δε νομιζω οτι ειναι εκει το θεμα σου.απο τα 12 στα 19 ειναι πολλα.κατι παρεδωσε το πνευμα του.
δε νομιζω οτι ειναι εκει το θεμα σου.απο τα 12 στα 19 ειναι πολλα.κατι παρεδωσε το πνευμα του.
το θελω ευχαριστω
Παιδιά θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό, έχω την Arieli 0817-led-55dn4t2. Η οποία έχει κολλήσει στο service mode - αναβοσβήνουν διάφορα χρώματα στη τηλεόραση. Μετά από διάβασμα εδώ πάτησα menu 1147, έσβησε, την άναψα ξανά, αλλά δεν έφτιαξε, οπότε πάλι αλλάζει χρώματα.
Είναι εκτός εγγύησης και έχει δουλέψει ελάχιστα. Πήρα τηλέφωνο στο e-shop και μου είπαν αν θέλει μόνο κάτι στο firmware το κόστος είναι 15 ευρώ.
Πριν την πάω μήπως έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα, υπάρχει κάποιο αρχείο να την κάνω boot με usb και να δουλέψει?
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου το στείλεις. Ευχαριστώ
Θα ήθελα να μου στείλεις το bin . Ευχαριστώ. kimparisge@yahoo.gr
Γιωργο στο εστειλα
Καλημερα, για αυτή την arielli led32dn6t2 μήπως έχει κάποιος το bin για usb. Περνάω από akai αλλα φτανει στην μέση στο 45% και σταματάει βαζει error
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xlappas : 28-08-24 στις 08:39
Καλησπερα, αν εχει καποιος το αρχειο της Arielli_LED3229HD_HK-T.RT2957P61 για αναβάθμηση με Usb ας το στείλει, ευχαριστω...
μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις το αρχειο bin ?
ειχα το ιδιο προβλημα -εβαλα αρχειο απο F&U- ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ F&U...
temis167@gmail.com
TV ARIELLI LED32D8HD 32'' Καλησπερα εχω αυτην την ληεοραση και κανει της μαγκιες της οπως εχουν αναφερει και προλαλλησαντες δλδ παραμενει σε κατασταση αναμονης με το λαμπακι αναμενα απο κοκκινο σε πρασινοκιτρινο και εκει μουλαρωνη ... τι μου προτεινεις να κανω...