εγω πιστευω οτι εχεις ψυχρες κολλησεις. κανε ενα περασμα τη πλακετα ξανα με κολλητηρι και καλαι.
εγω πιστευω οτι εχεις ψυχρες κολλησεις. κανε ενα περασμα τη πλακετα ξανα με κολλητηρι και καλαι.
Εντάξει ρε Φίλιππα μη βαράςτο παίρνω πίσω.
Δεν ήξερα ότι είναι έτσι αυτοί οι μετασχηματιστές.
You only live twice.
Τα καλώδια της πράσινης κλέμας που πάνε;
Εδώ χρειάζεται μια μέτρηση υπό τάση, αν έχεις τα 5V μετά το regulator και περίπου 12V πριν από αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klik : 18-11-16 στις 21:07
Η πρασινη κλεμα παει στα σποτ.
Σε αυτη τη πλακετα στα ποδαρακια του ρελε διπλα στην πρασινη κλεμα δινει 8 vac και στα αλλα δυο απο την αλλη μερια 220 vac.
Τα δυο γκρι καλωδια που συνδεουν τις δυο πλακετες απο τη μερια της πρασινης κλεμας δινουν 0.245 vac και απο την αλλη μερια (τα γκρι) 220 vac.
Οσο αφορα στο σημειο των 2 πυκνωτων και του ρυθμιστη βλεπω (0.570 vdc) μεχρι το ρυθμιστη (μεγαλος πυκνωτης και ρυθμιστης) και μετα 0 ( μικρος πυκνωτης ).
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kalamatas κάτι μετράς λάθος.
Ένα καλώδιο δίνει την ίδια τάση σε οποιοδήποτε σημείο του.
Δεν μπορεί από 'τη μερια της πρασινης κλεμας δινουν 0.245' & 'απο την αλλη μερια 220'.
Αποφάσισε τι τάση δίνει κάθε καλώδιο. Ένα καλώδιο, μία τάση. Όχι τόση από τη μεριά της πράσινης κλέμας και τόση από την άλλη μεριά.
Δεν γίνεται.
You only live twice.
Η μερια της πλακετας που ειναι τα δυο ρελε, εχει 220 vac, τα δυο γκρι καλωδια απο εκεινη τη μερια δινουν στο μετασχηματιστη
220 vac.
Τωρα απο την αλλη μερια του μετασχηματιστη φευγουν αλλα δυο γκρι καλωδια που καταληγουν στην αλλη πλακετα ( πρασινη κλεμα ). ...
Εκεινα τα καλωδια μου δειχνουν στο πολυμετρο 0.245 vac.
Εικ. 4
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalamatas79 : 18-11-16 στις 22:45
Πιθανόν να κάνεις λάθος στις μετρήσεις ή δεν λειτουργεί ο ηλεκτρονικός μετασχηματιστής.
(Στα 2 γκρί καλώδια το πολύμετρο σου πιθανά να μην μπορεί να βγάλει TrueRMS μέτρηση)
xx2.jpg
Κάνε τα εξής:
1) Χωρίς τάση (230V) φυσικά: ξανακάνε τις κολλήσεις που έχω σε κόκκινα κυκλάκια μήπως κάποια έχει κακή επαφή.
2) Με τάση: μέτρα με VDC στο πολύμετρο μεταξύ 3 και 2 (περιμένουμε 12 με 15Vdc)
3) Με τάση: μέτρα με VDC στο πολύμετρο μεταξύ 1 και 2 (περιμένουμε 3 έως 6Vdc, πιθανά 5Vdc)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klik : 20-11-16 στις 00:16