Ευχαριστω παιδια για τις ευχες ο Τακης ειναι 60 πατημενα αν και σοβαρο τον προλαβανε αλλα θα κανει πολυ καιρο να ξαναερθει για δουλεια !
Ευχαριστω παιδια για τις ευχες ο Τακης ειναι 60 πατημενα αν και σοβαρο τον προλαβανε αλλα θα κανει πολυ καιρο να ξαναερθει για δουλεια !
καταρχάς περαστικά στον Τάκη .
τώρα πολλες φορές εχω σκεφτεί να ανεβάσω καποιο ποστ για επισκευή αλλα μετα απο τα ποστ του Σάκη νιώθω τόσο αμαθής που κωλώνω να το κάνω τελικά δεν το έκανα ποτέ , μαλλον έστω και με λάθη θα πρέπει να το επιχειρήσω και ας μην μπορώ να το αναλύσω αλα Σάκης .
Οχι παιδια ...ολοι πρεπει να ανεβαζουμε οτι μπορουμε ... Το να μην εχεις γνωσεις δεν ειναι κακο ...πολλα παιδια που παρακολουθουν εμαθαν 5 πραγματακια απο την ολη φαση αλλα και εγω ενημερωθηκα σε θεματα που δεν γνωριζα απο καποιο μελος που διαβασε περισσοτερο απο μενα η μπορεσε να αντιμετωπισει ενα θεμα με καλυτερο τροπο απο τον δικο μου .
Αρκει αυτα που γραφουμε να μην πουλαμε μουρη να μην απαξιωνουν τις γνωσεις των αλλων και να μην ειναι στιριγμενα στην λογικη του ""εγω το δοκιμασα και ειναι ενταξει ""
Κατα τα αλλα οτι μπορουμε να ανεβασουμε προς συζητηση ειναι καλο για ολους
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Καλημερα τα περαστικα μου και απο εμενα και τις καλυτερες ευχες μου για ταχυτερη αναρωση, please ενα ποστ μονο 1 μονο 1 . δωσε το φαρμακο στους ασθενεις σου γιατρε μου.
περαστικα και απο εμενα στον κο τακη.