Εφόσον αναγνωρίζει cpu & ram, όχι δεν θα έπρεπε να κάνει μπιπ
Εφόσον αναγνωρίζει cpu & ram, όχι δεν θα έπρεπε να κάνει μπιπ
Ok δημητρη αλλα αν βγαλω την ram και αφησω μονο επεξεργαστη ουτε τοτε θα επρεπε να μου κανει?
στο δισκο βγαλε το τζαμπερακι γιατι οταν τον βαζεις μονο του το κανεις single drive και αλλαγη των καλωδιον idde καμια φωρα βραχυκυκλωνουν.
Νεκταριε ο σκληρος που εχει δεν εχει καποιο τζαμπερ.Γενικα παντως εχω αλλαξει παντου καλωδια και τροφοδοτικο αλλα και παλι δεν ξεκινα.
Παιζει να εχει προβλημα το cd drive και να το εμποδιζει να ξεκινησει??
Δοκιμασες με αλλη μνημη?
αν εχεις 2x256mb δοκιμασε με καθε μια χωριστα
εννοειται οτι και το BIOS ειναι υποπτο
Πετα το ρε φίλε p4 είναι δεν αξίζει
Ορίστε;;;;;;;;;
Να σε βράσω και να κάνω σούπα το ζουμί σου! ....Αφού σε γδάρω ζωντανό, και σου πάρω στο σκαλπ να το κάνω φωτιστικό στο σαλόνι μου!!!!!!!
Γειτόνοι βαστάτε με! Θα του χυμήξω!!!
Ανακαλώ όσα ωραία έγραψα για τις πληροφορίες, τη φωτό, και τα ρέστα.... Βρε παλιο@&^%$&*%@*%@ στην εικόνα μου γράφεις/δείχνεις δίσκο IDE και μου ξεφουρνίζεις -τώρα- για SATA;;;; Πότε περίμενες να μου το πεις, ότι ο δίσκος σου δεν είναι αυτός, που δείχνει η φωτό;
Πόσα από αυτά (που δείχνει η φωτό) ισχύουν;Φυσικά, θα έπρεπε να πάρεις σε κώδικα 'beeb' την προειδοποίηση, ότι δεν υπάρχει RAM......... Αν υπάρχει κάποιος beeper, ή κάποιο μεγαφωνάκι, συνδεδεμένο για τέτοιες δουλειές!!!! (Και αν είναι συνδεδεμένο, θα πρέπει και να λειτουργεί)Φυσικά και δεν έχει τζάμπερ, αφού είναι SATA! Στους SATA υπάρχει στη μητρική, υποδοχή SATA1 και SATA2 σαν διαχωρισμός καναλιών.Θεωρητικά όχι, εκτός εάν είναι βραχυκυκλωμένο, κάπως, και δημιουργεί συνθήκες βραχυκυκλώματος και στη μητρική!
Έγραψες Σε παρακαλώ, σε κάποια τέτοια φάση, όπου ξεκινάει (το BIOS βασικά), όταν σου παρουσιάσει την ανάλογη οθόνη, πίεσε το πλήκτρο 'Pause' και τράβα μια ακόμα φωτό την οθόνη, να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε.....
ΠαλιοΤέρας... Μη σε πετύχω σε καμμιά συνάντηση για καφέ (με το hlektronika.gr - το άλλο Site των ίδιων παιδιών).... Θα σε σκίσω!!! Θα σε περάσω από Μεσαιωνικά Βασανιστήρια (βασικά θα σε δώσω -για ίσιωμα- σε κάποιον καλό κύριο, ο οποίος ακούει στο όνομα "Μάνος" ).
Για περισσότερες πληροφορίες-λεπτομέρειες μπορείς να απευθυνθείς στον κ. Κωνσταντίνο 'leosedf'. Συντονιστής είναι... Γνωρίζει καλά την περίπτωση!![]()
Δοκιμασα και με αλλες μνημες και με αλλο cd drive αλλα και παλι τζιφος, μου κανει ακριβως το ιδιο αναβοσβηνει το φως του cd drive.
Εχει προβλημα η μητρικη?? Ή παιζει κατι με το bios,μπορω να κανω κατι??
Προλαβα και τραβηξα και αυτην την εικονα που μο πεταγε για λιγα δευτερολεπτα φωτο.
Edit
Αρε γιωργο ποσο σε παω εισαι ωραιος,δεν ειχα δει οτι ειχες απαντησει και ετσι για αρχη παρε μια φωτο του δισκου που εχει πανω.
Το cd drive ειναι αυτο που λεει στην φωτο οπως και ο σκληρος.Α και κατι αλλο οταν μου ανοιξε ειδα οτι ειχε αλλους 4 εικονικους δισκους αλλα δεν προλαβα να κανω κατι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis 1 : 19-04-15 στις 23:32
Πολλή Καλημέρα!Από πρωί-πρωί στις υπηρεσίες σας... Να μας προτιμάτε! Κάνουμε και καλές τιμές!
Λοιπόν, είτε μόνο το BIOS να φταίει, είτε η μητρική, φταίει -τελικά- η μητρική, αφού -πλέον- το BIOS είναι κομμάτι της. Πολύ το φοβάμαι ότι πάμε για μητρική.
Και αφού κι η CPU είναι παλιάς τεχνολογίας, όπως-αντίστοιχα- και η μητρική, μάλλον δεν θα βρεις καινούργια μητρική ίδιας τεχνολογίας (ώστε να ταιριάζει στη CPU σου). Όλα αυτά -τελικά- σημαίνουν, ότι πας -μάλλον-ουσιαστικά- για καινούργιο PC.
Βέβαια, κάτι καλά παιδιά (καλοί επαγγελματίες Τεχνικοί) εδώ, μιλούν -σε παρόμοιες φάσεις- για 'Reballing'. Επισκευάζουν -ουσιαστικά- τη μητρική, ή όποια άλλη πλακέττα/κάρτα χρειαστεί, και δίνουν μια παράταση ζωής.
Αν ψάξεις παρόμοια θέματα (κυρίως σχετικά με Laptop), θα τους βρεις. Επικοινωνείς μαζί τους με κάποιο προσωπικό μήνυμα και κανονίζετε τα περαιτέρω.
Επίσης υπάρχει και η λύση φτηνού-επώνυμου μεταχειρισμένου PC, όπως εδώ! Το συγκεκριμένο, είναι με σαφώς ανώτερη CPU από τη δική σου, και μάλλον μπορείς να το εκμεταλλευτείς, βάζοντας τον δικό σου δίσκο, τις δικές σου RAM, κλπ. Αλλού αυτά παλιομαμού! Αυτά να τα πεις στον καλό κύριο Μάνο, όταν τον πετύχεις/σε πετύχει.... (Όπως λέμε "τοίχος με πόδια" ένα κάτι)
Εδώ σε έχασα τελείως... Για να καταλάβω πήγα μια βόλτα από Δελφούς μεριά. Όμως κι η Πυθία σήκωσε τα χέρια!!!!! Να φανταστείς τη σταμάτησα, πάνω που πήγαινε να σηκώσει και τα πόδια....
Εγώ -για να καταλάβεις- όταν 'μου ανοίγει', βρίσκω εκατόευρα μπροστά μου. Και τα προλαβαίνω πάντα.
Αν εσύ -όταν 'σου ανοίγει'-, βλέπεις εικονικούς δίσκους, μάλλον θα πρέπει να 'το κοιτάξεις'.![]()
Ρε συ ένα ένα στα λέω γιατί και εγώ ένα ένα τα βρίσκω . Δεν είναι δικός μου υπολογιστής και έτσι δεν ξέρω τι έχει κάνει, θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμιά φώτο από το bios όταν με το καλό ανοίξει.