Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 59

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Περιοχή
    ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Προεπιλογή

Απόστολε σε χιλιοευχαριστω!!! Είσαι τέλειος στην περιγραφή σου . Τώρα μένει να βρω χρόνο ( τουλαχιστον μια ολόκληρη μέρα ) που ήρεμα και μεθοδικά να περπατήσω τα βήματα των πιθανών αιτιών και βλαβών . Για τα αποτελέσματα και τις μετρήσεις θα σε ενημερώσω. Ήδη προμηθεύτηκα "φρέσκα" LN313T, ηλεκτρολυτικούς και Αντίσταση και από 'κει και πέρα ο θεός βοηθός ... και πάλι ευχαριστώ. Αυτο το μηνα μου επεσε επιδημια .Μεσα σε μια βδομαδα μου χαλασε το πλυντηριο πιατων, ενα air contition και η ηλεκτροκοληση. Τελικα το πλυντηριο το εφτιαξα ( στην πλακετα εγκεφαλου εκανε αρκ ενα απο τα ρελε ( coil 24V DC για 240V AC). Στο Air cοntition κολλησε ο κομπρεσσορασ της HItachi και κανει φοβερο θορυβο....και παει λεγοντας!!! χαχαχαχα Πρεπει να κανω ευχελαιο μου φαινεται.
    Πες μου μήπως θέλεις να διαβάσω η να σου φωτογραφίσω κανένα εξάρτημα από την δικιά μου Imperial

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Περιοχή
    ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Προεπιλογή

DSC06308-2.jpgDSC06311-2.JPGDSC06309-2.jpg

Απόστολε νομίζεις ότι μπορεί αυτό που σου δείχνω με το βέλος να έχει παίξει κάποιο ρόλο στο βραχυκύκλωμα?? Το σημείο έχει υπερθερμανθεί και με το όργανο βλέπω ότι η κόλληση ακόμα υφίσταται. Στην δικιά σου πλακέτα απ ότι βλέπω , η κόλληση σ αυτό το σημείο είναι λίαν καθαρή.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

θέλετε να τς φτιάξουμε ναι η οχι ? μιας κ προκτε για ηλεκτρονικά ισχύος ? οσο αφορά το θέμα σου απόστολε το ρελε βγήκε απο κει για κάποιο λόγο ... στην δικιά σου λειτουργούσε το pwm ?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    walker
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Καλησπέρα! Έχω και εγώ την ίδια ηλεκτροκόλληση και την έβαλαν στην γεννήτρια και μου την έκαψαν.
    Επειδή δεν έχω και πολλές γνώσεις με το αντικείμενο, θα ήθελα να μου πεις τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα που σου έγινε κάρβουνο δίπλα από το var και ο μετασχηματιστής που έχεις πώς μπορώ να βρω έναν ίδιο, πως θα τον ζητήσω; Ευχαριστώ!

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από walker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα! Έχω και εγώ την ίδια ηλεκτροκόλληση και την έβαλαν στην γεννήτρια και μου την έκαψαν.
    Επειδή δεν έχω και πολλές γνώσεις με το αντικείμενο, θα ήθελα να μου πεις τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα που σου έγινε κάρβουνο δίπλα από το var και ο μετασχηματιστής που έχεις πώς μπορώ να βρω έναν ίδιο, πως θα τον ζητήσω; Ευχαριστώ!
    Αυτό το μαύρο είναι αντίσταση κι όταν καίγεται υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα μέσα στη μηχανή. Πρέπει να το δει τεχνικός που να επισκευάζει τέτοια μηχανήματα. Ο μετασχηματιστής κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει πρόβλημα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    walker
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό το μαύρο είναι αντίσταση κι όταν καίγεται υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα μέσα στη μηχανή. Πρέπει να το δει τεχνικός που να επισκευάζει τέτοια μηχανήματα. Ο μετασχηματιστής κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει πρόβλημα.
    Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!! Λεφτά για τεχνικούς δεν υπάρχουν όπως και για πολλά άλλα πράγματα, όμως υπάρχει αρκετή όρεξη και διάθεση για να μάθω 5 πράγματα.. Ναι, έχει καεί και ένα mosfet. Την ηλεκτροκόλληση την έβαλαν πανω σε μια γεννήτρια, μήπως μπορείς να μου πεις τι άλλο μπορεί να έχει καεί να το κοιτάξω;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη walker : 18-12-14 στις 02:25

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από walker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!! Λεφτά για τεχνικούς δεν υπάρχουν όπως και για πολλά άλλα πράγματα, όμως υπάρχει αρκετή όρεξη και διάθεση για να μάθω 5 πράγματα.. Ναι, έχει καεί και ένα mosfet. Την ηλεκτροκόλληση την έβαλαν πανω σε μια γεννήτρια, μήπως μπορείς να μου πεις τι άλλο μπορεί να έχει καεί να το κοιτάξω;
    Αν είναι μόνο μια αντίσταση κι ένα mosfet τότε είσαι τυχερός Βγάλε φωτό το mosfet που έχει καεί και το σημείο από όπου το έβγαλες το mosfet γιατί αν είναι mosfet εξόδου τότε πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Για αντίσταση βάζεις 47Ωμ/7Watt τουβλάκι αλλά μην βιαστείς να την βάλεις και τροφοδοτήσεις την μηχανή γιατί θα έρουν πιο γρήγορα τα Χριστούγεννα για εσένα λάμψεις μαζί με κρότο. Βγάλε φωτό από το σημείο του καμμένου Mosfet.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα από MEGA (ψηφιακό) σε BRAVIA
    από GeorgeVita στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-12, 11:59

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •