Μάλλον μπερδεύτηκε.
To manual το κατεβάζεις από εδώ :
http://elektrotanya.com/lg_w1934s_fl.../download.html
Πάντως να ξέρεις ότι είναι οι λάμπες CCFL και αν θέλεις τiς παραγγέλνεις από εδώ :
http://www.ccflwarehouse.com/
duomax3
το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι με έχετε περάσει για μεγάλο επιστήμονα και δίνεται σχέδια και οδηγίες που αδυνατώ να εφαρμόσω !!!! (ε εντάξει σχέδιο ξέρω να διαβάζω )
χαχαχαχαχαχαχα είμαι μικρό ακόμα θα μάθω.
λοιπόν στο θέμα τις w1943ss άλλαξα πυκνωτές παντού ακόμα και στο πλακετάκι video , επίσης ένα ολοκληρωμένο που έχει επάνω μου φάνηκε κάπως να έχει ψυχρές !
τσίμπησα λίγο θερμοκρασία και με flux και καλάι το πέρασα και απο τις 4 πλευρές ,με την μέθοδο που τραβάς καλάει προς τα κάτω ! μιας και αλλιώς δεν γίνονταν , ήταν πολύ κοντά τα πίν
έλενξα για βραχυκυκλώματα και τα αφαίρεσα. καθαρίζω το πλακετάκι και μοντάρο !
σε λίγο αποτελέσματα !
με χαρά ανακοινώνω οτι δουλευουν άψογα και τα δύο !
τελικά οι πυκνωτές εκτός απο τα κλασικά προβλήματα τροφοδοτικού , μερικές φορές κάνουν και άλλα χαζά , σε άλλα κυκλώματα !!!
ευχαριστώ για την βοήθεια !
το σίγουρο είναι οτι είναι πολύ καλύτερα να παραδέχεσαι οτι δεν είσαι και πολύ σχετικός , και αν καταφέρνεις να κάνεις κάτι να είναι επίτευγμα !
παρά να το παίζεις γ@μαουα σουπερντουπεργουαου πανεπιστημονας και να τρως συνεχεια τα μουτρα σου και να ρεζιλεύεσαι !
σαν ηλεκτρονικός , λέω το απλό , είμαι εκεί που έμεινα μετά απο 2 χρόνια σε τεχνικό λύκειο !
ξέρω τους κανόνες , τα βασικά , να πιάνω κολλητήρι ,να χρησιμοποιώ τα βασικά όργανα , να διαβάζω datasheets , και σχέδιο !
αλλα τεχνικός ηλεκτρονικός δεν είμαι !!!
ΥΓ: φεύγω για χαλκιδική απο λεπτό σε λεπτό , και είμαι πολύ χαρούμενος , καλή αντάμωση ! τα λεμε απο Δευτέρα που γυρνάω !!!![]()
Αποστόλη καλησπέρα και από εμένα,
Αν εννοείς πως θα δείχνει λίγο διαφορετική χωρητικότητα από την πραγματική εντάξει, αλλά πως θα ξέρουμε την πραγματική για να βρούμε την esr.
Συγνώμη αν σε μπερδεύω αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τη θέλεις να πεις.
Πάντως αν μπορεί να γίνει είναι ενδιαφέρων.
Κωνσταντίνε καλή χαλάρωση,
κατά τα άλλα οι γνώσεις δεν έχουν απόλυτη σχέση με τα πτυχία αλλά με την όρεξή για μάθηση.