Πέτρο, Παναγιώτη, Βασίλη και Γιώργο σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Η αντίσταση αλλάχτηκε και όλα είναι OK.
Πέτρο, Παναγιώτη, Βασίλη και Γιώργο σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Η αντίσταση αλλάχτηκε και όλα είναι OK.
Αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε φούρνο AEG E3091-4 μέτρησα την πάνω αντίσταση σε σχέση με την γείωση και μου έδειξε 700κ την απομόνωσα και δεν έπεφτε ο ρελέ διαφυγής. Αλλάχτηκε η αντίσταση και ήταν όλα οκ. Να σας ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου....
Καλημερα σας, καλως σας βρηκα και χρονια πολλα σε ολους. Για να μην αξοιγω νεο θεμα, εχω μια κουζινα aeg competence 41016. Και μου κανει το εξης προβλημα. Οταν ανοιγβ τον φουρνο και ανεβαζω θετρμοκρασια απο θερμοστατη μου ριχνει το διακοπτη διαρροης. Ακολουθησα αλλα βηματα που ειπωθηκαν εδω οπως να απομονωσω καθε αντισταση και το μοτερ του αερα για να καταλαβω αν υπαρχει καπου διαρροη απο εκει αλλα τπτ. Στο τελος αφησα στον αερα και τις αντιστασεις και το μοτερ του αερα, αλλα παλι τον εριχνε οποτε απεκλεισα να εχει διαρροη απο καποια αντισταση η μοτερ αερα. Πιστευω οτι ειτε ο θερμοστατης ειτε το θερμικο ασφαλειας που δεν το εχω βρει ακομα ειναι ελαττωματικο. Καπια αλλη γνωμη η βοηθεια θα μπορουσατε;