Φιλέ Αντρέα που στηρίζεις την πιθανότητα να είναι ο –πυκνωτής εκκίνησης?ωραια ελενξε τοτε τον πυκνωτη εκινησης του συμπιεστη σου..
και αν δεις οτι ειναι ενταξει αυτος, τοτε ξηλωνεις πλακετα και ξεκινα το αναλυτικο ψαξιμο..
Φιλέ Αντρέα που στηρίζεις την πιθανότητα να είναι ο –πυκνωτής εκκίνησης?ωραια ελενξε τοτε τον πυκνωτη εκινησης του συμπιεστη σου..
και αν δεις οτι ειναι ενταξει αυτος, τοτε ξηλωνεις πλακετα και ξεκινα το αναλυτικο ψαξιμο..
εχω δει πολλα κουλα με χαλασμενο πυκνωτη εκκινησης... εκει το στηριζω
τσεκαρε τον να δεις εαν ειναι κομπλε..
Παιδιά έχω νέα πυκνωτής εκκίνησης οκ.τα ampere λιγότερα και από αφτα που ορίζει και ο κατασκευαστής 9.3A και μου δείχνει 8,7. FREON ok r22 65psig ,έβγαλα την πλακέτα να την καθαρίσω με σπρέι επαφών και είδα στο πίσω μέρος μιας αντίστασης την πλακέτα σαν να έχει υπερθερμανθεί τοπικά ,επίσης να συμπληρώσω ότι αναβοσβήνει το timer.
ενταξει χαιρετισε η πλακετα.... παρομοιο προβλημα αντιμετωπησα σημερα!!
Καλησπέρα, βλάβη αποκατασταθεί, έτσι για την ιστορία, αλλαγή το θερμιστορ ,2 πυκνωτές ,ένα triac που κουνούσε πέρασμα η επαφές ,και μια αντίσταση 100ohms αντικατασταθεί με πανόμοια αλλά μεγαλύτερη σε watt αλήθεια μήπως υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον με την αντίσταση ? αν είναι εύκολο να μου απαντήσουν οι ηλεκτρονικοί του φόρουμ, για την ώρα το μηχάνημα δουλεύει άψογα ,ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη liangos : 24-08-13 στις 22:51
Αμα εχεις τα ιδια Ωμ εισαι οκ, τα λιγοτερα watt στην αντισταση πειραζουν οχι τα περισσοτερα.