Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 66

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Εφόσον αναγνωρίζει cpu & ram, όχι δεν θα έπρεπε να κάνει μπιπ

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Ok δημητρη αλλα αν βγαλω την ram και αφησω μονο επεξεργαστη ουτε τοτε θα επρεπε να μου κανει?

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

στο δισκο βγαλε το τζαμπερακι γιατι οταν τον βαζεις μονο του το κανεις single drive και αλλαγη των καλωδιον idde καμια φωρα βραχυκυκλωνουν.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Νεκταριε ο σκληρος που εχει δεν εχει καποιο τζαμπερ.Γενικα παντως εχω αλλαξει παντου καλωδια και τροφοδοτικο αλλα και παλι δεν ξεκινα.
    Παιζει να εχει προβλημα το cd drive και να το εμποδιζει να ξεκινησει??

Μέλος
    Όνομα
    Αγγελος
    Περιοχή
    Σαλαμινα

Προεπιλογή

Δοκιμασες με αλλη μνημη?
    αν εχεις 2x256mb δοκιμασε με καθε μια χωριστα
    εννοειται οτι και το BIOS ειναι υποπτο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ??????
    Περιοχή
    ?????

Προεπιλογή

Πετα το ρε φίλε p4 είναι δεν αξίζει

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ........
    Ρε συ γιωργο ο σκληρος στην μητρικη ειναι συνδεδεμενος στο sata1.....
    Ορίστε;;;;;;;;;
    Να σε βράσω και να κάνω σούπα το ζουμί σου! ....Αφού σε γδάρω ζωντανό, και σου πάρω στο σκαλπ να το κάνω φωτιστικό στο σαλόνι μου!!!!!!!
    Γειτόνοι βαστάτε με! Θα του χυμήξω!!!
    Ανακαλώ όσα ωραία έγραψα για τις πληροφορίες, τη φωτό, και τα ρέστα.... Βρε παλιο@&^%$&*%@*%@ στην εικόνα μου γράφεις/δείχνεις δίσκο IDE και μου ξεφουρνίζεις -τώρα- για SATA;;;; Πότε περίμενες να μου το πεις, ότι ο δίσκος σου δεν είναι αυτός, που δείχνει η φωτό;
    Πόσα από αυτά (που δείχνει η φωτό) ισχύουν;
    Ok δημητρη αλλα αν βγαλω την ram και αφησω μονο επεξεργαστη ουτε τοτε θα επρεπε να μου κανει?
    Φυσικά, θα έπρεπε να πάρεις σε κώδικα 'beeb' την προειδοποίηση, ότι δεν υπάρχει RAM......... Αν υπάρχει κάποιος beeper, ή κάποιο μεγαφωνάκι, συνδεδεμένο για τέτοιες δουλειές!!!! (Και αν είναι συνδεδεμένο, θα πρέπει και να λειτουργεί)
    Νεκταριε ο σκληρος που εχει δεν εχει καποιο τζαμπερ......
    Φυσικά και δεν έχει τζάμπερ, αφού είναι SATA! Στους SATA υπάρχει στη μητρική, υποδοχή SATA1 και SATA2 σαν διαχωρισμός καναλιών.
    ....Παιζει να εχει προβλημα το cd drive και να το εμποδιζει να ξεκινησει??
    Θεωρητικά όχι, εκτός εάν είναι βραχυκυκλωμένο, κάπως, και δημιουργεί συνθήκες βραχυκυκλώματος και στη μητρική!

Έγραψες
    ......Παρατηρησα και το εξης αν αποσυνδεσω την τροφοσια και πατησω το κουμπι του pc για λιγο(εκφορτιστουν ολα στην μητρικη) και μετα τον συνδεσω με το ρευμα και πατησω το κουμπι παντα μου ανοιγει.
    Σε παρακαλώ, σε κάποια τέτοια φάση, όπου ξεκινάει (το BIOS βασικά), όταν σου παρουσιάσει την ανάλογη οθόνη, πίεσε το πλήκτρο 'Pause' και τράβα μια ακόμα φωτό την οθόνη, να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε.....

ΠαλιοΤέρας... Μη σε πετύχω σε καμμιά συνάντηση για καφέ (με το hlektronika.gr - το άλλο Site των ίδιων παιδιών).... Θα σε σκίσω!!! Θα σε περάσω από Μεσαιωνικά Βασανιστήρια (βασικά θα σε δώσω -για ίσιωμα- σε κάποιον καλό κύριο, ο οποίος ακούει στο όνομα "Μάνος" ).
    Για περισσότερες πληροφορίες-λεπτομέρειες μπορείς να απευθυνθείς στον κ. Κωνσταντίνο 'leosedf'. Συντονιστής είναι... Γνωρίζει καλά την περίπτωση!

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Δοκιμασα και με αλλες μνημες και με αλλο cd drive αλλα και παλι τζιφος, μου κανει ακριβως το ιδιο αναβοσβηνει το φως του cd drive.
    Εχει προβλημα η μητρικη?? Ή παιζει κατι με το bios,μπορω να κανω κατι??

Προλαβα και τραβηξα και αυτην την εικονα που μο πεταγε για λιγα δευτερολεπτα φωτο.

Edit
    Αρε γιωργο ποσο σε παω εισαι ωραιος,δεν ειχα δει οτι ειχες απαντησει και ετσι για αρχη παρε μια φωτο του δισκου που εχει πανω.
    Το cd drive ειναι αυτο που λεει στην φωτο οπως και ο σκληρος.Α και κατι αλλο οταν μου ανοιξε ειδα οτι ειχε αλλους 4 εικονικους δισκους αλλα δεν προλαβα να κανω κατι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 19-04-15 στις 23:32

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

....Εχει προβλημα η μητρικη?? Ή παιζει κατι με το bios,μπορω να κανω κατι??.....
    Πολλή Καλημέρα! Από πρωί-πρωί στις υπηρεσίες σας... Να μας προτιμάτε! Κάνουμε και καλές τιμές!
    Λοιπόν, είτε μόνο το BIOS να φταίει, είτε η μητρική, φταίει -τελικά- η μητρική, αφού -πλέον- το BIOS είναι κομμάτι της. Πολύ το φοβάμαι ότι πάμε για μητρική.
    Και αφού κι η CPU είναι παλιάς τεχνολογίας, όπως-αντίστοιχα- και η μητρική, μάλλον δεν θα βρεις καινούργια μητρική ίδιας τεχνολογίας (ώστε να ταιριάζει στη CPU σου). Όλα αυτά -τελικά- σημαίνουν, ότι πας -μάλλον-ουσιαστικά- για καινούργιο PC.
    Βέβαια, κάτι καλά παιδιά (καλοί επαγγελματίες Τεχνικοί) εδώ, μιλούν -σε παρόμοιες φάσεις- για 'Reballing'. Επισκευάζουν -ουσιαστικά- τη μητρική, ή όποια άλλη πλακέττα/κάρτα χρειαστεί, και δίνουν μια παράταση ζωής.
    Αν ψάξεις παρόμοια θέματα (κυρίως σχετικά με Laptop), θα τους βρεις. Επικοινωνείς μαζί τους με κάποιο προσωπικό μήνυμα και κανονίζετε τα περαιτέρω.
    Επίσης υπάρχει και η λύση φτηνού-επώνυμου μεταχειρισμένου PC, όπως εδώ! Το συγκεκριμένο, είναι με σαφώς ανώτερη CPU από τη δική σου, και μάλλον μπορείς να το εκμεταλλευτείς, βάζοντας τον δικό σου δίσκο, τις δικές σου RAM, κλπ.
    ......Edit
    Αρε γιωργο ποσο σε παω εισαι ωραιος,.......
    Αλλού αυτά παλιομαμού! Αυτά να τα πεις στον καλό κύριο Μάνο, όταν τον πετύχεις/σε πετύχει.... (Όπως λέμε "τοίχος με πόδια" ένα κάτι)
    .....Α και κατι αλλο οταν μου ανοιξε ειδα οτι ειχε αλλους 4 εικονικους δισκους αλλα δεν προλαβα να κανω κατι.
    Εδώ σε έχασα τελείως... Για να καταλάβω πήγα μια βόλτα από Δελφούς μεριά. Όμως κι η Πυθία σήκωσε τα χέρια!!!!! Να φανταστείς τη σταμάτησα, πάνω που πήγαινε να σηκώσει και τα πόδια....
    Εγώ -για να καταλάβεις- όταν 'μου ανοίγει', βρίσκω εκατόευρα μπροστά μου. Και τα προλαβαίνω πάντα.
    Αν εσύ -όταν 'σου ανοίγει'-, βλέπεις εικονικούς δίσκους, μάλλον θα πρέπει να 'το κοιτάξεις'.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Ρε συ ένα ένα στα λέω γιατί και εγώ ένα ένα τα βρίσκω . Δεν είναι δικός μου υπολογιστής και έτσι δεν ξέρω τι έχει κάνει, θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμιά φώτο από το bios όταν με το καλό ανοίξει.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. πρόβλημα με σταθερο υπολογιστη
    από sofaki στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-15, 11:42
  2. [Σταθερός Η/Υ] περιεργο προβλημα με αναψε σβησε σε οθονη σε σταθερο Pc
    από stelios_a στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-14, 00:34
  3. [Σταθερό Τηλέφωνο] Προβλημα με σταθερο τηλεφωνο ELLKOR CP 972
    από christakosxo στο forum Τηλέφωνα & GPS