Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 61

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δεν υπαρχει λογος να βαλεις σιτα,ολα τα καινουργια πλυντηρια εχουν φιλτρο χωρις σιτα,τα χνουδια πανε κατευθειαν στην αποχετευση.Παλια ανοιγαμε φιλτρο καθε μηνα και καθαριζαμε τα χνουδια,τωρα τα χνουδια φευγουν μονα τους.Τα σημερινα φιλτρα ειναι μονο για χοντρα σκουπιδια και κατα μια εννοια ειναι σχεδον αχρηστα.
    Το σκεπτικο σου στο#17 ειναι λαθος γιατι το πλυντηριο δεν ανακυκλωνει τα ιδια νερα μεσο του φιλτρου,αυτο το κανουν μονο τα πλυντηρια με ψεκασμο-jet system.
    Οι αντιστασεις καιγονται για πολλους λογους,οπως κακη ποιοτητα ανταλακτικου-πολυ συχνη χρηση του πλυντηριου-χρηση ακαταλληλων αποριπαντικων,ηλεκτροληση και αλλα πολλα.

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπαρχει λογος να βαλεις σιτα,ολα τα καινουργια πλυντηρια εχουν φιλτρο χωρις σιτα,τα χνουδια πανε κατευθειαν στην αποχετευση.Παλια ανοιγαμε φιλτρο καθε μηνα και καθαριζαμε τα χνουδια,τωρα τα χνουδια φευγουν μονα τους.Τα σημερινα φιλτρα ειναι μονο για χοντρα σκουπιδια και κατα μια εννοια ειναι σχεδον αχρηστα.
    Το σκεπτικο σου στο#17 ειναι λαθος γιατι το πλυντηριο δεν ανακυκλωνει τα ιδια νερα μεσο του φιλτρου,αυτο το κανουν μονο τα πλυντηρια με ψεκασμο-jet system.
    Οι αντιστασεις καιγονται για πολλους λογους,οπως κακη ποιοτητα ανταλακτικου-πολυ συχνη χρηση του πλυντηριου-χρηση ακαταλληλων αποριπαντικων,ηλεκτροληση και αλλα πολλα.
    Καλησπέρα. Σ' ευχαριστω πολυ για το χρόνο που αφιέρωσες. Βλεπω οτι γνωρίζεις καλά το επάγγελμα άρα οκ δεν το ψάχνω άλλο με την προσθηκη σίτας. Απ' την άλλη όμως δε μπορώ να αγνοήσω το γεγονός οτι η αντίσταση στο κατω αριστερο τμημα της γεμιζει με μια μπαλα απο ινες/τριχες που προέρχεται από την είσοδο νερών που βρισκεται ακριβως διπλα (οκ δεν εινα ιανακυκλωση οπως εσφαλμενα εγραψα αλλα ειναι κάποια είσοδος νερου). Μπορω να κανω κατι εκει να μην πιανει ινες/τριχες η αντισταση; Γιατι την σαπιζουν και καταστρέφεται.

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Δες μηπως παλι εχεις διαρροη νερού. Αυτες οι φλατζες δεν ειναι για βαλε βγαλε.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μακις
    Περιοχή
    Νικαια

Προεπιλογή

Χωρίς την αντίσταση ολοκληρώνει πρόγραμμα κανονικά . Διαρροή εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει . Θα βγάλω την αντίσταση να την ξανα βάλω ?

Να προσέξω κάτι άλλο κατα την τοποθέτηση . Είχα δει και το video που έιχε βάλει καποιος στις πρώτες σελίδες .

Το avatar του χρήστη Xarry
    Μέλος
    Όνομα
    Χάρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τα ιδια συμπτωματα εχω και εγω σε Bosch αυριο θα βγαλω την αντισταση για να την αλλαξω, αλλα απο περιεργεια τη μετρησα και εδειξε 47Ω. Εαν ειναι και στην δικη μου περιπτωση η αντισταση πως μπορει να δημιουργει τη διαρροη;

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xarry Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα ιδια συμπτωματα εχω και εγω σε Bosch αυριο θα βγαλω την αντισταση για να την αλλαξω, αλλα απο περιεργεια τη μετρησα και εδειξε 47Ω. Εαν ειναι και στην δικη μου περιπτωση η αντισταση πως μπορει να δημιουργει τη διαρροη;
    τα εξηγει στο ποστ 31.Δεν ειναι καταλληλο οργανο το πολυμετρο για τετοιου ειδους μετρηση.

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

47 ohm είναι πολλά, αυτό σημαίνει ότι έχεις αντίσταση 1125w πράγμα λίγο απίθανο καθώς μια αντίσταση πλυντηρίου bosch κατά μέσο όρο είναι από 2000w στα νέα μοντέλα μέχρι 2500w στα παλαιότερα. Στατιστικά η βλάβη σου είναι στην αντίσταση αν κρίνω και από την μέτρηση σου.
    Ένα meger σαφώς και κάνει καλή δουλειά αλλά και ένα πολύμετρο με κλίμακα μέχρι 200Mohm μια χαρά δουλειά κάνει.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Τρίκαλα

Προεπιλογή

Καλησπέρα. Να ξεθάψω το θέμα και να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου ως κάτοχος ενός Bosch logix, έχει εδω και δύο μήνες μου ρίχνει τον ρελε του σπιτιού 20 λεπτά αφού τελειώσει την οποιαδήποτε πλύση. Το έχω τοποθετήσει και σε πιο ισχυρή πρίζα, αλλά πάλι τα ίδια. Δεν μου το κάνει ποτέ κατά την διάρκεια της πλύσης, αλλά πάντοτε αφού τελειώσει κοντά στο 20λεπτο.καμια ιδέα;

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Grip Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα. Να ξεθάψω το θέμα και να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου ως κάτοχος ενός Bosch logix, έχει εδω και δύο μήνες μου ρίχνει τον ρελε του σπιτιού 20 λεπτά αφού τελειώσει την οποιαδήποτε πλύση. Το έχω τοποθετήσει και σε πιο ισχυρή πρίζα, αλλά πάλι τα ίδια. Δεν μου το κάνει ποτέ κατά την διάρκεια της πλύσης, αλλά πάντοτε αφού τελειώσει κοντά στο 20λεπτο.καμια ιδέα;
    Καλησπέρα. Εφόσον σου ρίχνει τον αντιηλεκτροπληξιακό (ρελε) τότε εικάζω ότι οφειλεται σε διαρροή ρεύματος. Το ζήτημα ειναι το που βεβαια. Τη στιγμη που πεφτει το ρελε σε τί προγραμμα ετοιμαζεται να μπει στο πλυντηριο; Μηπως σε άντληση νερου απ τον καδο;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Τρίκαλα

Προεπιλογή

Περίπου 20 λεπτά μετά την λήξη του οποιουδήποτε προγράμματός. Ενώ δείχνει 0 το πρόγραμμα και έχει στεγνώσει τα πιάτα. Απλά είναι στην πρίζα.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] Προβλημα με πλυντηριο ρουχων Bosch
    από anagnostou1 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-14, 23:48
  2. πλυντηριο ρουχων bosch 1101
    από jager στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-14, 08:02
  3. [Bosch] Πρόβλημα με πλυντηριο πιατων bosch
    από pro8 στο forum Πλυντήριο