Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο κάνε μια διευκρίνιση στο << μπακσές >>........
    Είναι 'διασταύρωση' "μπαχτσέ" με "μπαξέ".... Κάτι, όπως γράφουν κοντά στη γειτονιά μου "Φρέσκα Πσάρια"
    Άμα, δε, έχεις ακούσει και το 'δεπτερόλεπτο', κοντεύεις να τα έχεις ακούσει όλα.....
    Αυτό δεν έχει να κάνει με Greeklish αδελφέ.... Με τη μ@@@κία, που μας δέρνει, έχει να κάνει!
    Εμένα, προσωπικά, μ΄έχει σαπακιάσει στο ξύλο!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
    .......(Αστειεύομαι βέβαια Γιώργο,μην με παρεξηγήσεις, είμαι σίγουρος 100% ότι έγινε λάθος από κεκτημένη ταχύτητα).......
    Φυσικά και δεν αστειεύεσαι! Γράφεις αυτά τα δηλητηριώδη, εναντίον μου, επειδή με φθονείς από ζήλεια. Έχεις καταλάβει, ότι -στη Σοφία μου επάνω- συζητώ απ' ευθείας με τις Ουράνιες Υπάρξεις, και φρικάρεις από ζηλοφθονία.
    Όμως... Τι να γίνει; "Μικροί - Μεγάλοι στον καφενέ" δεν γίνεται!!
    Σε κάποια στιγμή θα συμβιβαστούμε όλοι, ο καθένας στο επίπεδό του....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vamei Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......και το οτι οι γερμανοι μας το παιζουν ευρωπαιοι κι εμεις οι ελληνες παρακατιανοι κι απατεωνες. Ποιος ειναι τι δεν ξερω...
    Δεν ξέρω αν σε καλύπτει... Το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές: "Τα σκ@@@τά κι οι φελλοί επιπλέουν!"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DGeorge : 04-04-15 στις 11:30 Αιτία: Προσθήκες

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον DGeorge για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ezizu (04-04-15)

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

πανε στην case, πατα take action, και μετα πες μας τι επιλογες εχει

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Aπο την φωτο που εβαλες φαινεται οτι εχεις ανοιξει case και το ebay περιμενει την ενεργεια του πωλητη για το γεγονος οτι το αντικειμενο δεν ηταν οπως περιγραφηκε.Πατα στο case details.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Μπαινει στο γερμανικο ebay. Εδω αναφερονται οι στιχομυθιες που ειχαμε με τον πωλητη. Εγω τωρα πλεον θελω να επεμβει το ebay. Εχω την εντυπωση οτι στην προηγουμενη καρτελα πρεπει να επιλεξω το return this item?

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vamei Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την πληρωσα 67 ευρω. Αλλα δεν ειναι μονο για τα χρηματα αλλα και για τον τροπο συμπεριφορας και το οτι οι γερμανοι μας το παιζουν ευρωπαιοι κι εμεις οι ελληνες παρακατιανοι κι απατεωνες. Ποιος ειναι τι δεν ξερω...

Βάνα, πληροφοριακά ρώτησα για το κόστος.
    Σαφώς και έχεις κάθε δικαίωμα να διεκδικήσεις το δίκιο σου και έτσι πρέπει να κάνεις .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Οι κινησεις που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι οι εξης: 1) Ανοιξα ενα case για να τα βρουμε με τον πωλητη εδω και τρεις μερες. Δεν τα βρηκαμε τελικα. 2)Ανοιξα ενα return case για να επιστρεψω το προϊον (ρωτησα και τον πωλητη αν θελει να το επιστρεψω με καποιο δικο του courier) επειδη δεν εβλεπα να γινεται κατι κι αυτο τωρα εκκρεμει. Μηπως δεν εκανα σωστα κι επρεπε να το αφησω ετσι (χωρις να δημιουργησω return case?) Μου φαινεται τοσο μπερδεμενο... Τωρα τι πρεπει να κανω?

Πρωτα κανω ολες αυτες τις κινησεις με συνενοηση με πωλητη και ebay και μετα στελνω το δεμα ή πρεπει να το στειλω πρωτα? Help!!!

Εν τω μεταξυ μολις τωρα εστειλε ενα email το ebay με απαντηση του πωλητη και ειναι το εξης:

τωρα τι να του απαντησω? να του την στειλω πισω την οθονη ή να του πω οτι πρωτα πρεπει να συμφωνησουμε με την επιστροφη των χρηματων?

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Bασικα δεν χρειαζοταν να ανοιξεις return case αλλα δεν πειραζει..Μπορεις τωρα να απαντησεις στον πωλητη οτι θες πισω τα χρηματα αλλιως δεν εχει νοημα να χρεωθεις και το κοστος της αποστολης..Στην θεση θα απευθυνομουν στο ebay και θα τους τα ελεγα κατ'ευθειαν σε αυτους.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βανα
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Απαντησα στον πωλητη οτι θελω πισω τα χρηματα κ.λ.π. οπως θα δειτε στο επισυναπτομενο αρχειο: "Hello! You must agree I receive all the money because the monitor is defective. The screen costs 59 euro + transport cost 8 euro + transport return cost ? euro. Thank You
    και η απαντηση του ηταν: 'do you have send the screen back? send me the shipping number Dawid '

αλλα λογια ν' αγαπιομαστε. Ολη αυτη βεβαια η επικοινωνια γινεται μεσω ebay. To ebay μου στελνει τα μηνυματα του. Τωρα εγω να του απαντησω ή να απευθυνθω στο ebay με escalate to claim? Κι αυτο πως γινεται? Σας εχω απο κατω την καρτελα ιστορικου της επικοινωνιας και τις επιλογες του ebay.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Προβλημα με HP G62 Λαπτοπ
    από billtech στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-14, 16:31
  2. [Φορητός Η/Υ] προβλημα με οθονη λαπτοπ toshiba l505d δεν αναβη η οθονη
    από giorgos thesalonikh στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-13, 21:42
  3. [Φορητός Η/Υ] Λαπτοπ ACER και προβλημα με RESTART