Σελίδα 36 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 351 έως 360 από 1143
    Το avatar του χρήστη gkats
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Καισαριανή

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από spiroscfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν λιώσουν οι μπάλες κάνεις ότι θέλεις (ο ίδιος δηλ.), μπορεί λίγο μεγαλύτερος χρόνος στο Reflow zone.
    Σήμερα προσπάθησα να κάνω την πρώτη μου αποκολληση σε nvidia ολοκληρομένο. Πατούσε πάνω σε καρτα γραφικών εξωτερική για pc.στην αρχη το προθέρμανα (χωρίς preheater) μόνο με το σταθμό στους 150 c για 5 λεπτα. στην συνέχεια αρχισα να αυξάνω την θερμοκρασία ώσπου την εφτασα στους 320c για 3 λεπτα. Δεν έδειχνε όμως να ξεκολλάει με τιποτα.τι με τσιμπίδα να το τραβαγα τι με σπατουλίτσα...τζίφος.
    Στην συνέχεια το αφησα αυτο και προσπάθησα να ξεκολλήσω ένα πιο μικρό ολοκληρωμένο λίγο πιο δπιπλα. αυτό ξεκόλλησε αλλα χάλασε η πλακέτα...
    Εννοείτε ότι έβαλα gel flux. τι δεν έκανα σωστα ρε παιδια??
    Και πώς καταλαβαίνεις ότι λιώνουν οι μπαλες?

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Γνωμη μου ειναι οτι χωρις preheater δεν προκειται να ξεκολλησει..Με preheater και αρκετα πιο ανεβασμενες θερμοκρασιες γινεται.
    Αν κοιταξεις απο το πλαι και με καλο φωτισμο(με ενα φακο π.χ) οταν λιωσουν οι μπαλιτσες γινονται πιο γυαλιστερες γιατι η κολληση πλεον ειναι σε υγρη μορφη.
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Καισαριανή

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνωμη μου ειναι οτι χωρις preheater δεν προκειται να ξεκολλησει..Με preheater και αρκετα πιο ανεβασμενες θερμοκρασιες γινεται.
    Αν κοιταξεις απο το πλαι και με καλο φωτισμο(με ενα φακο π.χ) οταν λιωσουν οι μπαλιτσες γινονται πιο γυαλιστερες γιατι η κολληση πλεον ειναι σε υγρη μορφη.
    Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.
    Οπότε π΄ρεπει να κοιτάξω και για preheater. Είναι καλός ο 853 ε? http://www.pcb-soldering.co.uk/aoyue...preheater.html

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Mια χαρα ειναι,αν εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ δωστο τους να γλιτωσεις το ΦΠΑ..

Το avatar του χρήστη memoslar
    Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gkats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.
    Οπότε π΄ρεπει να κοιτάξω και για preheater. Είναι καλός ο 853 ε? http://www.pcb-soldering.co.uk/aoyue...preheater.html

To ίδιο πηρα και εγω πρόσφατα.Είναι πολύ καλό και φτηνο σε σχέση με τα άλλα.Κάνει δουλειά παντως.
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Το avatar του χρήστη memoslar
    Μέλος
    Όνομα
    Μεμος
    Περιοχή
    Λαρισα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mια χαρα ειναι,αν εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ δωστο τους να γλιτωσεις το ΦΠΑ..
    Εννοείς ότι στο ΑΦΜ σου πρέπει να έχεις δηλώσει στην εφορία τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές για αγορές απο το εξωτερικό αλλιώς δε μπορείς να το περάσεις σαν τιμολόγιο.Αυτό μου είπε ο λογιστής μου τουλάχιστον.Εγω έχω επαγγελματικο αφμ αλλα το πλήρωσα το ΦΠΑ γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με τη γραφειοκρατία της εφορίας παλι...
    Καλα δε τα λέω?
    Service ΓΛΥΚΟΣ

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Λαθος τα λες..Απλως δηλωνεις το ΑΦΜ σου και σου αφαιρουν το ΦΠΑ..Τωρα πως,τι γιατι δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει.Ουτε δηλωσα κατι στην εφορια ουτε με ενοχλησαν ποτε..

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Πρέπει να έχεις καταχωρήσει το ΑΦΜ σου για συναλλαγες με το εξωτερικό για να μπορείς να γλειτώσεις ΦΠΑ. Ο έλεγχος γίνεται στην ιστοσελίδα
    http://ec.europa.eu/taxation_customs...tedLanguage=EL.
    Η λογική είναι ότι θα κόψεις τιμολόγιο στον τελικό αποδέκτη του προϊόντος και εκείνος ΘΑ πληρώσει τελικά το ΦΠΑ. Αν εσύ είσαι ο τελικός αποδέκτης είναι παράνομο να μην πληρώσεις ΦΠΑ.

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Συγνωμη αλλα κανεις λαθος.Δεν εχω καταχωρησει πουθενα το ΑΦΜ μου για συναλλαγες εντος EU και παρολα αυτα το εβαλα στην σελιδα που εδειξες,εβαλα και ενα ΑΦΜ ενος Γερμανου(τυχαιου) που βρηκα στο ebay και μια χαρα μου ειπε οτι το ΑΦΜ ισχυει(πραγμα που ηξερα βεβαια)
    Το εχουν κανει αυτο αρκετοι φιλοι μεσα στο φορουμ και δουλεψε μια χαρα..Τωρα αν θελεις να με πεισεις οτι για αυτο τον λογο ειμαι παρανομος, ε ναι ειμαι και το χαιρομαι..Στο κατω κατω το ΦΠΑ θα το παρει το κρατος στην Αγγλια και οχι εδω ,οποτε;

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Καισαριανή

Προεπιλογή

Σήμερα έδωσα το αφμ μου σε αυτούς http://www.pcb-soldering.co και περιμένω απάντηση. Λογικά δε χρεαιάζεται τιποτε άλλο στην εφορία για να γλιτώσεις το φπα από αυτούς.
    Ρε παιδιά παρένθεση. Σήμερα πάλι δοκίμασα να ξεκολλήσω το ολοκλήρωμένο στην εξωτερική vga. το πήγα μέχρι 390 βαθμούς για αρκετή ώρα αλλά τιποτα.μήπως φταίει ο το gel flux που έχω http://shop.wiltec.info/product_info...-Gel-10cc.html ή είναι τόσο απαρέτητο το preheater?

Σελίδα 36 από 115 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας