντίσταση
μέτρα μεταξύ διόδου και πηνίου αν έχει συνέχεια
Αν εννοείς 1 αυτό που δείχνουν τα όργανα στη φωτο, δεν είναι 1 αλλά άπειρο=χαλασμένη αντίσταση
Υπαρχει συναιχεια.
Ναι αυτο εννοω, και ξερω τι σημαινει, απλως το ανεφερα 1, οτι βλεπω δηλαδη.Απο δω και στο εξης θα το αναφερω ως απειρο, που ειναι καταπως φαινεται και το σωστο.
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Η κατασκευή φαίνεται να είναι του 2005 πότε το πήρες?
Δοκίμασες άλλες επαναφορτιζόμενες?
Μήπως το είχες σε αχρηστία πολύ καιρό?
Στιβ φορτησα τις υπαρχουσες και δουλευει σαν καταναλωτης αλλα παλι δεν τις φορτιζει.Επισης δοκιμασα με φρεσκιες επαναφορτιζομενες αλλα παλι δεν τις φορτιζει.
"Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να βγάλεις την πλακέτα κάντο, διαφορετικά πρέπει να κοπεί η δίοδος αλλά να μπορεί να ξανακοληθεί
Τωρα μπηκαμε στα σκληρα.Θα δοκιμασω να ζεστανω τα λιωμενα πλαστικα να δουμε τι μπορει να γινει...
Με καράφλιασες με το Ι όταν είπες ότι ξέρεις τι σημαίνει, χωρίς όμως να πεις ότι αυτό εννοούσες
Χαχα ευκολα τα λαθη οταν θελουμε να φερουμε τον προφορικο λογο στα μετρα του γραπτου!ΑΑΑΑ!! Τελικα ειναι Ι και οχι 1; Απο το Ι=Infinity; Εγω εμπειρικα ηξερα οτι σημαινει μη συναιχεια του κυκλωματος στο τζιτζικι και στις αντιστασεις γενικα...
Τελικα ηταν ανελπιστα ευκολο, οριστε τι φαινεται απο κατω.Τι να κανω τωρα;
![]()
Λοιπόν όπως βλέπω θέλεις μια αντ. 100κ στ πρωτεύων και μια δίοδο στο φακό.
Ξεκολλάς το 1 άκρο της διόδου και την μετρας θα σου δείξει 0.01 οπότε αλλάζεις και αυτή
Μόνο πρόσεξε την πολικότητα μην μπει ανάποδα