Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klik : 20-11-16 στις 00:27
Το 2 με 3 βγαζει τα 3v (2.5 για την ακριβεια).
Το ολοκληρωμενο (7085) το εβγαλα, εδωσα ταση 12vdc με ενα τροφοδοτικο και εβγαλε 5vdc.
Τους πυκνωτες τους αλλαξα με καποιους αλλους που εχω απο διαφορες συσκευες που λυνω.
Ο μεγαλος. 470μf 25v με ιδιο και ο μικρος 10μf 100v. με. 10μf 50v.
Θα τους ξανα αλλαξω με αλλους αν και δεν ειναι απο συσκευες καμενες η ταλαιπωρημενες ( πυκνοτητα και esr σωστα).
Το πολυμετρο το μετρησα με μπαταρια και εδειξε 8.99 επισεις οτι αλλο εχω μετρησει δεν δειχνει να χανει.
Το πολυμετρο ειναι αυτο.
http://www.elektronik.gr/eshop/index...ducts_id=12362
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalamatas79 : 20-11-16 στις 00:55
Εγώ θα ξαναπώ: μάθε το κόστος καινούργιας πλακέτας και αν αξίζει το κάνεις. Αν δεν αξίζει, ασε να δούμε τι μπορεί να γίνει, αλλά σταμάτα να την πασπατεύεις αυτή. Μου θυμίζει την ταινία The Three Burials of Melquiades Estrada (2005)
Αλλαξα με καινουρια τη γεφυρα τους 2 πυκνωτες και το 7805.
Τωρα εχει ταση 13vdc στο 2 με 3 και 5vdc στο 1 με 3.
Η γεφυρα δεν ζεσταινεται αλλα το 7805 ζεσταινεται λιγο.
Αναβουν τα λαμπακια απο τα κουμπια του αποροφητηρα και μενουν αναμενα (και τα 3).
Ο αποροφητηρας δεν δουλευει.
Τα ρελε εχουν 12 - 13vdc (εχοντας το - στο 2) και 0.900vdc και 1.650vdc οταν τα μετραω μεταξυ τους (εκτος του ρελε για τα σποτ 0v).
Τι πρεπει να δω;
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούς τα ρελέ να οπλίζουν αλλά το μοτέρ δεν γυρνάει ή δεν ακούς ούτε τα ρελέ να οπλίζουν;
Το st 079/3 το μετραω και μου δινει απο τη μερια που ειναι κοντα τα ποδαρακια μεταξυ τους 5 ohm και απο την αλλη 0.
Και στη λειτουργια συνεχειας, μου δειχνει συνεχεια και 8.9 Ω απο τη μερια που ειναι κοντα τα ποδαρακια και 8.3 Ω απο την αλλη (εκτος πλακετας).
Ειναι σωστη η μετρηση; μπορω να το μετρησω καπως αλλιως.
Αν και βαζοντας μια led λαμπα 12v (G 4) στην εξοδο του μετασχηματιστη αναβει κανονικα.
Στάλθηκε από το GT-I8260 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalamatas79 : 19-11-16 στις 17:24
Το 7805 ζεστενεται ιδιαιτερα, οταν η πλακετα τροφοδοτειται; η γεφυρα ανορθωσης ζεστενεται; Αν η λαμπα αναβει κανονικα, τοτε εχεις τουλαχιστο 10 volt αρα μετα τη γεφυρα θα επρεπε να εχεις τουλαχιστον 9. Αν ζεματαει η γεφυρα, καποιος τη βραχυκυκλωνει ή ειναι η ιδια χαλασμενη. Αν ζεματα το 7805 κατι τραβα πολυ ρευμα απο τα 5 ν