Δεν χρειαζεται κανενα αλλο υλικο ,χρειαζεται μονο κοληση καλης ποιοτητας και κολητηρι πολυ καλης ποιοτητας .Τον μεγαλυτερο ρολο στο κολητηρι τον παιζει φυσικα η μυτη αν μιλαμε για απλες κολησεις(αδιαβαθμητης θερμοκρασιας).
Δεν χρειαζεται κανενα αλλο υλικο ,χρειαζεται μονο κοληση καλης ποιοτητας και κολητηρι πολυ καλης ποιοτητας .Τον μεγαλυτερο ρολο στο κολητηρι τον παιζει φυσικα η μυτη αν μιλαμε για απλες κολησεις(αδιαβαθμητης θερμοκρασιας).
Κάποια τελευταία καλάι απότι ξέρω έχουν κ άλλη μια ουσία που το βοηθάει να μην μένει γρομπαλάκι αλλά να πιάνει όπου πέσει, ή κάνω λάθος, εγώ την άλλη ουσία δεν είχα κ δεν μπορούσα να το κουμαντάρω, χώρια βέβαια ότι η μύτη του κολλητηριού μου είναι χοντρή!
Η κοληση η το καλαϊ οπως θες πεστω ,ειναι σαν μακαρονι που η τρυπα του ειναι γεματη με καθαριστικες ουσιες .Αυτες τις περισσοτερες φορες ειναι αρκετες για τη διαδικασια της συγκολησης.Σε εξαιρετικες περιπτωσεις (π.χ smd)μπορουν η επιβαλεται να χρησιμοποιοηθουν ειδικα flux προκειμενου να διευκολυνουν τη ροη της κολησης.
Στην περιπτωση σου τελος δεν χρειαζεται τιποτα περα απο ενα καλο κολητηρι ,καλη κοληση και καποιον που να ξερει να το κανει.
Αν δεν ηταν πανω σε τυπωμενο θα σου ελεγα να δοκιμασεις.Εδω ομως αστο ,εκτος και αν αντεχεις να πλενεις πιατα![]()
πάνω σε τυπωμένο... δηλαδή;
στο youtube άραγε δεν θα υπάρχει κάτι σχετικό να πάρω ιδέες;
Καλα αφου επιμενεις μη νομισεις πως ειναι και τιποτα σπουδαιο ,παρε μια παλιοπλακετα απο καπου και αρχισε τα τεστ.
Οταν δεις οτι τα καταφερνεις τοτε τραβα στο πληντυριο.
Να θυμασαι παντα και στο κολλημα και στο ξεκολλημα βαζουμε κολληση!
Χρησιμοποιουμε μικρο σε Watt κολλητηρι και ειμαστε γρηγοροι ,το τυπωμενο δεν συγχωρει καθυστερησεις.
Ακομα καλυτερα αμα μπορεις μ'ενα πολυ μικρο και κοφτερο κοφτη κοψε τα ποδαρακια και μετα ξεκολατα ενα ενα.
Μπορεις να χρησιμοποιησεις και τρεσα αποκολησης.Δες και εδωhttp://www.hlektronika.gr/forum/show...t=46199&page=2
Υπόψη, εάν δεν ξέρεις και κάνεις περάματα, το μόνο που θα συμβεί είναι η καταστροφή της. Και μιας και θα έχουν καταστραφεί οι πίστες τότε τα διακοπτάκια δεν θα μπορούν να στηριχτούν και η πλακέτα πάει για τα σκουπίδια.
σευχαριστώ πολύ αλλά με τρόμαξε ο Ρώσος, πολύ σάικο ο τύπος ρε φίλε!