Συμφωνώ με τον Σάκη και μάλιστα βρωμάει λάθος συνδεσμολογία.....ακόμα και του χρονοδιακοόπτη.
Φίλε μου έχεις μπλέξει άσχημα!!! Και δεν ξέρω από που να το πιάσω.
το συγκεκριμένο μοντέλο τα μόνα προβλήματα που βγάζει είναι στο σύστημα απόψυξης και συνήθως τα θερμικά στο στοιχείο και η αντίσταση.
Το αρχικό πρόβλημα που είχες (παγωμένα πράγματα στην συντήρηση) ήταν λόγου της σύντομης απόψυξης που έκανες. Τα νερά δεν πρόλαβαν να στραγγίξουν/στεγνώσουν (κανονικά πλήρη και σωστή απόψυξη κάνεις στις 24 ώρες) με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν στο θερμοστατικό τάμπερ (αυτό που ρυθμίζεις στην συντήρηση) Αυτά λοιπόν ξαναπαγώσανε φρακάρωντας το τάμπερ. Αυτό δεν μπόρεσε να κλείσει με αποτέλεσμα να έχεις συνεχή ροή ψυχρού άερα από την κατάψυξη. Μου έχει συμβεί πολλές φορές μετά από σύντομη απόψυξη.
Από εκεί και πέρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τι θερμοστάτη και τι χρονοδιακόπτη σου έχουν βάλει. Αν οι θερμοκρασίες και οι χρόνοι αντίστοιχα είναι ίδιοι με των original (τα οποία είναι καταργημένα από την εταιρεία)
ένας αντιστοιχισμένος χρονοδιακόπτης για το μοντέλο αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι κάνει είναι αυτός
http://www.homefix.gr/el/proionta/si...185205012.html
για θερμοστάτη δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έχει τύχει να αλλάξω ποτέ σε αυτό το μοντέλο. Ωστόσο αν σε βοηθάει τα στοιχεία του original είναι danfoss 077B0304 αν δώσεις τα στοιχεία αυτά σε τεχνικό θα βρεί σωστή αντιστοιχία θερμοστάτη.
Προσωπικά θεωρώ πως αν δεν μπει ο σωστός συμπιεστής δεν πρόκειται να ησυχάσεις. Με αυτό το συμπιεστή αυτό το φρέον θα του είναι πάντα ή πολύ ή λίγο.
Ο συμπιεστής για να αποδώσει σωστά λαμβάνονται υπόψιν μήκος/πάχος του κοντέσερ και το μήκος/πάχος του τριχοειδή σωλήνα. Και αυτά είναι αμετάβλητα. Οπότε ο 1/5 συμπιεστής είναι μονόδρομος. Ακόμα και αν κάνεις πίσω στο θέμα πάγος στο σωλήνα οι βαλβίδες του μοτέρ ζορίζονται στην συμπίεστη. Κάποια στιγμή θα αρχίζουν να κροταλίζουν και στην συνέχεια θα κοπούν οι βάσεις. Οπότε και πάλι θα έχεις πετάξει τα λεφτά σου. Κανονικά πρέπει να πάρεις τους πρώτους και να τους πεις να σου βάλουν το κατάλληλο μοτέρ.