Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 35 από 35
    Το avatar του χρήστη SRF
    Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑΙ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teo966 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα ειστε απιστευτοι,διαγνωση εξ'αποστασεως,κοστολογηση εξ'αποστασεως και ενας ηλεκτρονικος υψηλα αμοιβομενος[απο αυτους με τις βιλες και τις mercedes].Για να δεσει βαζουμε και τον πελατη που θελει αμεση και κατ'οικον επισκευη[ πονηρευτηκε επειδη διαβασε στο διαδυκτιο για πυκνωτες]και το αποτελεσμα βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας.Γιατι δεν συμβουλευετε την κυρια να καλεσει το service της samsung να δουμε τι θα της ζητησει?Που ξερετε οτι υπαρχει ηλεκτρονικος στην ολη υποθεση?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teo966 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χωρίς να γνωρίζει τον αριθμό του συνεργάτη του, δεν σου λέει τίποτα;;
    Μου λεει οτι δεν υπαρχει δρακος στο παραμυθι[ηλεκτρονικος δεν υπαρχει]ο τυπος τοσα ηθελε τοσα ζητησε.Ο λογος που εγραψα ειναι η καταδικη των συναδελφων για τον υψηλα αμοιβομενο ηλεκτρονικο και οι θεωριες περι αμοιβης,χρεωσης κτλ.
    Δεν είμαι απολύτος σίγουρος ότι κατάλαβες την όλη κριτική μας/μου!
    Και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και να στο αναλύσω εκτενέστερα δεν θα προκύψει τίποτα ως προς την οπτική σου!
    Οπότε σεβαστές οι "απόψεις" σου... μεν, αλλά όχι και αποδεκτές τουλάχιστον από εμένα, δε! Αλλά γενικά ΟΤΙ και βλάβη να είχε σε ΜΙΑ πλακετα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ για ΕΠΙΣΚΕΥΗ της, 120 ΕΥΡΩ είναι ΠΟΛΛΑ, αν όχι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Αρκετοί ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ το καταλαβαίνουν χωρίς περαιτέρω ανάλυση! Εσύ σαφώς όχι! Μετά οι άλλοι φταίνε που "βγάζουμε τα ματάκια μας" ή ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν & 10000 ευρώ το μήνα με ελάχιστο κόπο? Τελικά... σε αυτήν την χώρα ΔΕΝ θα συνέλθουμε με τίποτα!!!

Δες λοιπόν το παρακάτω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Μαρία.Μ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, ήρθε πριν λίγο. Δεν χρειάστηκε να πω ούτε λέξη. Εβγαλε το μπλοκάκι των αποδείξεων και μου είπε:
    " Ρώτησα τον ηλεκτρονικό και μου είπε ότι κάτι έκανε στον επεξεργαστή και το τροφοδοτικό. Επειδή και μένα μου φάνηκαν πολλά τελικά του έκοψα λεφτά και θα σας πάρω 80 ευρώ"
    Έκοψε την απόδειξη και έφυγε.

Δεν πρέπει να κάθησε πάνω απο 5 λεπτά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου, όλους σας!!
    Τα συγχαρητήρια μου στο φόρουμ και στα ποιοτικά μέλη του.
    Εδώ δείχνει ακόμα πιό εμφανές το τι είπα! Το αν υπήρχε ή όχι "ηλεκτρονικός" (ή τουρίστας γενικά) εμπλεκόμενος ΔΕΝ έχει καμμία σημασία! Γιατί από... 140 !!! ευρώ να πέφτεις ΜΟΝΟ σου στα 80 δηλαδή ~55% αυτού που αρχικά ήθελες... δείχνει "μάστορα του τ'αρπάζω" ! Χα΄ρισε τα 20 τα δικά του... & "έκοψε" και άλλα 40 από τον... "ηλεκτρονικό" του? Τι έγινε? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? Γιατί σχεδόν... έπεσε στα... 77.5 ΕΥΡΩ!!!ήρθε δηλαδή στην... ΑΝΑΛΥΣΗ μου, που μάλλον αυτή δεν σου άρεσε, και "βγάζουμε τα μάτια μας" όπως λες!!! Το επίσημο σέρβις της όποιας εταιρείας σαφώς είναι και ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ θεωρητικά τουλάχιστον... Και ναι εκεί έπρεπε να ρωτήσει πριν πάει σε ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ εξωτερικό "μάστορα" ! Σε αυτό συμφωνούμε!

Και ναι... και εγώ δεν πιστεύω ότι ενεπλάκη ηλεκτρονικός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στο όλο θέμα... αλλά αυτό φαινόταν εξ' αρχής ΜΕΣΑ από την υπερκοστολόγηση που είπε ο... "μεσάζων"! Οπότε... ΚΑΤΙ τέτοια είναι που "βγάζουν τα μάτια μας" ως ηλεκτρονικοί!!! Οι "τυχάρπαστοι" που ΣΦΑΖΟΥΝ στο όνομα της "τεχνολογίας" μας!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από picdev Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάτι έκανε στον επεξεργαστή και στο τροφοδοτικό?
    αν είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό και δεν δούλευε η πλακέτα, δεν θα δούλευε το κλιματιστικό.
    Στον επεξεργαστή απίθανο να έκανε κάτι γιατί δεν έχει το πρόγραμμα του για να τον αντικαταστήσει
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χμμμμμ στον επεξεργαστή τι έκανε δηλαδή? (πιθανή απάντηση: τίποτα)
    Στάνταρ δεν ήταν τίποτα, θα στείλουμε ομάδα CSI μόλις ζεστάνει ο καιρός να αναλύσει...
    Α... ΝΑΙ! στον επεξεργαστή έριξε την πολλή δουλειά βρε παιδες!!! Να τον βλέπαμε & πως τον άνοιγε και άλλαζε μέσα του τα καμμένα ΦΕΤακια του Wafer... να συγκινούμαστε! Μετά τον έβαλε δίπλα στο ράδιο, βρήκε μια κενή συχνότητα... και τον "προγραμμάτισε" με το "φύσημα"... που μοιάζει σαν τα παλιά DIAL-UP μόντεμ κατά την σύνδεσή τους όταν τα ακούγαμε!!!

2. 3 μέλη ευχαρίστησαν τον SRF για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

αλπινιστης (22-01-14), aktis (27-07-14), Μαρία.Μ (17-01-14)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μαρία
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Φαντάζομαι πως πλέον, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο άνθρωπος είναι απατεώνας.

Εγώ θα πω ότι είναι και βλάκας στην κυριολεξία, γιατί ως επαγγελματίας, πιστεύω θα μπορούσε να βρει και να μας πει μια πιο πιστευτή δικαιολογία.

Ότι και να μου έλεγε βέβαια, εγώ ήμουν πεπεισμένη πλέον ότι λέει ψέμματα. Δυστυχώς επειδή έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες με το θέμα υγείας της κόρης μας, δεν ήθελα να τον στριμώξω ακόμα περισσότερο και να υπάρξουν εντάσεις.

Με έπιασαν τα γέλια όταν μου είπε ότι θα πάρει 80 ευρώ, κυρίως την στιγμή που είπε..."ναι η αλήθεια είναι ότι και σε μένα φάνηκαν πολλά τα 120", αλλά γελάω και τώρα που μου εξηγείτε πως ο επεξεργαστής δεν επιδιορθώνεται χωρίς το πρόγραμμα του. Αν είναι δυνατόν δηλαδή, ούτε μια σοβαρή δικαιολογία δεν μπόρεσε να βρει ο "επαγγελματίας"

Με το κεφάλι κάτω ήρθε και με το κεφάλι κάτω έφυγε. Απο μόνος του μάλιστα έδωσε και εγγύηση επισκευής, χωρίς να βάλει χρονικό όριο.
    Οποτεδήποτε χαλάσει, θα ρθει να μας το επιδιορθώσει δωρεάν.
    Αυτό πιστεύω ήταν καλοπιάσιμο, γιατί ξέρει ότι τον καταλάβαμε, αλλά και για να αποφύγει το ενδεχόμενο να του κάνω κάποια καταγγελία ή έστω δυσφήμιση.

Τουλάχιστον μας ντράπηκε και ελπίζω το πάθημα να του γίνει μάθημα και να με θυμηθεί όταν ετοιμαστεί να το ξανακάνει στον επόμενο πελάτη, γιατί την επόμενη φορά, μπορεί να μην έχει και τόσο ευγενική αντιμετώπιση και κάποιος άλλος να τον κάνει να τρέχει και να μην φτάνει.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Red Face

Μαρία το ιντερνετ σε έσωσε
    Πάντως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο τεχνικός δεν φένεται να είναι μούτρο διαφορετικά θα σε "έσκιζε" και με "απόδειξη" και τι δυσφήμιση θα του έκανες;
    Αν μένεις και σε νέο και ακρειβό διαμέρισμα μπορεί να μπήκε στον πειρασμό να βγάλει πιο πολλά έτσι εύκολα
    τώρα μένει να δουλεύει καλά και να μην θέλει φρέον ή τίποτα άλλο κλπ
    Τέλος καλό όλα καλά

Την επόμενη φορά ξέρεις...
    αν σου χαλάσει τίποτα άλλο κανένα σίδερο πληντήριο κλπ
    ...κλικ κλικ κλικ howtofixit.gr και θα βγάλεις και φράγκα από τον τεχνικό που θα ΄ρθει για επισκευή

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μαρία
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλημέρα. Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα. Το θέμα του " μάστορα" λύθηκε και το παιδί μου είναι επιτέλους απύρετο.

Το ίντερνετ σίγουρα με έσωσε και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.
    Το σπίτι μου δεν είναι καλύβα, αλλά δεν το λες και ακριβό. Δεν είναι καν σε ακριβή περιοχή.

Μωρέ μούτρο είναι ο ψυκτικός, απλώς δεν είναι έξυπνο μούτρο, γιατί του λείπει αρκετό IQ.

Όταν δεν μπορεί να βρει σοβαρά και πειστικά επιχειρήματα, περιμένεις να καθίσει να σκεφτεί με ποιόν τρόπο θα μπορούσα να τον δυσφημίσω;;
    Εγώ ξέρω ότι τον είδα φοβισμένο. Το μαγαζί του είναι στην περιοχή μου, θα το λεγες και γειτονιά, ένας λόγος πιστεύω παραπάνω, για να ανησυχεί.

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Το θέμα έκλεισε, το κλιματιστικό λειτουργεί και όλοι βγάλαμε τα συμπεράσματα μας.
    Όσοι θέλετε να παίξετε, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.
    900MHz-64GHz

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη ... 234

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία