-
-
-
Ωραια κανω την ιδια ερωτηση που εκανα παραπανω και προσθετω στην ερωτηση μου την ωρα της περμαναντ μηπως κ μου απαντησει καποιος πιο συντομα.
-
-
απο ξένα φόρουμ διαβάζω οτι ένας καλός preheater ειναι μονόδρομος σε σχέση με εναν κινεζικό σταθμό που κανει μονο για κινητα. παω για τον int863 που έχει κ βαση για πλακετες
Στάλθηκε από το GT-S6312 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
-
Ενας καλος preheater τι ακριβως σημαινει? Αποτι εχω διαβασει στο forum καλος ειναι κ ο Τ8280 puhui που ειναι πολυ πιο οικονομικος απο τον int863. Πως κρινουμε εναν καλο απο εναν κακο preheater?
Επισης υπαρχει καποιος σταθμος με ir που να κανει 300-400 ευρω και να εχει και ζεστο αερα και κολλητηρι και preheater (οχι μονο για κινητα) και thermocouple?
-
-
-
-
Δεν υπαρχει κινηση... Να υποθεσω οτι το νημα εχει σταματησει?
-
-
-
-
Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω γνησιο hakko fx-888d σε καλη τιμη απο ευρωπη?
Ειδαλλως πιο κολλητηρι θα μου προτεινατε στα 65-70watt καλο και οικονομικο.
-
-
Παλιότερα που είχα ψάξει πάντως για αγορά Hakko, αναγκάστηκα τελικά να τον αγοράσω από Αμερική και να αγοράσω και έναν μετασχηματιστή 110->220V.
-
-
Λογικο ετσι οπως τα εχουν κανει. Το θεμα ειναι οτι αν παρεις 60-70€ κολλητηρι απο αμερικη και σταματησει στο τελωνειο, ποσο θα παει ο εκτελωνισμος??? Ξερει κανεις? Γιατι αν ειναι να παει μεχρι 30-40€ αντε πες αξιζει η αγορα. Απο εκει κ πανω ουτε γι'αστειο.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης