τα ολοκληρωμενα αυτα δεν πρεπει να μπαινουν σε βαση ...ειναι πολυ λαθος πρακτικη
τα ολοκληρωμενα αυτα δεν πρεπει να μπαινουν σε βαση ...ειναι πολυ λαθος πρακτικη
φιλε Tsalik ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου.ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και το standby led αναβε 11 φορες.αλλαξα το mcz3001d με ενα καινουργιο mcz3001db σφραγισμενο σε σακουλακι και στερεωμενο σε αφρολεξ με γραμματα της sony επανω στο σακουλακι.το κολησα και η τηλεοραση τωρα 2 μερες δουλευει μια χαρα.ευχαριστω και παλι.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ SONY FD TRINITRON KV-21LT1E.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ).ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τους πυκνωτες απο γυρω γυρω οπως ειπαν και πιο πανω.
Επισης τσεκαρε αν το εβαλες σωστα.
Εχεις ξανακωλησει?
Με τι κολυτηρι το κωλησες?
Ποση ωρα ειχες το κολυτηρι στα πινς?
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Κοιταξε μηπως εχει καψει το τρανζιστορ υψηλης,αν ναι παει για ανακυκλωση.
ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ 40W ΚΟΛΗΤΗΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΠΙΝΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.ΟΙ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΡΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.
Τα συγκεκριμενα ολοκληρωμενα αν τα παρεις απο τη sony τα πληρωνης παραπανω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και δουλευουν.Ορισμενα του εμποριου μπορει να φαινονται ιδια αλλα δεν ταιριαζουν και δεν δουλευουν και μπορει να καψουν και τα 2 τρνζιστορ που βρισκονται στο περιξ κυκλωμα.Γι αυτο επειδη μου εχει τυχει εγω προσωπικα τα παιρνω απο την εταιρεια.
RADIO6146
ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ LED ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ 11 ΦΟΡΕΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ;