Η ελαχιστη τιμη τροφοδοσιας που τα cmos μπορουν να εκλαβουν ως λογικη κατασταση ¨1¨(2.4v) ειναι τα 3.3v. Κανε μια φορτιση τη μπαταρια να εισαι σιγουρος .
Η ελαχιστη τιμη τροφοδοσιας που τα cmos μπορουν να εκλαβουν ως λογικη κατασταση ¨1¨(2.4v) ειναι τα 3.3v. Κανε μια φορτιση τη μπαταρια να εισαι σιγουρος .
Έχω σκοπό να το κάνω κι αυτό Σοφιανέ, δηλαδή να τη βάλω σε ένα τροφοδοτικό να της ανεβάσω τη τάση και μετά να τη δοκιμάσω αν πάρει μπρος το κινητό. αυτό που ανέφερα στον φίλο windmill δεν διαφέρει με αυτό που απάντησε.. απλά έκανα λάθος 0,1 V. Ξέρω ότι με τα 3,45V θα μπορούσε έστω να δώσει κάποια σημεία ζωής έστω μια δόνηση. Εν πάση περίπτωση θα τη φορτίσω πλήρως να δοκιμάσω και θα ενημερώσω. κάτι μου λέει πάντως ότι δεν είναι η μπαταρία αλλά κάποιο IC στη πλακέτα.
Η ταση θεωρητικα και οριακα αρκει για να δωσει σημεια ζωης αλλα ειναι τοσο οριακο που δεν μας επιτρεπει να ειμαστε σιγουροι. Μαλλον ξεγραμμενη ιστορια ειναι το καημενο το νοκιακι , αλλα -συνοψιζω-
1. ανεβασε την ταση της μπαταριας για να μην υπαρχουν αμφιβολιες
2. περασε το με θερμο αερα και επεμεινε λιγο στο pmic και τα λοιπα ολοκληρωμενα.
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ για να την το τηγανισεις.
Ναι αυτά θα κανω windmill και από κει και πέρα ό, τι γίνει έγινε. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
Αν τα 3,45 τα μετράς με την μπαταρία έξω, όταν την βάλεις πάνω σίγουρα θα μειωθεί.
windmill82 (16-10-14)
Αποστόλη τη μπαταρία τη μετράω εκτός κινητού και όντως έχεις δίκιο ότι μειώνεται στο κινητό πάνω. Όμως με τις ίδιες τιμές σε μπαταρίες που έχω μετρήσει εκτός κινητού. μόλις τις έβαλα πάνω παίξανε έστω και λίγο.
Λοιπόν παιδιά έχω να σας ενημερώσω για τις ενεργειες που λέγαμε. Φόρτισα τη μπαταρία με εξωτερικό τροφοδοτικό στο full της. Τη μέτρησα 3,87 Volt μετά τη φόρτιση και επίσης πέρασα με θερμό αέρα τη πλακέτα. δυστυχώς το κινητό εξακολουθεί και μετά από όλα αυτά να είναι dead. Αν έχει αρπάξει κάποιο BGA από κανένα βραχυκύκλωμα λόγω του νερού, πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχοληθούμε περαιτέρω. Εκτός αν έχετε καμιά άλλη ιδέα. Σας ευχαριστώ όλους.
Μην ασχολεισαι αλλο φιλε μου...