Αυτά υποτίθεται στα λέει ο κατασκευαστής του τσιπ.
www.howtofixit.gr
Αυτά υποτίθεται στα λέει ο κατασκευαστής του τσιπ.
www.howtofixit.gr
900MHz-64GHz
Δεν έχω διαβάσει πουθενά για κάποιον που να κάνει ξεχωριστό profile για κάθε chip. Το τι ταχύτητα πρέπει να έχει το air flow θα το βρίσκω από τα datasheet;![]()
Βάλτο στη μέση...
900MHz-64GHz
http://www.reballing.es/index.php
Πολυ καλο,βαζεις την αυτοματη μεταφραση απο τον Chrome και βγαζεις ακρη τι λενε.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Παιδια μια ηλεκτρικη γριλιερα σαν αυτη http://www.afoigeorgiou.gr/index.php...oduct_id=33525
δεν θα μπορουσε ανετα να ειναι ενας preheater?
Ποια ειναι η διαφορα τους αφου κ απο τον preheater καπου 150 - 180 βαθμους πανω κατω χρειαζομαστε.
Ας μου εξηγησει καποιος αν εχει την διαθεση. Ευχαριστω.
Δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο αλλά πιστεύω ότι δε θα κάνεις δουλειά, για τον λόγο ότι δε θα έχεις καλό έλεγχο θερμοκρασίας, θα έχεις μεγάλες διακυμάνσεις. Ούτε νομίζω είναι σωστό αυτό που λές περίπου 150-180 βαθμούς, ο preheater πρέπει να παρέχει μια σταθερή θερμοκρασία, για να μπορείς να δουλέψεις σωστά και το top heater.
Δεν εννοω να αυξομειωνω θερμοκρασια. Εννοω πως αν βαλω το γκριλ σε 200 βαθμους σε κλειστο χωρο και εχω 5 ποντους πιο ψηλα το pcb θεωρω πως θα εχει μια σταθερη θερμοκρασια την οποια θα μετραω ετσι ωστε να μην εχω αποκλισεις απο αυτην που θελω. Αν καποιος το εχει δοκιμασει η μπορει να το δοκιμασει ας μου πει. Ευχαριστω.
Αυτο σου λεει ο Δημητρης, οτι θα έχεις διακιμάνσεις. 5 ποντοι είναι πολύ μεγαλο υψος και ο αερας εκει θα αλλάζει πολύ τη θερμοκρασια ας είσαι σε κλειστό χώρο.Επισης πιστεύω αυτή η πλακα ψησηματος είναι φτιαγμένη απλά να καιει σε μεγαλους βαθμούς και οταν δεις το φαι να έιναι έτοιμο απλα το βγάζεις. Τωρα και 30 βαθμους πανω κατω να είναι λογο πολλών παραγόντων, το φαι θα γίνει η πιο γρήγορα η πιο αργά. Ας μη πληρωσεις τη πλακα για να το δοκιμασεις, κανε μι αδοκιμη σε ένα ματι της κουζίνας.Επισης το αισθητήριο θερμοκρασίας αυτων των συσκευών είναι ένα διμεταλικο έλασμα, που τι ακρίβεια μπορεί να προσφέρει αυτό
Μαλιστα. Καλα κανετε κ μου τα λετε τουλαχιστον αυτα τα 30-40 ευρω να τα βαλω στην ακρη κ σιγα σιγα ν μαζεψω για εναν preheater. Τον 968α+ τον πηρα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Τωρα μενει ο preheater. Υπαρχει καποιος οικονομικος να κανουμε την δουλεια μας?