Παιδια ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με το δικο μου το brantd.ελυσα ολη τη πλακετα και ηταν ενα μικρο μπουστερ αξιας πεντε ευρω.το αλλαξα και εφτιαξε.μπουστερ ειναι ενα μικρο μαυρο πραγματακι με τρεις αγκιδες που ειναι στη πλακετα και αυτο ρυθμιζει τη λειτουργια του μοτερ
Καλησπέρα Αλέκο. Τι εννοείς μπούστερ, ειλικρινά δεν το ξέρω. Επιπλέον, εφόσον διαβάσεις όλο το θέμα εγώ είχα πιθανότατα μόνιμη εντολή στο triac της αντλίας αποχέτευσης. Γράφω "πιθανότατα" γιατί δεν είχα τρόπο να μετρήσω το σήμα από τον προσέσσορα προς το gate του triac (αυτή ήταν η φυσική σύνδεση). Με δεδομένο ότι το triac δεν ήταν βραχυκυκλωμένο, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι για κάποιο λόγο (εσφαλμένα προφανώς) ο προσέσσορας τροφοδοτεί με σήμα το triac, κάτι που παραπέμπει σε πλακέτα. Σου γράφω εν τάχει την ιστορία, για να σε ρωτήσω (εάν μπορείς να μου απαντήσεις). Πως δύναται αυτό το μπούστερ να επηρρεάσει τον προσέσσορα, και να δίνει μόνιμο σήμα στο επίμαχο triac ???
Αν πάρουμε την παλιά τακτική εκτός οδήγησης με τρανζίστορ (π.χ. ρελέ ή πλατίνας επαφής) μπορεί να ενεργοποιηθεί ενδιάμεσα της καλωδίωσης από άλλη καλωδίωση ασφαλείας . (δεν είναι απαραίτητο δηλαδή το στάνταρ της οδήγησης μέσω τρανζίστορ , έτσι το βλέπω)Πως δύναται αυτό το μπούστερ να επηρρεάσει τον προσέσσορα, και να δίνει μόνιμο σήμα στο επίμαχο triac ???
Εχει δικιο φιλε μου triac ειναι τωρα που το εψαξα.απλα οταν πηγα και το ζητησα ο ηλεκτρονικος μου ειπε οτι λεγετε μπουστερ