Εικόνα2372.jpgΕικόνα2374.jpgΦίλε έχει μια πλακέτα 6χ6εκατοστα περιπου διπλα στο μοτερ με δυο φισες.Δεν μπορεσα να βρω άλλη.Ευχαριστω.
Εικόνα2372.jpgΕικόνα2374.jpgΦίλε έχει μια πλακέτα 6χ6εκατοστα περιπου διπλα στο μοτερ με δυο φισες.Δεν μπορεσα να βρω άλλη.Ευχαριστω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lada1978 : 23-01-17 στις 19:49
φίλε μου οι φωτογραφίες είναι θολές. Στην πρόσοψη του ψυγείου πάνω που έχει τα led με τις θερμοκρασίες βγάλε την πλακέτα και φωτογραφία.
Έβγαλα την προσοψη και απο πισω εχει μια πλακετα με δυο φισες.Εν τω μεταξυ εχει πιασει παγο εξω απο το πρωτο ραφιΕικόνα2376.jpgΕικόνα2375.jpg
ποιο καθαρές φωτογραφίες μπορείς να βγάλεις;
20170124_220045.jpg20170124_220028.jpg20170124_220015.jpgΗ μια ειναι απο πισω διπλα στον συμπιεστη και η αλλη ειναι στη φατσα.Ευχαριστω.Παιζει να εγινε μια διακοπη ρευματος οταν αρχισε να μην δουλευει η αποψυξη λογω οτι καηκε μια συσκευη στους διπλα
Την πίσω την πλακέτα δεν μπόρεσα να την βρω.... Δίπλα στον συμπιεστή είναι κενό και ακριβώς από επάνω δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι !!
φίλε μου πρέπει να υπάρχει άλλη μία ενδιάμεση πλακέτα.Ακολούθησε το καλώδιο της αντίστασης να δεις από ποια πλακέτα φεύγει.
φίλε μου το πρόβλημα σου πρέπει να είναι στην τετράγωνη πλακέτα.
Η πλακέτα αυτήν που βρίσκεται ακριβώς ; Ο χρήστης tipos με βοήθησε να εντόπισω στο control board το οποίο βρίσκεται στην μετωπη της κατάψυξης. Υποθέτω ότι αυτήν ειναι άλλη ;;;;