Δεν είμαι απολύτος σίγουρος ότι κατάλαβες την όλη κριτική μας/μου!
Και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και να στο αναλύσω εκτενέστερα δεν θα προκύψει τίποτα ως προς την οπτική σου!
Οπότε σεβαστές οι "απόψεις" σου... μεν, αλλά όχι και αποδεκτές τουλάχιστον από εμένα, δε! Αλλά γενικά ΟΤΙ και βλάβη να είχε σε ΜΙΑ πλακετα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ για ΕΠΙΣΚΕΥΗ της, 120 ΕΥΡΩ είναι ΠΟΛΛΑ, αν όχι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Αρκετοί ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ το καταλαβαίνουν χωρίς περαιτέρω ανάλυση! Εσύ σαφώς όχι! Μετά οι άλλοι φταίνε που "βγάζουμε τα ματάκια μας" ή ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν & 10000 ευρώ το μήνα με ελάχιστο κόπο? Τελικά... σε αυτήν την χώρα ΔΕΝ θα συνέλθουμε με τίποτα!!!
Δες λοιπόν το παρακάτω...
Εδώ δείχνει ακόμα πιό εμφανές το τι είπα! Το αν υπήρχε ή όχι "ηλεκτρονικός" (ή τουρίστας γενικά) εμπλεκόμενος ΔΕΝ έχει καμμία σημασία! Γιατί από... 140 !!! ευρώ να πέφτεις ΜΟΝΟ σου στα 80 δηλαδή ~55% αυτού που αρχικά ήθελες... δείχνει "μάστορα του τ'αρπάζω" ! Χα΄ρισε τα 20 τα δικά του... & "έκοψε" και άλλα 40 από τον... "ηλεκτρονικό" του? Τι έγινε? ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? Γιατί σχεδόν... έπεσε στα... 77.5 ΕΥΡΩ!!!ήρθε δηλαδή στην... ΑΝΑΛΥΣΗ μου, που μάλλον αυτή δεν σου άρεσε, και "βγάζουμε τα μάτια μας" όπως λες!!! Το επίσημο σέρβις της όποιας εταιρείας σαφώς είναι και ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ θεωρητικά τουλάχιστον... Και ναι εκεί έπρεπε να ρωτήσει πριν πάει σε ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ εξωτερικό "μάστορα" ! Σε αυτό συμφωνούμε!
Και ναι... και εγώ δεν πιστεύω ότι ενεπλάκη ηλεκτρονικός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στο όλο θέμα... αλλά αυτό φαινόταν εξ' αρχής ΜΕΣΑ από την υπερκοστολόγηση που είπε ο... "μεσάζων"! Οπότε... ΚΑΤΙ τέτοια είναι που "βγάζουν τα μάτια μας" ως ηλεκτρονικοί!!! Οι "τυχάρπαστοι" που ΣΦΑΖΟΥΝ στο όνομα της "τεχνολογίας" μας!
Α... ΝΑΙ! στον επεξεργαστή έριξε την πολλή δουλειά βρε παιδες!!! Να τον βλέπαμε & πως τον άνοιγε και άλλαζε μέσα του τα καμμένα ΦΕΤακια του Wafer... να συγκινούμαστε!Μετά τον έβαλε δίπλα στο ράδιο, βρήκε μια κενή συχνότητα... και τον "προγραμμάτισε" με το "φύσημα"... που μοιάζει σαν τα παλιά DIAL-UP μόντεμ κατά την σύνδεσή τους όταν τα ακούγαμε!!!
![]()