Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 12 από 12

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεοδόσης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν έχω πληρώσει ακόμα όλο το ποσό. Έχω δώσει τα μισά και έτσι δεν υπάρχει ακόμα τιμολόγιο αλλά ούτε και εγγύηση. Μπορεί να είναι ο τύπος που έχω παραγγείλει... απλά θέλω να ξέρω προκαταβολικά πριν του δώσω τα υπόλοιπα. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο... αλλά δεν έχει και σήμανση για να ξέρεις την μάρκα. Το ξέρω πως όλα τα ρολά είναι εξαιρετικά... το βλέπω και σε αυτά που μου έβαλε. Απλά να μην πληρώσω τόσα πολλά αν δεν είναι Europa... αυτό το 10-15% που λέτε και εσείς. Τες πα ! 26 του μηνός ανοίγει η Europa... θα ζητήσω να έρθει κάποιος να μου πει.

Το avatar του χρήστη Νικολακης enginner
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος Γεωργιου
    Περιοχή
    Χαλανδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Theodosis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω πληρώσει ακόμα όλο το ποσό. Έχω δώσει τα μισά και έτσι δεν υπάρχει ακόμα τιμολόγιο αλλά ούτε και εγγύηση. Μπορεί να είναι ο τύπος που έχω παραγγείλει... απλά θέλω να ξέρω προκαταβολικά πριν του δώσω τα υπόλοιπα. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο... αλλά δεν έχει και σήμανση για να ξέρεις την μάρκα. Το ξέρω πως όλα τα ρολά είναι εξαιρετικά... το βλέπω και σε αυτά που μου έβαλε. Απλά να μην πληρώσω τόσα πολλά αν δεν είναι Europa... αυτό το 10-15% που λέτε και εσείς. Τες πα ! 26 του μηνός ανοίγει η Europa... θα ζητήσω να έρθει κάποιος να μου πει.

Τα europa ρολά στις Άκρες η ψάθα στις άκρες που είναι χωνεμένη μέσα στους οδηγούς έχει κάποιες μαύρες Τάπες οι οποίες πάνω τους έχουν το logo europa. Ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Αλλαγή ηλεκτρικού μοτερ σε ρολο αλουμινίου
    από Kwstas_man στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-19, 12:26

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •