Aδάμ μάλλον θα τσεκάρει την τάση που παίρνει το inverter λογικά , να μετρήσει την έξοδο με πολύμετρο ακόμα και TrueRMS δεν νομίζω να γίνεται ->1000Volt ...
Aδάμ μάλλον θα τσεκάρει την τάση που παίρνει το inverter λογικά , να μετρήσει την έξοδο με πολύμετρο ακόμα και TrueRMS δεν νομίζω να γίνεται ->1000Volt ...
Πέντε μήνες μετά κι αφού κατάφερα να βρω inverter για την οθόνη, αποφάσισω να ασχοληθώ πάλι μαζί της.
Άλλαξα λοιπόν τον inverter, οι λάμπες άναψαν κανονικά και παρέμειναν αναμένες, οπότε την συναρμολόγισα και την τοποθέτησα στο Pc για να την χρησιμοποιήσω και ανακάλυψα ένα καινούριο πρόβλημα για το οποίο δεν έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο πουθενά.
Η οθόνη δειχνει λες και ειναι χωρισμένη σε 4 οριζοντια ορθογώνια, απ τα οποία το πανω πάνω λειτουργεί κανονικά, αλλα τα υπόλοιπα δεν δειχνουν εικόνα.
Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη duvdev : 24-09-14 στις 00:06
Δεν έχει συναντήσει κανείς κάτι ανάλογο;
Εχω το ιδιο προβλημα και το ψαχνω εδω και μερικες μερες κανε υπομονη μην την πεταξεις
Δεν την πετάω, έκανα υπομονή τόσο καιρό να βρω inverter, απλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να το προκαλεί αυτό στην οθόνη. Γι αυτό ρώτησα αν το χει συναντήσει κανείς.
Δεν είμαι σίγουρος μετά από τοσο καιρό, αλλά έχω την εντύπωση ότι πριν, όταν την έφεγγα με τον φακό να δω αν υπάρχει σήμα, έδειχνε κανονικά όλη,
αλλά ξαναλέω, δεν είμαι σίγουρος, έχει περάσει πολύς καιρός.
STALKER IX (24-09-14)
Εμενα ειναι το πανελ lg και κανει το ιδιο και σε αλλο σασι. Να εισαι τυχερος και να ειναι κατι αλλο?
Συναντησα το ιδιο προβλημα. Δεν θυμαμαι τον τυπο της οθονης, εβγαλα την καλωδιοταινια που παει στο πανελ και τη ξαναβαλα .Η οθονη δουλεψε κανονικα.Και ολα αυτα με πολυ προσοχη.Χρειαστηκε να την βγαλω και απο τις δυο πλευρες.
Όταν λες την έβγαλες κι απο τις δυο πλευρές, τι εννοείς;
Δοκίμασα και την καλωδιοταινία, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.
Εσύ Μιχάλη, καμιά πρόοδο;