βρες μια νεα main αν δεν ξερεις να συνεχισεις ,το προβλημα απο οτι φαινεται εχει να κανει με ισως ψυχρες κολλησεις αλλα οχι εκει που μας δειχνεις η δεν το εκανε σωστα
βρες μια νεα main αν δεν ξερεις να συνεχισεις ,το προβλημα απο οτι φαινεται εχει να κανει με ισως ψυχρες κολλησεις αλλα οχι εκει που μας δειχνεις η δεν το εκανε σωστα
Θα ήθελα να προσπαθήσω λίγο ακόμα αλλά θα χρειαστώ το σχηματικό της για να ξέρω τι ψάχνω και να μην πηγαίνω εντελώς στα τυφλά.
Έχει μήπως κάποιος το σχηματικό γιατί στο νετ δεν το βρίσκω.
Πιθανώς αυτό σου κάνει https://elektrotanya.com/samsung_cha.../download.html. Εγώ θα έλεγχα το ESR των πυκνωτών της power supply board.
Οτα λες φουρνησα? Κανονικά στο φούρνο? Πες λεπτομέρειες
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Οταν λέει την φουρνισε εννοεί ότι την έβαλε στο φούρνοόχι βέβαια μαζί στο ίδιο ταψί με το κοτόπουλο την έβαλε στο από κάτω μαζί με τις πατάτες μετά έκατσε μπροστά στο φούρνο και την κοίταζε και σου λέει έγινε το θαύμα
πάντως emudelta αν σου έκατσε τυχερός είσαι αλλά δεν το βλέπω για μόνιμο θα σου την ξανακάνει. Η main είναι γένους θηλυκό και ως γνωστόν το θηλυκό αν στην κάνει μια φορά θα σου την ξανακάνει γι αυτό και την αλλάζεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Σου εύχομαι να είσαι τυχερός και να παραμείνει όπως είναι.
angel_grig (29-01-19), mikemtb73 (28-01-19)
Αγαπητέ μου mikemtb73 όταν λέω την φούρνισα το εννοώ.Υπάρχουν πολλά που πρέπει να προσέξει κάποιος που θα μπει σε αυτή τη διαδικασία όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, το σκέπασμα λοιπών μερών της πλακέτας που δεν θέλουμε να εκτεθούν σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες κλπ.
Για όλα τα παραπάνω και για άλλα τόσα που ίσως και να μην γνωρίζω, ξαναλέω ότι ήταν μια επιλογή αφού είχα φτάσει στο σημείο να μην έχω να χάσω τίποτα και αφού έχω εξαντλήσει αρκετά την υπομονή μου.
Τώρα για το αν θα το ξανακάνει φίλε μου sk1, σίγουρα αν ήταν γυναίκα θα το ξανάκανε, για το γένους θηλυκού είδομεν![]()
mikemtb73 (28-01-19)
Καλημερα εχω ξεχασει πως ανεβαζεις ενα νεο θεμα μηπως μπορεις να μου το υπενθυμισεις
Μακάρι να μην στο ξανακάνει φιλε emudelta πάντως αν έβαζες ένα thermo pad θα βοηθούσε πολύ πιθανό να είναι ο επεξεργαστής
image.jpeg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sk1 : 28-01-19 στις 17:14
Κι εγώ ελπίζω να μην το ξανακάνει και όσο για το thermo pad είχε από πριν και το ξανα έβαλα!