Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14
    Το avatar του χρήστη supermanboy
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    μήπως έχει πρόβλημα στον κρύσταλο και δεν έχει ήχο;
    άλλαξε το ic του ήχου που σου είπε ο τάκης πρώτα 3€ έχει εκεί στη θεσσαλονίκη
    Νίκόλα να υποθέσω εννοείς τον κρύσταλλο στο ολοκληρωμένο stereo decoder ic1101 ή κάποιον από το y/c jungle?Σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο?Βασικά για tda το βλέπω απλά γιατί να καεί μέσα σε 2 χρόνια πάλι?Κάτι μου ξεφεύγει!Νίκο κ' Τάκη είμαι όλος αυτιά!

Το avatar του χρήστη takisegio
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

αλλαξε το να δουμε τι θα κανει

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από takisegio Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλαξε το να δουμε τι θα κανει
    Τάκη τάση από τροφοδοτικό 34V στο TDA και με παλιό δικό μου πυκνωτή αλλά και με έναν καινούργιο που έβαλα στο τροφοδοτικό.Πυκνωτές στο audio αλλάχτηκαν προληπτικά.Με παλμογράφο δεν έχω σήμα ήχου προς τις εισόδους του TDA.Ακολούθησα το σήμα μέχρι το ολοκληρωμένο stereo decoder.Ήχο από Scart έχω!Απομόνωσα τις εισόδους του tda(ποδαράκια στον αέρα) και του έδωσα ήχο από scart(γέφυρα με κροκοδειλάκια)και έπαιξαν τα μεγάφωνα απλά το έκανα για λίγο.Άρα tda ήχου καλό!Μάλλον το άλλο που έλεγες Τάκη συμβαίνει?Πιθανό σφάλμα σε πλακέτα S1 με το TDA9870?Ζέστανα και τον κρύσταλο του αλλά τίποτα.Πέρασα και κολλήσεις εκεί.Το tda9870 τα 5V-9V τα έχει.Δεν έπρεπε όμως κάτι να μου ανάβει σαν fault?Τι λες ρε Τάκη και εσύ?Σε βοήθησα καθόλου με τα συμπεράσματα?Το θέμα Τάκη,είναι ότι φεύγω σήμερα πάλι!

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Τώρα είδα στο σχέδιο ότι υπήρχαν και οι τάσεις από τα 2 ολοκληρωμένα στην S1 πλακέτα!Μα τόσο στραβός είμαι ρε παιδιά!Άδικα ο χρόνος και οι αλλαγές.Αποτέλεσμα μηδέν.Τώρα την άλλη φορά πάλι σε κανά 2 εβδομάδες.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας