-
Samsung LE19B450
Καλησπέρα σας,
Ένας φίλος έχει μια Samsung LE19B450C4W και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, μου είπε τα εξής: η τηλεόραση ανοιγεί είτε από το τηλεκοντρόλ, είτε από τα κουμπιά όταν είναι σε standby, ενώ στην συνέχεια δεν δέχετε κάμια άλλη εντολή, δηλαδή δεν αλλάζει κανάλια, φωνή, μενού κ.τ.λ. παρά μόνο το κουμπί για κλείσιμο...
Επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις Samsung, κατέβασα το user manual και ύστερα από μια αναζήτηση στο νετ, ήθελα να ρωτήσω έαν το συγκεκριμένο μοντέλο έχει hotel mode και αν ενεργοποιήθηκε καταλάθος, είναι πιθανόν να κάνει τα παραπάνω;
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Λευτέρης.
-
-
Επειδή δεν βρίσκω πουθενά αν η συγκεκριμένη έχει hotel mode και αν αυτό ευθύνεται για τα παραπάνω, έχω δυο ερωτήσεις γενικά για τις Samsung, σχετικά με το κρυφό μενού (service menu):
1) Αν μπούμε στο κρυφό μενού και πατώντας τα πλήκτρα πάνω-κάτω, θα μπορέσουμε να δούμε αν ανταποκρίνεται, όμως το ερώτημα είναι πως θα βγούμε χωρίς να γίνει καμία αποθήκευση;
2) Η επιλογή για το hotel mode, που μπορεί να βρίσκεται;
Συγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά ο φίλος είναι μακρύα και προς το παρόν μόνο τηλεφωνική υποστήριξη μπορώ να παρέχω!
-
-
αποσυνδεσε το πλακετακι των πληκτρων που εχει επανω στο σωμα της
και δοκιμασε με το remote control να δεις αν ειναι οκ
-
-
δεν έχει σχέση το hotel mode που γράφεις για να λύσεις το πρόβλημα κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίεων απο το σέρβις μενού και αν κάνει αργές αλλαγές στα κανάλια να γίνει αναβάθμιση σε καινούρια έκδοση.
-
-
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας!
Λοιπόν μίλησα πάλι τηλεφωνικά και κανονίσαμε για αύριο να πάω να δώ την tv. Μου είπε επίσης και άλλο ένα περιστατικό: ενώ ήταν stanby άνοιξε μόνη της, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να αλλάξει κανάλια και έτσι πάτησε πάλι το power για να κλείσει! Σας λέει κάτι αυτό;
@freecom: θα πάρω μαζί και τα εργαλεία για εγχείρηση φυσικά, αλλά χαλάνε τόσο εύκολα τα κουμπιά; 2 χρόνια μόνο μου είπε την έχει και χρησιμοποιούσε το τηλεκοντρόλ (έχουν βγεί προβληματικά; )
@ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ: το πρωί του είπα να δοκιμάσει να μπει στο service menu, για να δοκιμάσουμε αν ανταποκρίνεται στα βελάκια, αλλά δεν έμπαινε (ελπίζω να πάτησε τα κουμπιά έτσι όπως του είπα). Στο manual του συγκεκριμένου μοντέλου γράφει: (tv σε standby) και πατάμε: power->info->mute->power είναι σωστά;
-
-
στην πρωτη ερωτηση.....ναι χαλανε ευκολα....κολλανε
στην δευτερη ερωτηση....λαθος....το σωστο.....ενω η tv ειναι κληστη πατας στο remote
info-menu-mute-power
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης