Είναι 4928? Κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό αλλά λέω μπα 7200 θα είναι, και άλλοι που είχαν παρόμοιο θέμα γι αυτό μιλούσαν.
Είναι 4928? Κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό αλλά λέω μπα 7200 θα είναι, και άλλοι που είχαν παρόμοιο θέμα γι αυτό μιλούσαν.
900MHz-64GHz
Αφού ο Γιώργος διαβάζει 4928 και 7410 πάνω στα fets
Το παράξενο είναι ότι οι γραμμές δεν δείχνουν για dual channel fet. Μία κοντινή φωτογραφία σε μεγάλη ανάλυση θα έλυνε την απορία μας
25986.jpgαυτο ταιριαζει?
Εάν έχει τον bq24735 (που πιστεύω αυτόν έχει) θα είναι πολύ κοντά.
7200 είναι δε με νοιάζει δεν παίζω.
900MHz-64GHz
Λοιπόν παιδιά απο φωτο καλυτερη δεν μπορω να ανεβασω γιατι δεν εχω τοσο καλη καμερα οσο για να νουμε τα ειδα με μεγενθυντικο και ειανι αυτα που ηδη εχω γραψει... μονο στο 7410 δεν ξερω αν ειναι gvZx43 ή gv2x43
Δεν έχει κάμια σημασία τι σπούδασες. Σημασία σε αυτή την ζωή έχει το τι λαχταράει η καρδιά σου να ακολουθήσεις....
Και τα volt και αντίσταση στα pins;
Απο volt οπως δείχνω και στην εικονα φτανουν σε ολα τα πιν απο αριστερα 19ν απο την δεξια ~0,65ν στο πανω και στο κατω παλι 19ν μιλαω παντα για το 4928 οσο για το 7410σε ολα τα πιν ~0,55ν. Οσο για αντισταση απο τα αριστερα πιν προς τα δεξια καμια ενδειξη αλλα απο γειωση προς τα δεξια πιν εχω 542Ω και στα πανω+κατω 1451Ω
Δεν έχει κάμια σημασία τι σπούδασες. Σημασία σε αυτή την ζωή έχει το τι λαχταράει η καρδιά σου να ακολουθήσεις....