Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 31

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν ειχαν πεσει οικοδομικα υλικα θα ειχαν στερεοποιηθει αμεσα και οχι μετα απο μηνες! αρα κατι αλλο γινεται. ακολουθησε την συμβουλη του φιλου που ειπε οτι μπορει να εχει πεσει αρωματικο λεκανης και σταματηστε να βαζετε τετοιες βλακειες στις λεκανες. ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα σου φραξουν την λεκανη αργα η γρηγορα!!
    το είπα όμως, οτι το πρόβλημα παρατηρήθηκε σχεδόν απο την εποχή των οικοδομικών εργασιών,όχι αργότερα, και χωρίς να παίρνω και όρκο οτι δεν ήταν και απο λίγο πριν.
    Για τα αρωματικά μαζί σου, μόνο που πρέπει κάποιος να'ναι ηλίθιος ή προβληματικός για να του πέσουν μέσα...Άντε να βάλω και μια στις 1000 να του τύχει χωρίς να καταλάβει...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο ύποπτη μου φάινεται η εφαρμογή της θερμοπρόσοψης.
    Κάμερα...
    ναι αλλά παραμένει το ερώτημα: πως πέρασαν στις σωληνώσεις εξωτερικά χωρίς να κοπεί ο σωλήνας?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενα παρομοιο προβλημα ειχε και ενας φιλος και ετσι φωναξε υδραυλικο,αφου του εβγαλε την λεκανη ειδε πως η σωληνα ειχε μαζεψει στο τοιχωμα της υπολειμμα απο τις ακαθαρσιες με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει σωστα η κυκλοφορια.Πιθανοτατα να εχεις και εσυ αυτο το προβλημα αν αποκλεισουμε τις παραπανω αιτιες που αναφερθηκαν.
    Να ρωτησω οταν καταφερει και φυγει ολο το νερο απο την λεκανη στο τελος κανει καπως ετσι "χλου χλου χλου"?
    αυτό τον ήχο κατάλαβα τι εννοείς αλλα δεν τον κάνει.
    Πρόσεξα όμως κάτι άλλο χθες που το θεωρούσα φυσιολογικό(..!), με το πάτημα στο καζανάκι απο τη βάση της λεκάνης δακρύζει μια μικρή ποσότητα νερού πάνω στα πλακάκια. Μιλάμε για 2 δάχτυλα ποτηριού.
    Επίσης έχω ακούσει οτι οι αποφρακτάδες-βοθρατζήδες έχουν μηχανηματα που μπορούν να τραβήξουν τα πάντα απο σωληνώσεις.
    Αν το κόστος θα είναι λογικό να ρωτήσω κάποιον?

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goosey Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλά παραμένει το ερώτημα: πως πέρασαν στις σωληνώσεις εξωτερικά χωρίς να κοπεί ο σωλήνας?
    Εδώ δεν μιλάμε για υλικα μέσα στο σωλήνα, αλλά για τσάκισμα του σωλήνα, ή σπάσιμο και κακό μπάλωμα (σαν την γάτα που κρύβει το σκατό της ένα πράμα...).

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Εντέλει τι έκανες

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον stefos1 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

goosey (25-02-14)

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    .

Προεπιλογή

Λοιποοοοοοοον!
    Έκανα την πρώτη προσπάθεια με αποφράκτες, ως δια μαγείας για 15 μέρες λειτουργούσε-όχι κανονικά αλλά κάπως καλύτερα- αλλά ξαφνικά βούλωσε σχεδόν ολοκληρωτικά, μόνο το νερό πλέον φεύγει, κι αυτό αργά...
    Που σημαίνει πως ότι κι αν ήταν αυτό που το βούλωνε, απλά μετακινήθηκε παρακάτω...
    Και κάνει πλέον σχεδόν μόνιμα και τον ήχο -πολύ δυνατά!- που είπε παραπάνω ο φίλος το χλου-χλου...
    Με τα νέα δεδομένα λοιπόν να επιχειρήσω για καινούρια λεκάνη που λέτε παραπάνω?
    Το θεμα είναι οτι εφόσον όσο πάει η ατσαλίνα δεν βρίσκει κάπου, δεν σημαίνει οτι είναι "καθαρή" η λεκάνη μου?
    Εννοώ μήπως και με καινούρια λεκάνη έχω τα ίδια?

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από goosey Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεμα είναι οτι εφόσον όσο πάει η ατσαλίνα δεν βρίσκει κάπου, δεν σημαίνει οτι είναι "καθαρή" η λεκάνη μου?
    Εννοώ μήπως και με καινούρια λεκάνη έχω τα ίδια?
    Ναι, φοβάμαι ότι τα ίδια θα έχεις. Παρακάτω είναι το βούλωμα. Αν ήταν στη λεκάνη θα έβρισκε αμέσως ο αποφράκτης. Δεν μπορείς να εντοπίσεις πού περίπου είναι το βούλωμα, από το πόσο μέσα βρίσκει;

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

φιλε μου κατι σου επεσε μεσα και απλα μετακινηθηκε. εδω δεν μπορεις να δωσεις λυση εσυ που το βλεπεις με τα ματια σου περιμενεις εμεις μεσα απο το φορουμ να σου δωσουμε λυση? η νομιζεις οτι ολα λυνονται με ctrl-alt-del? ΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ειναι ακριβο αλλα ειναι μονοδρομος! η αλλη λυση ειναι να μην χρησιμοποιεις την λεκανη.

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Οπότε εχω την εντύπωση πως η λύση ήταν να βγάλεις τη λεκάνη μήπως και ήταν εκεί μπροστά και το καθαρίζες, τώρα μόνο ο ΑΧΌΡΤΑΓΟΣ σε σώζει .

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον stefos1 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

goosey (26-02-14)

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    .

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου κατι σου επεσε μεσα και απλα μετακινηθηκε. εδω δεν μπορεις να δωσεις λυση εσυ που το βλεπεις με τα ματια σου περιμενεις εμεις μεσα απο το φορουμ να σου δωσουμε λυση? η νομιζεις οτι ολα λυνονται με ctrl-alt-del? ΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ειναι ακριβο αλλα ειναι μονοδρομος! η αλλη λυση ειναι να μην χρησιμοποιεις την λεκανη.
    1)...άνθρωποι άνθρωποι, προς τι το μίσος κι ο αληλοσπαραγμός...

2)σοβαρά τώρα,οταν είπα αποφράκτες, ακριβώς αυτό εννοούσα, αποφρακτικό συνεργείο οι οποίοι αυτό που έκαναν ήταν να βάλουν στη λεκάνη κάτι σαν μεταλική βεντούζα και με μερικά χτυπήματα μετά η λεκάνη για 15 μέρες λειτουργούσε αρκετά καλά, όχι τέλεια αλλά λειτουργούσε.
    Βέβαια για να μην πάνε εντελώς τζάμπα τα 50Ε το συνδύασα με καθαρισμό απο τα λίπη στις σωληνώσεις των λυμάτων, κάτι που ούτως ή άλλως κάνω μια φορά το χρόνο.
    Τους ρώτησα αν έχουν κάποιο άλλο μηχανισμό που να φτάνει πιο βαθιά στις σωληνώσεις της λεκάνης, και μου είπαν πως μόνο αυτή η βεντούζα υπάρχει.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

αρα φιλε μου δεν εκαναν καλη δουλεια. νερο με πιεση εσπρωξαν μεσα? δοκιμασε και κατι αλλο. αν εχεις ηλιακο ασε να ζεσταθει αρκετα το νερο και ριξε βραστο νερο μεσα στην λεκανη. ριξε οσο πιο πολυ μπορεις. μπορει να ειναι καποιο πλαστικο που εχει φρακαρει. εμενα οταν ειχε πεσει το αρωματικο της λεκανης και ειχα προβλημα αυτο εκανα. μαλακωσε το πλαστικο και τελικα το παρεσυρε στην κεντρικη σωληνα.
    δεν λεω οτι θα βρεις λυση αλλα δοκιμασε το.
    η αμεσως επομενη λυση ειναι να καλεσεις συνεργειο με καμερα και να δεις που ειναι το προβλημα. ειναι ακριβη λυση ομως.

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Αν εχεις η μπορεις να βρεις πιεστικο(νερου) υπαρχει ενα ειδικο λαστιχο το οποιο εχει στρογγυλη ακρη μπροστα και δουλευει περιπου σαν την μηχανη απο τα jet: πεταει νερο απο πισω οποτε το λαστιχο το ιδιο προωθηται προς τα μπροστα με αρκετα μεγαλη δυναμη.Να καταλαβεις πατας την σκανδαλη απο το πιεστικο και το λαστιχο "ρουφιεται" μεσα στην αποχετευση.
    Ειχε το lidl πριν καποιο καιρο αλλα σιγουρα θα βρεις σε εξειδικευμενο καταστημα.
    Σ'εμενα φανηκε υπερ χρησιμο,το καλυτερο εργαλειο που εχω παρει απο το lidl.

Αυτο εδω λεω:http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID...f=bestprice.gr
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 26-02-14 στις 21:16
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία