Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 34

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

χαιρετω την παρεα!!

κατι που ισως ξανα εχει ειπωθει, αλλα γενικα πρεπει να τειρηται απο ολους οσους ανοιγουν θεματα.

στον τιτλο η πλειοψηφια, βαζουν ''προβλημα με τηλεοραση'' ''προβλημα με κινητο lg'' κτλ κτλ

το ''προβλημα'' το καταλαβαινω οτι υπαρχει αφου ηδη ειμαι σε αυτο το σαιτ για επιλυση προβληματων

γιατι δεν γραφετε ωρε παλικαρια ''προβλημα , δεν αναβει η οθονη'' ''φρυτεζα, δεν ζεσταινει το λαδι'' κτλ κτλ

ωστε να μπω και εγω αμεσως στο μηνυμα σου να σε βοηθησω, ή αν εχω και εγω παρομοιο προβλημα να βοηθηθω...

πραγματικα, εχω προσπερασει πολλα μυνηματα τις φορες που δεν εχω χρονο, μονο κακι μονο απο τον τιτλο ο οποιος δεν με βοηθαει να καταλαβω αμεσως περι τινος προκειται.

κατα τα αλλα, σουπερ το σαιτ, εχω βοηθηθει αρκετες φορες, και αυχομαι να εχω βοηθησει καποιους.

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Κάτι που πρόσεξα, συμμετέχοντας, είναι η προφανής έλλειψη thumbs-up και thumbs-down!
    Το thumbs-down μπορεί να χαρακτηριστεί -τουλάχιστον- από την αποφυγή χαρακτηρισμού. Όμως θα ήθελα να μπορούσα -αν γινόταν- να επικροτήσω κάποιες πολύ εύστοχες προτάσεις, απόψεις, κλπ!
    Το "Ευχαριστώ!" δεν αποδίδει..... Νομίζω.
    Άλλο το: "Το μήνυμά σου μου φάνηκε χρήσιμο, και σ' Ευχαριστώ!"
    και άλλο το: "Στο μήνυμά σου υπάρχουν -τουλάχιστον- εύστοχες (ή/και άστοχες) -κατ' εμέ- απόψεις, προτάσεις, κλπ!".

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

να κανω μια προταση;
    επειδη κατα καιρους ψαχνουμε πλακετες , ρωταμε μεταξυ μας αν υπαρχει κτλ.

σκεφτομαι να υπαρχει στο σαιτ ενα θεμα αποκλειστικα οπου θα γραφει ο καθενας τι πλακετες διαθετει. ετσι αν καποιος ψαχνει καποια πλακετα, πηγαινει στο θεμα αυτο οπου ειναι ολες μαζεμενες, και επικοινωνει με τον κατοχο της.
    στο θεμα υποχρεωτικα να απαγορευονται οι συζητησεις, να παραμεινει καθαρο , σαν καταλογος-λιστα πλακετων

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας