Καλησπέρα στην ομάδα, χαιρετώ όλους τους φίλους. Θα ήθελα να σας αναφέρω το πρόβλημα που έχω με ένα παλαιό ψυγείο.
Πρόκειται για ψυγειοκαταψύκτη ΠΙΤΣΟΣ no frost, από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην αγορά.
Δεν πηγαίνει ο αέρας από την κατάψυξη στην συντήρηση.
Τα λάστιχα είναι οκ, η απόψυξη γίνεται κανονικά, οι θερμοστάτες δουλεύουν κανονικά, δεν υπάρχει παγοφραγμός, το μηχανικό κλαπέ λειτουργεί σωστά, ενώ και το ανεμιστηράκι (μοναδικό) της κατάψυξης δεν έχει κανένα πρόβλημα. Απόδειξη καλής λειτουργίας όλων των παραπάνω που ανέφερα, είναι κάτι που διαπίστωσα εντελώς τυχαίως:
Όταν η πόρτα της κατάψυξης είναι έστω και λίγο ανοικτή, τότε και μόνον τότε, έρχεται ο αέρας από την κατάψυξη στην συντήρηση!!! Σε διαφορετική περίπτωση , όταν η πόρτα είναι κλειστή, δεν έρχεται αέρας κάτω για να ψύξει την συντήρηση με αποτέλεσμα να έχω υψηλή θερμοκρασία 15β. Χρειάζεται δηλαδή η κατάψυξη, μικρή ποσότητα εξωτερικού αέρα ( από κάπου )??? για να κυκλοφορήσει αυτός μέσα στην συσκευή.
Φώναξα έναν τεχνικό (με μικρή εμπειρία) ο οποίος μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε!!!
Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει ?