Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 117

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Μετά από power off 5-6 ωρών το πλυντήριο δούλεψε κανονικά με το μισό φορτίο βρεγμένων ρούχων. Στο ξέπλυμα της δεύτερης πλύσης στιγμιαία έσβησε η οθόνη και άναψαν όλα τα led και μετά συνέχισε κανονικά. Όσον αφορά τα γερμανικά πλυντήρια παρατηρώ στο forum ότι εμφανίζουν αρκετές βλάβες και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα πρέπει να ξέρω όμως γιατί αν χαλάσει το samsung θα πρέπει γρήγορα να πάρω άλλο γιατί έχω οικογένεια και βάζω τουλάχιστον 5-6 πλυντήρια εβδομαδιαία.

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

[QUOTE=nyannaco;583755]Εγω παλι απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω ακριβως την αντιθετη γνωμη, εστω κι αν το δειγμα μου ειναι σαφεστατα πολυ μικροτερο.[/

της ιδιας αποψης με πολυμικροτερο δειγμα.εχω αρκετες εμπειριες με LG .

Το avatar του χρήστη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

και εγώ συμφωνώ μαζί σου.

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

πλακετών πλακέτας
    από ελληνικά πονάνε πάντως. Από πλακέτες δεν ξέρω. Δεν ανεβάζεις καμιά φώτο καθαρή από την πλακέτα σου να δούμε;

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Νίκο πήρα το μήνυμά σου. Είχα ψάξει το θέμα "αγορά πλακέτας από το εξωτερικό", είχα βρει πλακέτες με 60Ε αλλά δεν μπορούσα να τις αγοράσω λόγω των capital controls. Τα στοιχεία τα έχει η πλακέτα πάνω ή μπορείς να τα βρεις από αναζήτηση site του εξωτερικού. Δεν νομίζω ότι τα έχω εύκαιρα τώρα αλλά αν τα βρω θα σου τα στείλω. Έστειλα την πρώτη πλακέτα στο εργαστήριο, που μου γράφεις και μου ζήτησαν για επισκευή 110Ε και εγγύηση 3 μηνών, που κρίνω ότι δεν με συμφέρει. Σημειώνω ότι η δεύτερη πλακέτα χάλασε σε περίπου 1 χρόνο. Συνεπώς επειδή η πλακέτα νομίζω ότι ακόμα και αν την φτιάξω, θα μου ξανακαεί, κρίνω συμφερότερη την αγορά νέου πλυντηρίου αξίας κάτω των 500Ε, που να πλένει όμως υπέρδιπλο πάπλωμα. Ωστόσο οι αγαπητοί φίλοι δεν με έχουν μέχρι τώρα βοηθήσει ικανοποιητικά στο να βρω κάποιο μοντέλο με λίγα προβλήματα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Κώστα καλησπέρα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες, θα προσανατολιστω προς το παρόν σε αναζήτηση πλακέτας από εξωτερικό μιας και δεν με παίρνει για αγορά νέου πάντως σε περίπτωση που θα πήγαινα σε αγορά πλυντηρίου κάτω από 500€ βλέπω αυτό https://www.skroutz.gr/s/3059644/Hot...-697-EU-B.html ως μια καλή επιλογή και με καλές κριτικές

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Από μια ματιά που έριξα είδα ότι σήμερα η πλακέτα ήταν πολύ ακριβή στο εξωτερικό. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει από προσωπική πείρα τα μοντέλα Bosch WAW28540GR και Siemens WM14W520GR, που πιθανόν να με ενδιαφέρουν. Χωράνε υπέρδιπλα παπλώματα;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΝΙΚΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas1956 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από μια ματιά που έριξα είδα ότι σήμερα η πλακέτα ήταν πολύ ακριβή στο εξωτερικό. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει από προσωπική πείρα τα μοντέλα Bosch WAW28540GR και Siemens WM14W520GR, που πιθανόν να με ενδιαφέρουν. Χωράνε υπέρδιπλα παπλώματα;
    Κωστα γιατι δεν κοιταζεις αυτό που σου εστειλα που είναι και 11 κιλα Hotpoint-Ariston AQ113DA. Οσο για την πλακετα την βρηκα από μαλαισια στα 85 ευρω με την τωρινη ισοτιμια και χωρις μεταφορικα. Δες την εδώ http://www.xetremotecontrol.com/?ws=...73&cat=WASHING MACHINE SPARE PARTS

Το avatar του χρήστη pourpou
    Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    λαμια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas1956 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο πήρα το μήνυμά σου. Είχα ψάξει το θέμα "αγορά πλακέτας από το εξωτερικό", είχα βρει πλακέτες με 60Ε αλλά δεν μπορούσα να τις αγοράσω λόγω των capital controls. Τα στοιχεία τα έχει η πλακέτα πάνω ή μπορείς να τα βρεις από αναζήτηση site του εξωτερικού. Δεν νομίζω ότι τα έχω εύκαιρα τώρα αλλά αν τα βρω θα σου τα στείλω. Έστειλα την πρώτη πλακέτα στο εργαστήριο, που μου γράφεις και μου ζήτησαν για επισκευή 110Ε και εγγύηση 3 μηνών, που κρίνω ότι δεν με συμφέρει. Σημειώνω ότι η δεύτερη πλακέτα χάλασε σε περίπου 1 χρόνο. Συνεπώς επειδή η πλακέτα νομίζω ότι ακόμα και αν την φτιάξω, θα μου ξανακαεί, κρίνω συμφερότερη την αγορά νέου πλυντηρίου αξίας κάτω των 500Ε, που να πλένει όμως υπέρδιπλο πάπλωμα. Ωστόσο οι αγαπητοί φίλοι δεν με έχουν μέχρι τώρα βοηθήσει ικανοποιητικά στο να βρω κάποιο μοντέλο με λίγα προβλήματα.
    φιλε κωστα από προσωπικη αποψη να σου πω ότι εγω εχω ένα 8κιλο brandt απ το 2008 με καθημερινη χρηση και δε μου εχει βγαλει ακομη τιποτα από βλαβη και μπορει να βαλουμε και δυο πλυσεις τη μερα

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Φίλε Νίκο το θέμα "αγορά πλακέτας" έληξε για μένα οριστικά επειδή φοβάμαι ότι μπορεί και η καινούργια πλακέτα σύντομα να ξαναχαλάσει. Επίσης έχω δει κακές κριτικές για την εξυπηρέτηση της εταιρείας του πλυντηρίου, που μου συστήνεις, και δεν θέλω να ριψοκινδυνεύσω. Προς το παρόν ψάχνω τα πλυντήρια made in Germany έστω και αν πληρώσω κάτι παραπάνω γιατί έχω και πλυντήριο πιάτων Bosch 3,5 χρόνια και δεν έχει βγάλει τίποτα. Για τον φίλο Θανάση: κάποιο πλυντήριο ρούχων Brandt (made in Turkey), που είχα αγοράσει πριν από 6 χρόνια χάλασε στα 2,5 χρόνια (ρουλεμάν) και η εταιρεία μου είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο η επισκευή. Πρέπει να σας πω επίσης ότι μερικές φορές βάζουμε και 4 πλυντήρια την ημέρα! Άρα η ανθεκτικότητα και η χωρητικότητα είναι τα κριτήρια επιλογής μου νέου πλυντηρίου.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] Πλυντήριο WM 61200, δεν γυρίζει ο κάδος
    από reili στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-15, 15:18
  2. [Pitsos] Δέν γυρίζει ο κάδος σε πλυντήριο PITSOS 7+
    από targa στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-15, 21:09
  3. [Candy] Δεν γυρίζει ο κάδος
    από LedZep στο forum Πλυντήριο