Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ακούγεται καλό από την άποψη ότι με 100 ευρώ αγοράζεις ανεμιστήρες μόνο. Πάρε το μόνο έχοντας κατά νου ότι το αγοράζεις σαν είδος προς ενοικίαση .

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Τα νεα είναι ότι το κλιματιστικο λειτουργει στην θερμανση κανονικα μαλλον (το εβαλα 31 για 5 λεπτα) ,ομως στην ψυξη ξεκιναει και δινει καλη ψυξηαλλα σε τεσσερα λεπτα πεφτει η αποδοση εως που στο τελος λειτουργει σαν σκετος ανεμιστηρας.Σε αυτα τα 4 λεπτα εχει πιασει παγο στην εξωτερικη στην ενωση υψηλης πιεσης με την μοναδα.Θορυβοι δεν ακουγονται .Σκεφτομαι μηπως εχει χασει καποια υγρα και θελει συμπληρωση ?Ο ενας ειπε ταχει χασει ολα ,ο αλλος ειπε τα εχει μεσα ολα αλλα φταιει η τετραοδη . εχω κολησει οτι ολα επισκευαζονται,(εδω παλια αυτοκινητα αντικες τα κανουνε καλλιτερα απο καινουρια) , αλλα εγω δεν εχω μηχανημα κενου ν αδειασω υγρα ,μανομετρα να μετρησω ,γνωση και τεχνογνωσια να αλλαξω τετραοδη κλπ ,κλπ .Σκεφτηκα να αλλαξω ηλεκτρομαγνητη αλλα ο 2ος ψυκτικος μου ειπε οτι βγαζει τα ρευματα που θελει.Λεω τωρα εγω,αν σε λιγο πεφτει η αποδοση του λογω παλαιοτητος φθορας ,βλαβης κλπ και δεν βγαζει οση δυναμη πρεπει ?Δεν εχω και χρονο ,να αλλαξω τον ηλεκτρομαγνητη φανταζομαι μπορω.Για την τετραοδη σκεφτηκα να φερω τον ψυκτικο να βγαλει τα υγρα + λαδια ,να τα αφησει σπιτι μου σε μια μπουκαλα δικη του αν γινεται δεν ξερω .Να εξαρμοσω την τετράοδη μονος μου και με τον υδραυλικο που ξερει (αφου λεει ο ψυκτικος δεν συμφερει οιονομικα) να κολησω την καινουρια (βυθισμενη σε κουβα με νερο η με μια πετσετα γυρω της να την βρεχω με το μπουκαλι μη χαλασουν οι φλαντζες μεσα).Αλλιως μαλλον ena TCL ELITE TAG 12CHSA/XA51 και τελος.Τι με συμβουλευετε ?

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Η ακομη σκεφτομαι μηπως κανει παγοφραγμο απο αερα μεσα στο κυκλωμα οποτε με ενα αδειασμα (ελεγχο τυχον διαρροης σε ενωσεις απο συστο-διαστολες) ξαναγεμισμα με τα ιδια + συμπληρωμα αν χρειαζεται ,μηπως το σωσω ??

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας