Πριν ένα χρόνο η τηλεόραση ήταν σχετικά καινούργια και δεν ρίσκαρα να την ανοίξω εγώ ..γι'αυτό τη πήγα σε μάστορα...και από τι αποδείχθηκε μάλλον καλά έκανα..γιατί τώρα και που την άνοιξα εγώ το ματανιωσα ...ακούστε να δείτε τη μαλακιά έκανα .....βρήκα λεντοτενιες σε ένα γειτονικό μου μαγαζί τεριαζαν της πέρασα άναψαν όλες....όλα μια χαρά μέχρι εδώ...
Στο κούμπωμα όμως έκανα μια βλακεία κούμπωμα το πάνελ κάτω απτό πλαστικό πλαίσιο της οθονης..ενώ ήθελε πανω απτό πλαστικό...και όταν έβαλα να τη δοκιμάσω ήχο είχα αλλά εικόνα όχι...έβγαζε κάτι κάθετες γραμμές διαφόρων χρωμάτων..ελπίζω να μην κατεστρεψα το πάνελ....ε ρε γαμωτω ενώ βρίσκω της βλάβες..της αντικαταστω πάντα έχω προβλήματα με τα πάνελ...και αυτοί πολύ ευαίσθητα τα κάνουν τα πάνελ..σαν της παλιες τηλεόρασης δεν υπάρχουν..τώρα της κάνουν ψεύτικες έτοιμες να χαλάσουν και να της πετάξεις...σήμερα θα τη ξανά ανοίξω να τοποθετήσω σωστά τα πλαστικά και να τη κουμπωσω σωστά τη τηλεόραση..ελπίζω και εύχομαι να μην έπαθε κάτι το πάνελ...τη να πω....είμαι για το π....τσο