Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 49 από 49

Μέλος
    Όνομα
    σακης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

τα 7685 στα πινια του επεξεργαστη δεν φενονται βραχυκυκλωμενα και τα πηνια με τη γη εχουνε 90-92 Ω. στη μερια της τροφοδοσιας το τρανζιστορ(αν δεν κανω λαθος) πριν το ολοκληρομενο δεν φενετε βραχυκυκλωμενο . τωρα στο ολοκληρομενο πηρα την εξοδο του στα 5v και το ειδα για βραχυ με τη γη. παλι τιποτα. ομως για το συγγεκριμενο δεν μπορω να ειμαι σιγουρος κατι περιεργα βλεπω στην κολιση στα ποδια του(μπορει να λεω και βλακια). το ολοκληρομενο που μου κυκλωσες στον επεξεργαστη δεν ξερω πως να το ελενξω αλα με παρομειο τροπο με το πολυμετρο δεν ειδα κατι ανισυχιτικο. αν κατι δεν εκανα καλα πες το σωστο τροπο να το κανω.

Μέλος
    Όνομα
    σακης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

το source toy 7686 στα πινια ειναι συνδεδεμενο με γη. (εκανα λαθος πριν οχι 7685 αλλα 7686)

Μέλος
    Όνομα
    σακης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Μανωλη μετροντας την ωμικη αντισταση στους τανταλιου με βγαλμενο τον επεξεργαστη μεγαλωνει παλι η ντιστασης κααι παει στους 72 Ω. πευτει στα 8Ω οταν συνδεω τον επεξεργαστη

Μέλος
    Όνομα
    σακης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

αναβωντας το φοριτο με την μπαταρια και πατοντας να μπω στα bios μετα απο λιγο κολαγε η οθονη στο χρομα φοντου που πετυχενε καθε φορα και ενω ειχε αρχισει να διαβαζει το σκληρο το σταματαγε. μετα σκευτηκα να το λυτουργησω χωρις το σκληρο και μπηκα κανωνικα στα bios χωρις να κολισει αλα και χωρις να μπορω να μπω σε windows αφου δεν υπηρχε δισκος. μετα απο κατι τετοιο βγαζουμε καπιο συμπερασμα για τη λειτουργια του σκληρου??

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Σου είπα ,μετρά λίγο την ομμηκη αντίσταση μεταξύ πηνίου του επεξεργαστή και graund, με βγαλμένο το επεξεργαστή,και εσύ μέτρησες μεταξύ ταντάλιου και γης...τέλος πάντων...
    Σάκη ,εάν θυμάσαι στην αρχή σου έλεγα για της τάσης εάν υπάρχουν,είναι σημαντικό,βρήκες το σχηματικό; Έτσι,δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω άλλο,πάρα μόνο εάν η τάσης είναι σωστές,να πρόσθεσης άλλους 2 ταντάλιου...Όσο για σκληρό δίσκο,δοκίμασε ένα άλλο σκληρό να δούμε.Και είχα πει να κάνεις update στο bios,έκανες;Oxi..τουλάχιστον κανε ένα reset sto Bios ...
    P.S.
    Αν δεν έχεις άλλους ταντάλιου,δες εδώ...
    http://www.acdcshop.gr/

Μέλος
    Όνομα
    σακης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

καταρχην μανωλη σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. μετρησα την ωμικη αντισταση στα πινια με τη γη και ειναι κοντα 500Ω με βγαλμενο επεξεργαστη. απο το site που μου εστηλες τους πηρα και πηρα 6 ο ενας μου χαλασε και μου εχει μεινει ενας. θα τον βαλω. δεν νομιζω να υπαρχει προβλη που δεν θα υπαρχει συμετρια στην τοποθετηση δηλαδη 3 απο τη μια και 3 απο την αλη. εξαλου παραληλα μπαινουνε οποτε προστηθεντε. το σχηματικο το εχω κατεβασει. αν σου ειναι ευκολο εξηγησε μου λιγο που τις διαβαζω στο σχηματικο για να τις μετρησω επανο στη μιτρικη? το μοντελο ειναι toshiba satellite L300. για τo update στα bios το κοιταξα αλα η μπαταρια δεν εχει πολυ αυτονομια και φοβαμαι μην διακοψει τη διαδικασια στη μεση. θα κοιταξω για το ρεσετ μηπως ειναι πιο γρηγορη και απλη διαδικασια.

Μέλος
    Όνομα
    σακης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

θα Ηθελα να κανω μια παρατηρηση ακομα που προσεξα σε κατι δοκιμες σημερα: οταν δουλευω το φοριτο με την πριζα δεν ζεστενετε ο επεξεργαστης και η γραφικων συνεπως δεν αναβει ο laptop ομως δουλευει ο ανεμιστηρας. κατι το οποιο δεν συμβενει με την μπαταρια που αναβει κανωνικα. θελω να ρωτησω αν γνωριζετε ποιο εξαρτημα δεινει ρευμα στα συγκεκριμενα εξαρτηματα η πως θα το βρω για να δω αν φταιει αυτο για το προβλημα.

ευχαριστω για την οποια απαντιση !!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπυρος
    Περιοχή
    ζακυνθος

Προεπιλογή

τσεκαρε το dc/dc converter

Μέλος
    Όνομα
    σακης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

αυτο που βρησκετε?ειναι στην αρχη εκει που μπαινει το βισμα η βρησκετε κοντα στον επεξεργαστη? εχω κατεβασει και τα σχεδιο οποιος μπορει ας με βοηθησει για να το ελενξω.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Toshiba] TOSHIBA 32a3000p
    από ccks22 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-15, 10:52
  2. [Φορητός Η/Υ] TOSHIBA NB 200-13J
    από xatzigeo στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-14, 19:22
  3. [Προβολέας] projector toshiba tdp -s20
    από στεφανος μιχαλης στο forum Προβολέας