Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 35
    Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Το ολο θεμα θεωρω οτι το διαχειριστηκες πολυ σωστα. Πρωτα θα σου δωσει αποδειξη και μετα θα τον πληρωσεις. Η θα πρεπει να σου φερει μια αποδειξη δικη του με ολο το κοστος (140ε) αν θεωρησουμε οτι το πηγε με δελτιο αποστολης στον ηλεκτρονικο και το παρελαβε επισκευασμενο απο αυτον με τιμολογιο 120ε ή 2 ξεχωριστες αποδειξεις μια δικη του 20ε και μια του ηλεκτρονικου 120ε. Το οτι τον στριμωξες και σου χαρισε τα 20ε δειχνει ακομα περισσοτερο υποπτο.

Banned
    Όνομα
    Θοδωρης
    Περιοχή
    Πυργος

Προεπιλογή

καλα ειστε απιστευτοι,διαγνωση εξ'αποστασεως,κοστολογηση εξ'αποστασεως και ενας ηλεκτρονικος υψηλα αμοιβομενος[απο αυτους με τις βιλες και τις mercedes].Για να δεσει βαζουμε και τον πελατη που θελει αμεση και κατ'οικον επισκευη[ πονηρευτηκε επειδη διαβασε στο διαδυκτιο για πυκνωτες]και το αποτελεσμα βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας.Γιατι δεν συμβουλευετε την κυρια να καλεσει το service της samsung να δουμε τι θα της ζητησει?Που ξερετε οτι υπαρχει ηλεκτρονικος στην ολη υποθεση?

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Γεια στην παρέα και από εμένα
    Η δική μου γνώμη για την τιμή είναι ότι για την επισκευή έτσι όπως την περιγράφει η Μαρία (επισκευή μόνο της πλακέτας) είναι σίγουρα υψηλή
    ...εκτός και αν έβαλε και φρέον ή έκανε και κάτι άλλο
    Μαρία όπως είπαν και τα παιδιά το μέγιστο κόστος μιας επισκευής μπορεί να φτάσει έως το 50% της αξίας της αντικατάστασης με καινούργιο
    το θέμα είναι ότι ούτε εσύ ούτε ο τεχνικός συνεννοηθήκατε από την αρχή και το καλλύτερο είναι να τα βρείτε στα μισά χρήματα (αν τελικά έγινε η επισκευή και δουλεύει)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μαρία
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teo966 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα ειστε απιστευτοι,διαγνωση εξ'αποστασεως,κοστολογηση εξ'αποστασεως και ενας ηλεκτρονικος υψηλα αμοιβομενος[απο αυτους με τις βιλες και τις mercedes].Για να δεσει βαζουμε και τον πελατη που θελει αμεση και κατ'οικον επισκευη[ πονηρευτηκε επειδη διαβασε στο διαδυκτιο για πυκνωτες]και το αποτελεσμα βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας.Γιατι δεν συμβουλευετε την κυρια να καλεσει το service της samsung να δουμε τι θα της ζητησει?Που ξερετε οτι υπαρχει ηλεκτρονικος στην ολη υποθεση?
    Θοδωρή μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Πονηρεύτηκα, όταν ενώ δεν με ενημέρωσε για το κόστος της επισκευής, προχώρησε σε αυτή και από το ότι ζήτησε μόνο 20 ευρώ για δική του αμοιβή, ρίχνοντας όλο το βάρος του υψηλού κόστους στον ηλεκτρονικό και τότε άρχισα να κοιτάζω στο διαδίκτυο.

Το ότι ήρθε χθες χωρίς μπλοκ αποδείξεων, χωρίς να έχει καμια απάντηση να μου δώσει για την βλάβη, επειδή δεν το επισκεύασε αυτός, αλλά και χωρίς να γνωρίζει τον αριθμό του συνεργάτη του, δεν σου λέει τίποτα;;
    Εμένα μου λέει ότι ήθελε τον χρόνο του, για να μιλήσει με τον ηλεκτρονικό χωρίς να τους ακούω ώστε να μαγειρέψουν μαζί, την δικαιολογία του κόστους επισκευής.

Είμαι καχύποπτη, από τότε που ένας άλλος τεχνικός πριν 10 χρόνια, μου είπε ότι χάλασε η πλακέτα της τηλεόρασης μου και πως επειδή δεν επιδιορθώνεται, πρέπει να αγοράσουμε καινούργια, που θα στοιχίσει 250 ευρώ.
    Αρχικά τον πίστεψα πως δεν επιδιορθώνεται η πλακέτα, αλλά ήθελα να μάθω την αξία της καινούργιας και έτσι τηλεφώνησα στην αντιπροσωπεία ( philips ) όπου με πληροφόρησαν, ότι πάντα επισκευάσουν την παλιά και μάλιστα επειδή πριν λίγους μήνες είχε λήξει η εγγύηση μου, είχα και έκπτωση 50% στην επισκευή.
    Μου την έφτιαξε η αντιπροσωπεία. Ήρθαν την πήραν και σε μια μέρα μου την ξανάφεραν επισκευασμένη και όλα αυτά με 60 ευρώ και απόδειξη!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μαρία
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Νίκο δεν μου έβαλε φρέον. Δεν έκανε τίποτα περισσότερο από όσα σας περιγράφω.

Banned
    Όνομα
    Θοδωρης
    Περιοχή
    Πυργος

Προεπιλογή

χωρίς να γνωρίζει τον αριθμό του συνεργάτη του, δεν σου λέει τίποτα;;
    Μου λεει οτι δεν υπαρχει δρακος στο παραμυθι[ηλεκτρονικος δεν υπαρχει]ο τυπος τοσα ηθελε τοσα ζητησε.Ο λογος που εγραψα ειναι η καταδικη των συναδελφων για τον υψηλα αμοιβομενο ηλεκτρονικο και οι θεωριες περι αμοιβης,χρεωσης κτλ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μαρία
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από teo966 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χωρίς να γνωρίζει τον αριθμό του συνεργάτη του, δεν σου λέει τίποτα;;
    Μου λεει οτι δεν υπαρχει δρακος στο παραμυθι[ηλεκτρονικος δεν υπαρχει]ο τυπος τοσα ηθελε τοσα ζητησε.Ο λογος που εγραψα ειναι η καταδικη των συναδελφων για τον υψηλα αμοιβομενο ηλεκτρονικο και οι θεωριες περι αμοιβης,χρεωσης κτλ.
    Θοδωρή όλα μου λένε πολλά. Όλη του η συμπεριφορά δηλώνει ενοχή και δεν με ενδιαφέρει είτε έχει συνεργάτη είτε όχι. Αν το έκανε μόνος τους, όλο το ποσό θα πάει στην τσέπη του, αν έχει συνεργάτη, θα το μοιραστεί μαζί του, σε κάθε περίπτωση τα χρήματα που θα βγουν απο την τσέπη μου είναι τα ίδια.
    Χθες τον είδα να αλλάζει χρώμα όταν του ζήτησα ανάλυση της χρέωσης. Μου είπε πως θα έρθει σήμερα το απόγευμα με την απόδειξη και την ανάλυση της χρέωσης και είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα έχει γράψει σε εκείνο το χαρτί, που όμως εγώ, δεν μπορώ πλέον να πιστέψω.
    Δεν θα του κάνω σκόντο, αλλά θέλω να καταλάβει και πιστεύω πως ήδη το χει κάνει, ότι δεν είμαι κουτορνίθι και θέλω έστω και λίγο να τον κάνω να ντραπεί.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μαρία
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Λοιπόν, ήρθε πριν λίγο. Δεν χρειάστηκε να πω ούτε λέξη. Εβγαλε το μπλοκάκι των αποδείξεων και μου είπε:
    " Ρώτησα τον ηλεκτρονικό και μου είπε ότι κάτι έκανε στον επεξεργαστή και το τροφοδοτικό. Επειδή και μένα μου φάνηκαν πολλά τελικά του έκοψα λεφτά και θα σας πάρω 80 ευρώ"
    Έκοψε την απόδειξη και έφυγε.

Δεν πρέπει να κάθησε πάνω απο 5 λεπτά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου, όλους σας!!
    Τα συγχαρητήρια μου στο φόρουμ και στα ποιοτικά μέλη του.

Προεπιλογή

κάτι έκανε στον επεξεργαστή και στο τροφοδοτικό?
    αν είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό και δεν δούλευε η πλακέτα, δεν θα δούλευε το κλιματιστικό.
    Στην επεξεργαστή απίθανο να έκανε κάτι γιατί δεν έχει το πρόγραμμα του για να τον αντικαταστήσει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη picdev : 17-01-14 στις 19:05

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον picdev για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

SRF (17-01-14)

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Χμμμμμ στον επεξεργαστή τι έκανε δηλαδή? (πιθανή απάντηση: τίποτα)
    Στάνταρ δεν ήταν τίποτα, θα στείλουμε ομάδα CSI μόλις ζεστάνει ο καιρός να αναλύσει...
    900MHz-64GHz

12. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον leosedf για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

SRF (17-01-14)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία